hjärtat rusar, pulsen slår.

Praktiken idag rullade på som vanligt, stack iväg vid halv ett för att besikta brorsans bil, och det var inte det lättaste att köra hans bil till en början, men när jag väl fick in snitsen på det, så var det roligt! Bilen gick i alla fall igenom, gjorde en ombesiktining på styrlederna! Kom tillbaka till praktiken långt utöver min rast, men dom sa att det inte gjorde någonting, var över en timme sen, men dom är så snälla mot mig så! Det är bara att se nöjd ut helt enkelt! Slutade vid kvart i fyra idag, då åkte jag hem, ashungrig! När jag kom hem blev det våfflor, jordgubbssylt och grädde, mums! Och efter maten så åkte mamma och jag ner på stan och kikade in på väskaffären, sen vidare in på Animax där jag provade olika bal och studentklänningar! Hittade ingen balklänning som föll mig i smaken direkt, eller en! Men den var minimal i längden, och med ett par klackar till så blir det för kort! Typsikt! Så ska in på Eleganza imorgon, och se om dom har någon bättre balklänning att erbjuda!
Hittade i alla fall en studentklänning som jag reserverade och bad om att få lite omsydd, så dom skulle lägga upp den lite och så sy in den i sidorna :) Sen blir den min! Det känns sköönt att hå någonting fixat i alla fall, och så värst dyr blev den inte heller, det är niiice! :)
Efter all prövning av klänningarna så åkte mamma och jag vidare till Duveholmshallen för att hämta lillebror från innebandyträningen! Sen vidare till PS för att köpa solkort, mamma provsolade också, så vi blev kvar där ett tag! Men nu har jag ett solkort laddat med 200 i alla fall, yey! Men lär få ladda på det på 400 i slutet på nästa vecka! Jag ska bli brun till balen/studenten! Det kan ni slå er i backen på! :D
Pappa var här nyss en stund, och han fyllde på spolarvätska i bilen som jag har! Det varnade om det, så jag ringde till pappsen! Vi var också på Specce och handlade barnmatsburkar till min bortskämda hund! Och nytt foder, eftersom han inte äter det som han har nu längre.. Det nya var poppis i alla fall, och tur är vääl det. Kimis har ätit jättedåligt på sistonde, han går bara och luktar på maten, sen torkar den och då åker den bara i soporna! Min älsklingspojke måste ju få mat i magen! Just nu ligger han här bredvid mig helt utslagen på rygg och slickar sig om munnen, så söt han är!
Nu ska jag plocka undan lite kläder ifrån min säng, sen hoppa in i duschen och gå och lägga mig!

Slänger in en bild på klänningen jag fastnade för, men som var för kort!




Gårdagens outfit!
Lite vårig sisådär;

Jeansleggins - Pieces
Vit tröja - H&M
Linne - Gina
Convers

Dagens outfit saknaar jag bild på, och det lär inte bli någon heller! För nu ska jag ta och hoppa in i duschen! Igår vid den här tiden låg jag i sängen, och var påväg att somna, det är jag långt ifrån idag! Fy på mig, sooooova tidigt var det ju!
Puss Godnatt
/Empan

Kommentarer
Postat av: henric med c

smart brossa du har skickar dig på ombesiktning av bil inte undra att den gick igenom hi hi se det som 3 månader kvar(studenten) o se inte så förvånad ut då hi hi.(svårt med låtvalet bara)

2010-03-10 @ 11:29:48
Postat av: Empan

Hahaha! eller hur! ;) Nejdu, det går fort, hämtade ut studentmössan och kläderna idag!:)

2010-03-10 @ 21:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0