varför ska livet vara så jävla orättvist?



GAMMAL BILD!


hej, säg mig vem du egentligen är?


en bild säger mer än tusen ord!

Gårdagen var mycket rolig! vi dansade och höll igång hela tiden, skapligt varmt kan jag lova!
Det här måste vi göra om brudar & grabbar!


"har du piercing i naveln?"
"nej, det är en fetknöl"
HAHAHHAHAAH!!!


bilder från gårdagen/natten ;)





















ös ikväll!

yes, jag försöker tagga!
men jag vettefan vad jag ska ha på mig och om tre timmar ska jag bort, paniiiiiik typ!!

torsdag



Skolan idag som vanligt, hade keramik för första gången, var där ungefär bara en timme, sen fick jag och tyllan sluta för att vi var bäst! haha nej men vi var klara.
Efter skolan åkte jag till norrköping med pappa, hittade lite smått och gott! fick dock lämna tbx mina ljusa jeansleggings som var sönder, men hittade andra saker ist. Men inget att ha på mig på lördag, så typiskt när man verkligen vill ha något nytt!
nu ska jag duscha.
pusshej

...

Rätt åt dig ! hoppas det skiter sig, så trött på dig!


hjärta på dig



ett och ett halvt år med älsklingen igår, tiden går så fort! du är det bästa som hänt mig! jag älskar dig<3

tisdag

en sak som jag inte förstår, varför ska jag få all skit när jag inte gjort ngt? bara för att jag var med den personen då så ska jag få skulden. & sen att man får höra att det är mitt fel att hon sänkt sig, det är väl för fan upp till henne vad hon gör, eller hur? Inte fan är det upp till mig, även om jag inte var så koncentrerad just då, så är det ju fan inte min ensak vad hon gör!
SKÄRPNING FÖ-FAAAAAAAAN!

idag vare skola som vanligt, vart fett seg hela dagen. Skolan var najz iaf. Efter skolan drog jag hem och tjockade mig lite, sen ner på stan med mor en snabbis sedan blev det hem och gjorde typ iiiingenting!
nu ikväll har jag iaf solat, fyfan vad varmt det var, inte lockande att gå tillbaka dit nu ens:O var iaf skönt med en dusch efteråt!
nu ska jag ta lite iskall cola, sen borsta tänderna ock sova! fett trött! eller förresten, måste ut med hunden en snabbis och pissa, SEN!

pussens!

btw, jag fick reda på att jag ligger på VG i utveckling, kan komma upp till MVG! wiho, trodde aldrig jag skulle göra det med Eva som lärare liksom, men jag börjar faktiskt gilla henne, hon börjar bli lite av min favorit lärare!
Sen fick jag oxå VG på shakespeare fördjupningen som jag gjorde i svenska B, jag var inte ens nöjd med den så jag är stolt!


you're all i want, you're all i need, you're everything<3


söndag



Mått illa hela dagen, så jobbigt, usch! men dammat & dammsugit i mitt rum och varit till tvättstugan 5 ggr har jag hunnit med iaf!
sen kom pappa och gjorde mig på bättre humör, för med sig hade han en locktång och mitt puder som jag beställt!
så nu ska jag försöka fixa iordning något att äta och se om jag får behålla det, får jag det så blir det skolan imorgon!
puss

sjuk

när man tror att man ska klara sig så blir det aldrig som man tänkt sig.

Stackars lillebror :( hoppas du blir frisk snart!<3


Välkommen till världen Wilmer!



Åkte hem till pappa idag, vi var hemma hos Göran & Karin och hälsade på Wilmer, knappt ett dygn gammal, så jävla söt.
Alicia & Elina (syskonen) var hur lyckliga som helst! så roligt att se! kollade också på filmer från förlossningen igår, lite äckligt, men endå mysigt på ngt sett.

tisdag

 
Idag vare skola, fett tråkigt! Inte haft så tråkigt på länge tror jag. Efter skolan åkte jag med pappa till trafikskolan och fixade papper till körkortstillstånd o massa, han säger att jag ska klara körkortet till min 18 års dag, vi får se hur det går, får sätta igång med det i sommar. Efter det drog vi till Onoff, köpte en skitmobil som jag kan ha som comviqmobil x)
Jätteroligt att ha en gammal mobil som endå är ny, haha men liksom snake finns i färg, hur kul som helst ju! haha, jag är kanske lättroad, men men. Sen drog jag hem, skrev klart om Romeo och Julia! nu är det bara filmgrjen kvar och läsloggarna i svenskan, känns skönt. Hade matteprov idag med, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, Annika var stolt över mig! jag år så duktig, ibland får jag faktiskt ta åt mig lite äran! Gjorde oxå färdig samhällsuppgifterna idag. Jag har också hunnit med att ta en tripp hem till min bror (som inte var hemma), gick in med nykel och nördade GHWT med lillebror, mkt kul! jag börjar fan lära mig det där med att byta färg nu. Sen har det bara blivit dator och andra avenyn. Nu hade jag tänkt sova faktiskt, så jag kommer upp imorgon. Hoppas min telefon kommer imorgon, och mina andra småsaker jag beställt!
Förresten, vi gör det här enkelt och säger att min "halv bror", (det är det inte) men blir så krångligt att förklara annars, han & hans fru fick en liten pojke i förmiddags, så gulligt! Och jag ska träffa den i slutet på veckan, så sött med bebisar och helt nyfödd ju!
Nej nu blir det sängen!
Godnatt
puss!

vad fan är det för fel?

´



var som sagt hos syssling igår, det var roligt. Jag var kingen på hennes elgitarr ;) haha:D och dom hade fått en liten kattunge, Triss hette han, hur söt som helst, jättelurvig och snäll. Jag ville ta med han hem men det uppskattades inte! Sen lilla Frida var glad som vanligt (:

måndag

måndag idag, vart hemma från skolan, mitt öga var så irriterat imorse, men nu är det bättre.
Snart ska jag åka till vingåker & besöka min syssling, det ska bli trevligt, länge sedan man träffade dom!
skriver kanske mer sen.
puss!

åh, vad jag saknar det! jag vill åka utomlands igen!


<3


när livet sviker är det bra att vara två


lovelovelove!


Kristofer David Nyman - Emelie Sofia Olsson -  23/9-07
Snart 18 månader, ett & ett halvt år. Du anar inte hur jävla mycket du betyder för mig, jag älskar dig så jävla mycket, det finns ingen som dig, du är den enda för mig!
<3

impulsköp

Jag har beställt en ny mobil! sug på den ni! ;)

ge mig fredag!



Imorgon drar jag & min snygging till örebro med min pappa, för att kolla på min kusin & hans band!
puss!

man kan inte förstå

även om jag inte kände dig så blir det endå att man får medlidande. jag visste vem du var & det räcker.
det är hemskt att något sådant ska hända.
R.I.P fredrik olofsson :(
du hade inte ens hunnit fylla 18 år, du hade hela livet framför dig.
det är många som tänker på, vila i frid.
nu är det bara att hoppas på det bästa att det slutar bra för dom andra två som också var med i bilen.

fuck you

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DIG, GE FAN I MITT LIV. JAG SKÖTER MITT OCH DU DITT, RIGHT? du ska fan inte få vinna genom att förstöra för mig. Glöm det!


<3



Jag älskar dig<3

jag är duktig

jag är klar med båda vandrarhemmen nu, så sköönt wiiho!
men imorgon blir det att börja med läsloggarna, inte lika kul >< men kanske går bra när jag väl kommer igång, vem vet:P sen måste jag försöka komma igång lite med webbdesignen faktiskt! sen plugga te provet i engelska på torsdag! nej usch nu blir det mycket om jag ska rabbla upp allt här, så nu ska jag sluta.
Ska bege mig till sängen, är faktiskt jättetrött. Jag saknar min Kristofer jätte mycket, hann bara se han i skolan idag typ, jätte sorgligt faktiskt!
Godnatt!


ska det vara såhär?

jag vill inte gå till skolan mer, jag vill byta klass.
vill komma bort från allt och slippa pinas här.


:'(

varför jag, varför inte nån av alla andra?

jag har aldrig i hela mitt jävla liv mått såhär dåligt och varit såhär jävla ledsen :'(


torsdag

Drog hem från skolan efter två lektioner, kände mig så jävla ensam. HATAR SKOLAN nu. Var med älskling iaf, färgade hans hår och så kollade vi på film, sen var vi på donkan & käkade :)
/e.

onsdag

Skolan idag var sämst, jag var inte alls pepp. Jättetjurig på allt & alla. Men musiken gick bra iaf, jag kan spela låten jättebra på gitarr, wiho!
Efter skolan har jag bara suttit ve datorn och segat, sen åkte jag, mamma och lillebror hem till vikki och compani ;) haha :D där blev beatrice och jag bästa vänner, hon sa tom att jag var BÄST, den ni. haha så charmig flicka alltså! vi ska leka "knull" sa hon, men hon menade kull, men tydligen så var det kurragömma av något slag, jag fattade noll! Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite inför provet imorgon, det kommer gå åt helvete, är inte ett skit som fastnar utan det försvinner lika fort. Men kanske kan köra en Bojana repris, genom att fuska! eller vad tror ni?! haha nejdå :D
puss godnatt!
/e.

can we try again?


ibland önskar jag att jag var en ängel!


..

Som sagt, efter skolan idag hjälpte jag lillebror med läsläxan, han  börjar faktiskt bli duktig! framsteg för lillen ;) senare så drog han & jag hem te bror som inte var hemma, eftersom han jobbar i sthlm i veckorna. Men vi drog dit iaf och nördade guitar hero world tour, det var faktiskt kul! jag börjar bli king på både trummor & gitarr nu! sen sjöng vi lite också, men det lät ju som det lät;) jag var snäll och diskade åt bror med, massa jävla glas och bestick, antar att det varit fest där i helgen, men icke var jag bjuden ;) haha:D så jag och lillebror tog oss några bullar och cola från honom, det var vi värda, iaf jag! Sen när vi kom hem blev det andra avenyn med popcorn & cola. Nu ska jag gå & lägga mig, inte för att jag känner mig direkt trött men iaf, måste sova om jag ska orka upp imorgon.
puss godnatt!
/e.


tisdag

Skola idag, det enda som gick bra var väl mattelektionen idag. Kristina ville prata med mig efter sista lektionen men jag drog hem, så det kommer jag få skit för imorgon, men palla liksom, kan ju tänka mig vad hon skulle säga, "varför är du så negativ om allt, lr ngt såånt. Jo för jag inte gillar DINA UPPGIFTER skulle jag svara då. Nej jag kanske inte skulle uttrycka mig i den stilen direkt, men ngt sånt. Och det är fan inte bara jag som är negativ om hennes uppgifter, okej, jag klagade jävligt mycket idag, men fan vad gjorde inte Becca då? då borde hon väl prata med båda. Störd lärare säger jag bara. Usch aldrig gillat henne..
Aja, nu ska jag lägga den här skiten bakom mig och göra ngt annat!
puss.

ärlighet varar längst!

(Y)

Vänner sviker aldrg
Dj Carlee
min drog just nu

btw,

jag gillar inte att blogga längre, för skrev att aslångt inlägg så muppa det sig och det försvann. Jävla skit. så nu skiter jag i att skriva om det, därför det förra blev så kort. Så jävla typiskt när man är nöjd med något att det ska gå åt skogen..

I try so hard.



Sovmorgon imorgon till 09:40, eller jag har sagt att jag ska ta det själv! haha:D ibland får man faktiskt vara snäll & unna sig något tycker jag.
Nu ska jag kila ut med min underbara söta hund, sen ska lägga mig i sängen, kanske blir det att jag ringer och byter några ord med min söta pöjk, vi får se!
Godnatt
/e.

ville bara berätta att..

Becca har köpt ny mobil och hon är jättestolt över det ;) lika dan som mig fast rosa & silver!
wannabe mig liksom, först emma, sen hon också!  mohahahhaha! ;)

& det som ännu får mig att skratta är det mia sa idag till becca,
mia ba "diss"
becca ba "men jag har lektion"
mia ba "vad för lektion?"
becca ba "utveckling"
mia ba "puss"
hahah min humor är dålig jag vet, men jag tyckte det var lite roligt, faktiskt!

JAG ÄLSKAR DIG<3 /krille


godnatt!



nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng med mina snygga bilar lakan och sen ringa till min snygging, alltid så härligt att snacka med han innan man somnar. Men kommer vara tomt utan min karl i sängen, eftersom han fanns vid min sida inatt. ÄLSKAR HAN<3
Skola imorgon, jag vill ha helg eller lov eller något. Så jobbigt att gå till skolan, att gå upp så tidigt på morgonen då det är som skönast att ligga kvar x)
Aja, godnatt.

/e.

weho!

hand i hand med min bäste vän, på en solig strand, i karibien!

söndag

Dagen började med att jag vaknade upp med min snygging bredvid mig. :) sen så har jag städat mitt rum idag, lite halft sådär, och typ fått hest på min byrå som jag slog sönder lådorna på, jag menar, visst jag har mycket skitsaker i dom, men vafan dom ska inte fasta och gå sönder:@ haha. Det var det som fick mig att vara så jävla tjurig, irriterad på allt och alla hela förmiddagen! Krille skulle färga min utväxt, men jag var så irriterad på han och bara klagade så han gav upp, så fortsatte min mor men var lika irriterad på henne så fick ha i mestadels själv. Förlåt båda två! haha så kan det gå ibland när man har dåliga dagar. Men det blev iaf bra, tror jag :O något positivt iaf. Mamma & lillebror är på "mojje" i tallås aulan så jag är ensam hemma, finns inte speciellt mycket att göra, hade tänkt plugga lite vandrarhem, men orkar jag? :S
ha en fortsatt trevlig söndag!
/e.



hahah..



gårdagens outfit, mamma som tyckte jag skulle ha dom här hemska leggingsen på mig! haha kände mig som pippi långstrump;)

RSS 2.0