AAAJ!

Vaccinerade mig mot svininfluensan idag! Det gorde inte ont att ta den, kände inget alls! men efteråt vart armen öm! nu gör den jätteont! och jag fryser som en isbjörn, tror jag har feber! + mitt huvud värker..

fy fan vad jag klagar.. men jag ska fan vara frisk till fredag, annars går jag åt ändå. Så är det!

Nu ska jag sova, orkar inte vara vaken, mitt huvud gör såå ont. :(

godnatt

,

Skolan idag rullade på rätt fort. Började dagen med utveckling, jag och Hanna skrev klart våran teori. Sen hade vi Pedagogiskt ledarskap, jag kom långt på mitt arbete om Montessoripedagogiken. Sen fortsatte vi dagen med svenska B, vi kollade på film, "Fucking Åhmål". Vi avslutade dagen med Psykosocialt arbete, då vi såg på filmen "I taket lyser stjärnorna", vi åt chockladbollar också som en i klassen hade med sig!
Idag har jag lämnat in bokrecension i både psykosocialt arbete och svenska B! känns jäkligt skönt!
Jag håller just nu på med frågorna i religionen, har hoppat över några som jag inte fattar, men det är skitsamma!

Ikväll ska jag pluggggggga trafikteori som en juuuude! de ni!

Nu ska jag återgå till mitt skrivande på msn, sen fortsätta med religionsfrågorna!
Mammas tangentbord går sämst att skriva med, får slå på mellanslag hårt som fan för att det ska funka, stöörande! Jag vill att internet ska fungera på min dator. Lär få vänta tills första December på att det ska fungera eftersom jag redan använt min begränsning. Pappa får ringa och höja gränsen, mobilt bredband suger fan!

/EmelieOlsson


.




du har alltid stöttat mig.

Jag vet att jag kanske inte borde ladda upp det här, men jag vill så gärna. Jag är så glad över att jag fortfarande kan prata med dig. Vi umgås inte längre och det gör så fruktansvärt ont i mig när jag säger det. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Jag är i alla fall extremt glad över att jag kan prata med dig, det är bara du som förstår mig rätt.

Jag Älskar Dig, du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, jag kommer alltid att minnas dig. Tack för att du finns och att du lyssnar på mig, det är ingen annan som förstår mig på samma sätt som du gör.
<3


Sail awaaay.

livet går sin egen väg, fast man försöker
så verkar man aldrig hamna rätt.






Helgen har varit great:) fest både fredag och lördag!  
Min internet fungerar inte, därför jag är off från internetvärlden just nu, inte likt mig jag vet! jag tror jag börjar bli rastlös om dagarna!

Mammas tangentbord går fan inte att skriva med, mellanslag är helt cp. Jag skriver mer någon annan dag, i skolan eller något. Det lär ju märkas när jag känner för det.

Tack och hej!


Vi sa föralltid.

Det händer inget roligt i mitt liv längre, så jag vet inte vad jag ska skriva i bloggen nu för tiden!
Kollade precis igenom min bilddagbok, massa gamla bilder, texter, kommentarer = minnen, som får en att börja gråta! Det var jobbigt!
Jag måste lägga energi på skolan nu, har hur mycket som helst att göra. Känns som om jag ligger efter i massor, inte kul!
Måste också plugga trafikteori som en jude och jag ska kunna dra hem körkortet så som det är planerat!
Allt är så jobbigt! Man får aldrig tid för sig själv längre.
Jag gillar inte skolan, jag gillar ingenting längre. Jag saknar så jävla mycket som får en att tappa livslusten..
Förresten så har jag ny mobil, en samsung någonting. En touch! Den är bra, jag gillar den, (än så länge i alla fall).
Jag har ont i min hals. Jag ska försöka sova nu. Skriver ett mer positivt inlägg under helgen kanske. Då ska jag plugga trafikteori som sjutton!  Om inget annat dyker upp!
Jag är törstig, men vem bryr sig? Ska dricka något nu...
Godnatt


:'(

Hur fan kan du göra såhär mot mig? Du var verkligen den person som jag såg upp till mest här i världen. Jag trodde alltid att jag kunde lita på dig, alltid.
Men var fan har du tagit vägen någonstans, fattar du inte att jag bli ledsen/sårad när du gör såhär? :'(


Jag har fått bloggtorka, lika bra är väl det. Skriver någon annan dag när jag mår bättre.
Godnatt.

en gång i tiden var du min..


Party @..

Igår var det fest för hela slanten. Det började hemma hos Stefan, där var b.la. Jag, Hanna, Becca, Stefan, Hampus, Sebbe, Macke, Adde, Erika, Viktor x2, Cizzi och Jona. Har säkert glömt någon!
Vi gick ner till krogen vid halv tolv typ. Jag och hanna drog först själva till maistro där vi träffade Bullen och pelle! Sen tog vi oss en sväng in på Picasso för att låna toaletten och dansa lite! Där inne träffade vi Becca och compani! Becca och jag fällde typ varandra på något konstigt sätt, så vi båda flög i golvet där med en jävla smäll! såklart hamnade jag rätt på golvet och underst så har sår på höftbenet! Men fort som sjutton reste jag mig upp igen, hoppades på att ingen sätt mig! haha. För det var verkligen folk över allt där inne!
Vi gick vidare till Lilla där vi blev kvar till stängning! Det var kul! Men usch vad mycket äckliga killar det finns här i stan!
Efter en lång kväll/natt så hamnade vi efter mycket om och men hemma hos Stefan! Klockan var väl runt halv fyra när vi anlände dit! Jag somnade som en stock i soffan, men fy helvete vad jag frös, tror aldrig att jag frysit så jävligt! Hoppas att Beccis hade det varmare där hon var!;)
Vaknade straxt efter 9, eftersom jag frös så extremt! Så Bosse kom och hämtade mig och skjussade mig hem! Då blev det duschen direkt! Sen har jag bara suttit här hela förmiddagen! Jag ska packa upp mina saker nu, dom ligger utslängda i hela rummet!
I Torsdags så fick jag papper om uppkörningen och uppskrivningen, jag är så nervös! Måste verkligen plugga så allt sitter!
Imorgon ska jag åka till antingen Norrköping eller Eskilstuna för att lämna in min telefon! Jag ska ha en lånetelefon, annars ska jag sparka in huvudet på försäljaren! Nej, det ska jag inte men fan vad jobbigt det är att inte ha en fungerande telefon! Sony Ericsson suger verkligen hästballe!
Jag betalade in studentkryssningen igår också! Fattig?! svar: JA!

Lite bilder från igår, fick inte några bra bilder alls! Undra vad det kan bero på;)

     




snö=blä!

Inte skrivit på ett tag nu.. sorry!
Igår blev jag klar med teorin på körskolan! så sjukt skönt! Idag var jag iväg på halkan med Hanna och två andra tjejer! Jag var jättenervös innan vi skulle åka och i början ute på första banan! men det gick bra!
Messade Andreas förut och frågade lite om uppkörningen och uppskrivningen, då skrev han att han redan bokat in mig och att jag skulle få papper imorgon! så nu är jag jättenervös! usch!
Jag var på banken förut och skulle sätta in lite mynt så jag fick en jämn summa, men maskinhelvetet tog pengarna utan att sätta in dom på mitt konto! och bevakningstjänst sa bara att man skulle gå in på banken imorgon och berätta vilket klockslag och summa. Fan vad irriterad jag blev!
Jag måste skriva klart mitt Pm i svenska och fixa ut en bild på Kimis. :)
Nu har jag och älsk precis kollat på två avsnitt med riverside! sjukt bra! Vi har också varit ute på nobel och käkat pizza!
Jag har värsta huvudvärken och mår illa, känns som jag ska spy:S plus att jag är förkyld! inte kul! Hoppas jag är bättre till imorgon!
Nu ska jag mysa med min älskling innan han ska lämna mig och fara hemåt!

Bilderna från kryssningen kommer, jag ska bara få tillfälle till att ladda upp dem!



bild från i lördags hemma hos Ztefan!!


what can I say, what can I do?

jag vill inte ha det såhär, jag vill inte må dåligt och jag vill inte heller att du ska må dåligt. Det här är jättejobbigt, det är minst lika jobbigt för mig som för dig.

Det finns i alla fall vissa personer som får mig på bra humör och torkar bort tårarna för stunden, tur är väl det.

Igår var det fest, först hos Stefan! Alla blev utslängda från festen under, och bruden där var avis på mig och becca, så kul! hon ska få blickar i skolan av mig, det kan jag lova! Senare på kvällen blev det krogen! vilket innebar piggelin drinkar till mig hanna och beccis! Vi smilea in oss hos vakten, så han ska med oss på kryssning snart! ;) HAHA.
Det finns så mycket idioter här i stan, jag fattar inte, kan folk inte bara sköta sig själva? jag höll på att sparka till två fittor igår, blev så innåt helvet förbannad på dom, Snefylla kallas det! inte kul.
Jag kom hem jäävligt sent tillslut, och då blev det prat i telen en stund. 

Vaknade tjugo i tolv idag, inte likt mig alls! haha helt sjukt! blev fan chockad själv! Men nu ska jag sätta igång och skriva på rapporten, känns lite dumt. Haft ett helt lov på mig liksom, så börjar jag på kvällen dagen innan jag ska lämna in den, fy på mig! Jag har haft annat för mig, så har inte haft tid. Tror knappast att den blir klar till imorgon! ooops!

Laddar upp bilderna från kryssningen och från igår senare, om jag inte fastnar med pluggandet hela kvälle, suck..

EmelieOlsson

RSS 2.0