lördag

Varit i norrköping med mamma och lillebror idag. Det var trevligt, köpte ett par söta skor och en ny bh xD när vi kom hem åkte vi hem till bror och käkade pizza, sen spelade jag guitar hero med trummor, det var askul! körde med båda brorsorna och såklart  var det jag som fick sjunga, men jag vann alltid, alltid högst poäng! wiho, jag måste vara bäst! ;) haha eller inte. Det gick sämst första gången jag spelade trummor iaf, hahah min bror garvade åt mig så dåligt gick det. Men det var kul. :) nu har jag precis kommit hem, blir duschen snart, sen melodifestivalen.
puss


broken so fucking broken

.

ingen kan någonsin ersätta dig, det finns ingen som dig, INGEN!

om jag hade betytt något för dig, då hade du svarat på mitt sms. :/

Takida  - Reason to cry <3


><



jag gör inte alltid rätt, jag säger inte att jag är perfekt, för det är jag inte. Jag har gjort massa misstag och det är saker som jag får stå för. Allt är inte alltid lätt för en, när man verkligen kämpat och gjort allt för någon sen skiter det sig. När en person som verkligen betyder något för en försvinner ur ens liv, då vill man själv bara försvinna. Jag vet inte vad jag ska göra längre, mår bara så dåligt. Känner mig som en jävla idiot, så visst kalla mig det du. Jag kan stå för det fan. Det går fan inte att beskriva känslan hur det känns, att förlora en vän är exakt lika svårt som att göra slut med sin kille, om fan inte värre, det är det folk runt omkring en inte fattar. Det är inte så jävla lätt att släppa en vän ur ens tankar som man upplevt så mycket tillsammans med, en vän som verkligen betydde något. Visst, jag får stå för vad jag har sagt & gjort för det är som sagt inget jag kan ändra på hur mycket jag än vill det nu. Men det här är dock något jag kommer ångra hela mitt liv, så länge jag lever. Det här är fan mitt största misstag, att göra mig av med min allra bästa vän :'(



.

jag mår illa som fan, känns som om allt ska komma upp vilken jävla sekund som helst, vet inte om det är för det ena eller för det andra, det är iaf asjobbigt! USCH!!
nu ska jag chilla framför tvn och om jag inte orkar det så blir det sängen.
Godnatt.

ursäkta mig

men så jävla omoget!
dags att växa upp snart kanske?

<3

jag försöker förtränga, vill inte hata folk. Jag vill hels inte prata om det, jag har aldrig berättat riktigt hur du fyllde mitt hjärta.





idag har jag varit i skolan som vanligt, mått skit hela jävla dagen. Var iaf hemma hos älskling efter skolan, fick kvälningar där och höll på att spy, mår så jävla illa! kollade på andra avenyn där, sen somnade jag. Nu är jag hemma, vet inte riktigt vad jag ska göra, har inte ork till något idag. hoppa in i duschen sen ta det lugnt farmför tvn kanske, aja vi får se hur det blir med den saken.
puss!

hej robin,hej!


min lillebror ville vara med på min blogg, han är allt söt ibland!
han som valt bilden!

onsdag



Idag vare skolan som gällde igen, men en ganska skön dag, två lektioner inställda och ingen lärare på första! YES, det gillar vi! Så dagen rullade på ganska bra faktiskt, vart grymt trött hela dagen men det är så när man måste gå upp tidigt på morgonen! så inte konstigt att jag somnade när jag kom hem ;)
Nu ska jag kolla på andra avenyn, sen sova!
är så trött på allt!
/ Emelie

tisdag!




Kom precis hem från stockholm, vart där med dom här mupparna, jag & älsklingen följde med Emil som skulle lämna massa grejer på olika ställen genom sin praktik, haha vi lyckades tillslut, men fel det åkte vi allt ;) vet inte hur många betalstationer vi passerade ;) men det var roligt iaf!!
Dom satt och sjöng (skrek) typ hela tiden till låtarna, så jag är skapligt trött i huvet.
Förutom det så ska jag tvinga med mor min te affären så jag kan köpa hårfärg och färga bort min utväxt!
puss!

måndag

Första skoldagen idag efter lovet, ingen höjdar dag direkt. Fick hets på massa lärare men annars så. Efter skolan var becca och jag på ungdomsmottagningen, sen drog jag hem. Senare på kvällen drog jag hem te älsklingen, och hans mamma toppade mitt hår, känner mig jättekorthårig nu, fast inte mkt hår alls var på golvet x) men endå skönt att bli av med det slitna :D. Nu ska jag bege mig in i duschen!
puss godnatt!
/E

öh kolla brudar där! nu drar vi upp tröjan och tutar! 
hahah bara becca som fattar


*

det finns fan inget jag går mer under på än det här, jävla svin.
jag vägrar prata med dig bara så att du vet, du kan ju fortsätta tjata på mig men jag vägrar.
du borde förstå varför jag inte vill det, man fläker fan inte ut sig vad som helst, liksom tror du på det du sa själv eller?
jävla subba, gå & gräv ner dig annars ska jag försöka se jag se till att vi får en ny lärare.


17 månader!



jag älskar dig mest utav allt, du är det bästa som hänt mig!<3

söndag

Idag har jag varit i eskilstuna med mamma, kollat runt lite. Kom hem med ett nytt linne och två par nya örhängen den här gången. Sen var jag hemma hos bror en stund, åt där och så! inte ofta jag träffar han nu för tiden när han jobbar i stockholm.  när jag kom hem har det inte blivit mycket mer än att jag duschat och sen suttit här och degat! Lovet är slut nu och det känns hemskt.. skola imorgon och jag är inte alls taggad för det, känner absolut inte för det. Skulle inte vara fel om vi förlängde lovet några veckor.  Nu ska jag faktiskt försöka plugga lite, sen ta något gott att dricka, är jättetörstig! haha intressant jag vet ;)
/ emmelie


;

jag är så grymt jävla besviken
så det finns fan inte!

du är sötsaken i mitt liv!


..

man vet inte vad man mist förns man förlorat det helt.

:)

läste igenom årsboken idag sen högstadiet, fyfan vilka minnen! jag saknar den tiden, det var tider då man hade det bra i skolan, alltid fan. Allt var kul, klassen var som en familj och jag trivdes som fan. Fastän vi alltid fick höra att vi var den "värsta" klassen på hela skolan så var det endå bra, jag saknar stenkullen!


:>



min snygging är här, saknat han! <3

emmelie;


>;

behandla andra så som du själv vill bli behandlad
tror inte du ville bli behandlad så som du behandlade mig,
som en jävla skitstövel!


hej!

Nu har jag också skaffat blogg, som alla andra typ!
Kom precis hem från pappa för ett tag sedan. Vart där sen i torsdags och det har varit trevligt. Vart på lager 157 både igår och idag, men hittade inget speciellt mer än massa strumpor x) alltid bra att ha! har också varit i Eskilstuna "tuna park" och köpt nya skor, eller pappa köpte ;) och så en ny mascara. Nu ska jag städa i mitt rum och sen ta tag lite i pluggandet, finns mkt att göra just nu känns det som, massa i skolan!
/ E

RSS 2.0