du tar min hand och jag faller direkt.

det finns ingen här som tvingar dig att stanna, ingen håller en pistol emot din panna, men jag undrar så hur det skulle gå om du och jag fick va vi två

låten får mig på bra humör, den lyssnade vi på om och om igen på natten/morgonen i vår hytt, haha !

Nej, nu ska jag gå och göra mig iordning, man kan inte ligga i sängen och se ut som ett träsktroll hela dagen! Jag måste ta mig hem till min bror på något sätt och låna hans gamla tele, om det nu fungerar med mitt kort, måste ju vara en 3g telefon! Det visar sig!
Puss


ta mig tillbaakaaaa.

Mitt internet fungerar inte alls som det ska, det suger verkligen! Det finns ingenting att göra. NU har jag förstått hur beroende jag är av mitt internet! Känner mig så borta från allt, man har ju inte koll på någonting utan det ju!

Kryssningen i ondags/torsdags var hur jävla rolig som helst, jag hade sjukt kul! Det var så mycket som hände så jag vet inte vart jag ska börja. Skitigt och äckligt var det i alla fall över allt kan jag lova, gick och la mig vid 7 tiden på torsdagen och upp igen vid 9, mådde illa som en gris då! Så 2 timmars sömn på 48 timmar, det är fanimej rekord! Men berättar mer och laddar upp bilder någon dag när mitt internet tillåter mig, just nu funkar det inte alls. Men tydligen så kan jag blogga, skumt som tusan! Förretsen så såg jag både Kissie och Amir på båten! 

Jag lyckades tappa/göra mig av med ett av mina bästa örhängen, R.I.P. haha, hoppas det har det bra på båten eller var sjutton det är! Jag måste köpa mig ett par nya sådana, dom var verkligen mina favoriter, känner mig NAKEN utan dom!
Jag lyckades också ha sönder min mobil, så den fungerar inte alls längre, vet inte vad det är för fel på den, den är sjuk i huvudet. Så nu har jag ingen 3mobil läängre, känns jättetomt! Kan ju inte nå någon alls ju :(

Jag har fått massa utslag igen på kroppen, men dom ser annorlunda ut mot dom jag hade tidigare i veckan, jag kanske fått hudcancer? vem vet?! inte jag, jag inbillar mig bara det värsta, men det kliar och ser allmänt äckligt ut.. Får ringa till vårdcentralen på måndag, jag böjar bli stammis däär.

Jag måste plugga som en JUDE, rapporten, PM i svenska B, Matte B och tusen saker till., OOOOORKA! Skolan börjar ju på måndag igen, jag villll inte! jag vill ha lov året om!


/ Emelie


Godmorgon.

Godmorgon!
Jag är uppe med tuppen idag, kan absolut inte sova. Jag har nog resfeber! Vaknade redan klockan 06:00 och sen dess har jag legat vaken och vridit och vänt på mig. Snacka om att jag kommer vara trött senare idag! Får ta mig en extra grogg så jag håller mig vaken länge! ;)

Mitt internet är helt cp, det går att vara inne på msn, blogga och läsa endel bloggar, men ingenting annat fungerar. Jävla tele2 med sitt mobila bredband!

Nu ska jag nog ligga kvar här i sängen och glo på en film eller något! Kan ju inte gå upp redan!
Ha en bra dag!

/Emelie Olsson


Imorgoooooon:D

Åhhh, internet fungerar igen! inte funkat på hela dagen!
Fick två gröna pluppar på körskolan idag, satt dock där i nästan tre timmar så det var jag värd! Var 2 fel ifrån den trejde pluppen, men det fixar vi nästa vecka, och den fjärde! sen är det avklarat!
Mötte som sagt Becca på stan, och vi gick runt lite! Köpte mig min efterlängtade ögonskugga, strumpbyxor, armband, nagellack och påfyllning till min kära mobil! Träffade SandraÅ på stan med, hon är allt rolig ibland, hon är en sån tjej som verkligen kan få en bra humör! Vi måste hitta på något snart!
Becca följde med mig hem en stund efter stan, hon åt här. Sen försvann hon vidare hem till Stefan. Eftermiddagen har sprungit förbi, var runt lite på stan med mamma vid halv 6 tiden, sen när jag kom hem har det bara blivit packning. Kommer ha med mig hur mycket kläder och saker som helst! Ser ut som om jag ska vara borta en vecka minst! men bättre för mycket än för lite, är ju trots allt tjej! haha.
Imorgon måste jag gå upp skapligt, tvätta håret, packa ner det sista! Göra mig iordning! Sen ska jag dra ner på stan lite tidigare för att ta hål i öronen, min krillepung ska följa med innan jag tar tåget mot Stockholm klockan 13:00! Jag kommer vara värre än ett litet barn när jag ska ta hål i öronen, var ju ett par år sen jag gjorde dom jag har nu!
Nu ska jag snart sooooova, blir en lååååååååång dag imorgon!

Hoppas ni får en bra onsdag (lillördag) för det ska jag ha!!!!
Puss

/ Emelie Olsson


I will not be like you when I grow up.

Jag vill flytta hemifrån, det vill jag verkligen. Det skulle vara så fruktansvärt skönt, att bara få vara för sig själv. Slippa all den här skiten här hemma. Slippa ha någon som hackar på mig hela tiden. Jag måste göra något åt det här, för ibland blir det bara för mycket! Vem mår bra av att vara i en sån här situation och känna sig påhoppad och pressad hela tiden, inte jag i alla fall. Tror nog inte någon kan föreställa sig hur det är att vara i min situation, allt går i vågor, ibland är allt asbra, och ibland blir allt ett helvete och det är då som man bara vill gå upp i rök och försvinna rent utsagt. Jag kanske inte alltid visar det utanpå när allt verkligen är skit, men innombords gör allt bara så ont.
Nu ska jag inte skriva mer om det, men var bara tvungen att få ut det.


Idag övningskörde jag hem till pappsen min i flen, han bytte olja på mammas bil. Sen stannade jag kvar där med han en stund. Vi åkte och käkade nere vid stationen, hamburgare, strips och cola blev det! mums! Pappa började jobbet halv tre, så jag övningskörde hem till katrineholm igen. Jag mår alltid så bra när jag är med pappa, han är bäst!
När jag kom hem så blev det inte mycket gjort alls, har haft tvättstugan, så duktig jag är. Har också övningskört lite med mamma, eller skjussat henne dit hon skulle.
Becca ringde mig när jag var inne på lindex, blev jättesnopen! Trodde inte hon skulle komma hem förns imorgon! Nu är jag riktigt taggad och väntar som sjutton på att det ska bli onsdag, bara tisdagen kvar nu!

Imorgon ska jag möta Hanna Pe klockan tio vid körskolan, vi ska plugga lite teori! :) Sen ska jag träffa becca på stan vid halv ett. Vi ska kolla runt lite och jag behöver köpa lite saker, såsom, mascara, strumpbyxor, ögonskugga, hårnålar, toffsar, påfyllning till mobilen, nagellack... haha listan kan bli lång, får se vad jag får med mig hem.
Jag vill också göra två nya hål i öronen, så jag har två på varje! Får se om det blir så, är riktigt sugen så tror nog att det lutar åt det.

Nu ska jag leta efter lite bra musik, och snart lägga mig och sova!

/ Emelie Olsson


You're the one I live for,
I love you <3


jag hatar söndagar så jävla mycket!

Inte gjort mycket alls idag, hatar som sagt söndagar! men den här dagen har varit så extremt lång och tråkig. Måste ha och göra med att man har dragit tillbaka klockan en timme!
Det vettiga som jag gjort idag är väl att jag pluggat trafikteori, det har gått jättebra! Annars har jag bara legat och degat hela dagen. Kollade på "riverside" förut, så sjukt bra det var den här gången! Blev så taggad tills på onsdag när jag såg det programmet, är så sjukt festsugen! Det kommer bli så jävla bäst på onsdag kväll alltså! LÄNGTAR! 3 dagar kvar nu då! Tagga!

Imorgon ska jag gå till körskolan och plugga lite teori, och så ner på stan och uträtta några ärenden. Jag måste köpa silvershampoo! eller måste och måste, jag vill göra det! så jag ska ringa till pappsen imorgon och fråga om vi kan köpa det och övningsköra lite, dagarna är ju så tråkiga när man inte har något att göra!

Förretsen, jag kom jutst på att min Kristofer är här! hämtade ju han förut när jag övningskörde med mamma! har inte tänkt på att han är här bara för att han hjälper mamma borra upp några hyllor i vardagsrummet! Men nu ska jag gå och äta något och umgås med min älskade!

/ Puss


24/10-09

Min blogg har blivit väldigt dålig med bilder, jag vet! men det ska bli bättre så småning om, jag looovar!

Igår gick jag i skolan till klockan två, efter det så blev jag hämtade utav mamma och vi åkte och handlade:) Framåt kvällen kom älskling hem till mig, och han sov här :) Vi kollade på filmen "I love you man", men vi hann aldrig se klart slutet, för jag var trött och ville sova!

Idag så har jag skjussat mamma till Norrköping, haha låter nästan som om jag har körkort, det har jag tyvärr inte! men snart så! Mamma skulle i alla fall lämna tillbaka ett par stövlar och istället så hittade hon ett par andra och jag mig ett par nya snygga pumps! Tänkte att jag kunde ha dem på kryssningen, eftersom mina favoriter är klacken helt off på. Nu har jag faktiskt en hel del finare fest skor om man säger så! Hittade även ett par typ gladiator sandaler med hög klack, skitsnygga och asbekväma men kändes som om vi är påväg mot helt fel årstid nu för att köpa sådanna "öppna skor".

Till kvällen så åt vi tacos här hemma, och jag har mest tagit det lugnt framför tvn och datorn. Lillebror och jag var ute med hunden förut, han är så söt och så snäll när man är själv med honom. Han blir så stor på något sätt, en helt annan person! Kan inte fatta att den skiten snart fyller nio år, tiden går så himmla fort!

Nu ska jag lägga mig, är trött och finns inte speciellt mycket att göra just nu:) Min älskling är hemma hos Andreas och Sandra med Emil och lanar, han har blivit en nörd som börjat med WOOOOOOOOOOOOW! haha.

Imorgon är det söndag och jag hatar söndagar! dom är så långa och tråkiga, kanske blir lite plugg imorgon då, så man inte behöver göra så mycket på lovet. Men jag skrev bara kanske! så vi får se! :)

Puss och Godnatt! :)

Förresten, är det någon som vet om det är inatt som man ska ställa om klockan? =)


one week.

Ringde till vårdcentralen imorse och fick tid där 10:30 på förmiddagen. Fick tabletter och två olika salvor. Men inget av det tycks hjälpa, det kliar som jag vet inte vad, det verkligen bränner i huden. och av tabletten blev jag fan illamående. Står att det är vanligt att man kan bli det av dem.
Efter skolan så hämtade jag och becca ut tågbiljetterna, sedan följde älskling med hem till mig, men han inte träffa han så mycket för pappa kom och hämtade mig och vi åkte till apoteket och hämtade ut tabletterna och salvan. Men när jag kom hem låg han så sött i min säng och tröck på datorn! sötnos han är!
Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med den där jävla hemska salvan som verkar vara oduglig, jag har också tagit en sån där mega liten tablett. Fan om det inte hjälper. Om det inte bllivit bättre tills senast på måndag så ska jag tillbaka, och då ska dom sticka hål på utslagen och ta vätska ifrån dem och skicka in till labatorium, och så ska dom ta massa prover. Och jag som hatar alla nålar och stick.
Fick papper om halkan idag med, och det blir av på onsdagen efter lovet. Skönt att ha det avklarat sen. Ska försöka plugga så mycket teori som möjligt under lovet och göra några "gröna pluppar" på körskolan, är bara 4st, men alla frågor är inte lätta ska jag lova. Så irriterande när man får typ 62 och ska ha 63 för att bli godkänd, liksom ett poäng?!
Jag har ont i huvudet nu också, förlåt för att jag klagar.
puss


7 dagar kvar nu!


kliar sönder mig snart!

Det kliar över hela min kropp, har kliat sönder massa utslag på armen så det blödde som tusan, inte skönt alls. Jag måste ringa vårdcentralen imorgon så jag får någon salva, för jag står inte ut. Jävla medaljongsjukan.
Skolan idag rullade på fort som fan, på projektet kom jag igång jäkligt bra, men har endel kvar nu också om man säger så..
Jag har också hunnit med att övningsköra idag. Och vi haar varit på sjukhuset och hälsat på mammas moster som ligger inlagd, hon hade fått morfin så det lät lite kul när hon pratade, jag fick mig några goda skratt emellen åt, haha, stackarn.
Nu har jag precis duschat och kollat klart på andra avenyn. Tänkte gå ut och gå en snabbis med Kimis och sedan lägga mig för at sova. Imorgon är det en lång dag, jag hatar onsdagar, det är den värsta dagen i skolan, suck.
Förresten så skrev Hanna förut att hon hade papper till mig om halkan, och att det skulle bli någon dag i veckan efter höstlovet, alltså v.45! onsdag trodde hon, men hon var inte säker! noll koll ;)  
Nej nu ska jag klä på mig, men först smörja in mina utslag med salva, kliar något enormt, känns som loppor går på huden, tror nog att jag blir tokig snart...
Pusshej


nu är det snart bara en vecka kvar, jag längtaaaaaaaaar :D


hej jag har fått medaljongsjukan..

Körlektionen idag gick jättebra, fick massa beröm! skulle boka halkan idag med, men han skulle skicka med Pe papper imorgon ist, gör han inte det så får jag slänga iväg ett mess åt han!
Efter skolan har det inte blivit mycket gjort alls, åt precis när jag kom hem. Sen övningskörde jag till jysk och upp till öb med mamma. Senare så kom Ivan över en stund, vi gjorde inget speciellt, satt bara och pratade och fjolla oss. haha. Jag som skulle pluggat, suck. Får se om jag orkar skriva lite nu :O annars får jag fan göra det imorgon!
Nu ska jag ta och ta på mig lite kläder! och kila ut en sväng med hunden! Sen blir det sängen, godnatt!

förresten, jag har fått medaljongsjukan igen. Det sägs att det är ett s.k. virus, men jag tycks få det oftare än vad man ska. Det ska vara typ som vattenkoppor, att man bara får det en gång i livet, men tydligen inte med mig. Jag har utslag över hela kroppen och det KLIAR som fan, det kan sitta i upp till 8 veckor, kul som fan, eller inte!
Måste till vårdcentralen imorrn och få recept på någon bättre salva för hydrokortisonen hjälper inte ett piss. Kliar sönder mig snart!

puss

sockerochsalt.

Dagen började med att jag vaknade upp och märkte att kulan till min navlpiercing var helt väck, så var bara att byta smycke! så kan det gå ibland, måste köpa nya navelsmycken!
Jag gjorde mig iordning lite lätt sisådär, sen övningskörde jag till Norrköping! gick asbra! Kom hem med lite saker för en gångs skull, två par leggings, en bastopp och tre tunikor :) Det satt fint i garderoben men inte lika fint i min plånbok, eller på mitt konto rättare sagt! fattig!
När jag kom hem lekte jag kurragömma med min hund, fan, han är mer inteligent än vad man kan tro, han fattar precis vad jag menar när jag ber han stanna, och när jag ropar på han springer han och letar efter mig! så söt!
Jag har också hunnit med att städa min garderob, tog ett tag kan jag säga! men fint blev det, undra hur länge! jag chansar på max 3 dagar, undra om jag klarar det!?:O
Jag städade också ur alla lådor i min byrå, blev en påse att slänga och en påse ner i källaren. Nu ska jag avsluta allt på datorn och lägga mig för att sova, är trött faktiskt!
Imorgon har jag körlektion 10.50 så jag missar matten, annika kommer inte att bli glad på mig, om hon nu är tillbaks till skolan. Aja, hoppas på att jag får boka halkan imorgon också:)
Godnatt



Bjuder på bild från i fredags, 10 dagar kvar nu! YEY! :D


sjuk?

Jag har ont i hela kroppen, gör ont bara jag rör mig. Vet inte vad det är. Mår illa gör jag också. Jag ska gå och borsta tänderna nu, sen gå ut med Kimis. Sen gå och lägga mig när jag kommer in, är svintrött.
Godnatt

Det känns så falskt allting, jag saknar dig.

fucking mensvärk

Som sagt så blev det ändrade planer igår. Jag drog hem till Stefan med Becca på fest, det var jätteskoj, trots endel tårar. Vi drog ut på krogen också, men kommer inte alls ihåg vad klockan var när vi gick. Vi började med att titta in på san marino, men det var lagom dött där, så det blev picasso, där blev jag bjuden på cider av en som jobbar där, ovanligt eller?! haha nej, jag får alltid dricka av han när jag går dit, vilket är positivt, gratis liksom!
Vi försvann vidare till lilla krog där vi mestadels satt och snackade med Daniel, Martin och Jonas! trevligt! var länge sen man pratade med dom ju.
Gick hem ganska skapligt eller hem och hem, Kristofer mötte mig på stan så sov jag hemma hos honom! somnade som en stock, och vaknade upp straxt innan klockan 07.00 med världens jävla mensvärk, visste fan inte vart jag skulle ta vägen, gjorde så fruktansvärt ont. Älskling gav mig en alvedon och ett glas vatten, sen försökte jag att somna om, men gick inte alls. Så blev inte många timmars sömn. Mamma hämtade mig vid kvart i tio, och då bar det iväg till marieberg. Nu i efterhand fattar jag inte varför jag följde med, var så jävla trött och seg, plus att jag hade världens mensvärk, så gick mest runt och klagade, hittade ingenting för jag ansträngde mig inte ens för att försöka hitta något, fastän jag så gärna vill ha nya kläder. Hoppas vi hinner iväg någon annan gång innan kryssningen så jag hittar någon ny klänning att ha på mig på kvällen:)
När vi kom hem blev det en långdusch för min del, och nu ligger jag här i sängen och bloggar med en påse grillchips bredvid mig, bara colan som saknas, så det är vad jag ska hämta nu, och ta mig en alvedon!
Ikväll ska jag ta det lugnt mest, kan vara skönt det med.
Puss

fredagsmys!

Äntligen är det fredag! Och om precis en vecka så ska rapporten vara färdig, det ser ju ut att bli lita tajt för min del om man säger så, har knappt börjat ju!
Ikväll blir det mys med min älskling!<3
Slutar klockan 14.00 idag, skönt! Tänkte ta mig tid till att städa garderoben och mina lådor, men vi får se hur det blir med det!
Jag har ändrat min beställning med ABC-gruppen, alltså studentgrejerna! så blev några hundralappar billigar om allt blir rätt tillslut!
Nu är det 12 dagar kvar gumman! TAGGGGGA! säger jag bara! :D:D:D:D

/ empa


great



Jag fryser som sjutton, mina händer är iskalla! så jag laddar upp en låt som får mig på humör!

mitt lyse i mörkret.

Hej babes!
Nu är allt med kryssningen bokat och betalt! skönt! Efter skolan idag så hjälpte jag pappa att byta däck på mammas bil! kuung jag är! så övningskörde jag ensam! haha:D fett kul, fick åka runt på gården själv och parkera och allt! Annars har det inte blivit mycket gjort idag. Jag behöver städa min garderob och mina lådor i byrån, det ser ut som jag vet inte vad och lådorna går inte ens att stänga. Det får bli helgens pyssel! har ju inte så mycket planerat. Ska träffa min älskling någon dag, så mycket vet jag! Inte träffat han sen i tisdags nu ju :( saknar ju han! han är så duktig, igår hade han rondell, landsväg och motorvägs körning och idag halkan! hoppas han får skriva och köra upp snart, så att han kan skjussa runt på mig;)
Jag vill också ta mig till någon större stad än denna och hitta den klänning som jag är ute efter från MQ, men bara för att jag så gärna vill ha den nu, så kommer den säkerligen inte att finnas kvar, brukar vara så med mig, jag har alltid sån jävla otur med sånt! likaså när det gäller att min storlek ska finnas kvar! finns alltid bara större kvar! Nu ska jag äta något lätt, sen plugga lite trafikteori. Måste packa väskan inför imorgon också, har bad!


/empa

Studentmössan beställlllld!

Sitter i skolan, börjar inte förns 12.40. Skolmaten var hur vidrig som helst idag, seg pannkaka(skosula) och sylten var slut, så jättesmarrigt, eller inte..
Idag har vi beställt studentmössa och hela paketet! jag beställde mössa, två tröjor, mjukisbrallor, linne, glas, tuta och visselpipa! får se om jag lägger till eller tar bort något sen när jag får en bekräftelse till mitt hotmail :)
Idag ska jag ringa och betala in kryssningen, och boka/betala tåg! sen är allt fixat, skööönt!
Blir inte körskolan för att plugga teori sen, istället ska pappa hämta mig och vi ska hem till farfar för han ska byta däck på mammas bil! haha kul.
Jag måste skriva massa på rapporten i helgen, men vet inte om jag har någon lust. Det är så jävla tråkigt!
Nu har jag inget mer att skriva, slutar 15.20 idag! men ska försöka gå lite tidigare :)

/EmelieOlsson


I gotta feeling.

Körlektionen idag gick jättebra:) Efter skolan följde jag med Becca hem till Stefan en stund, där blev det att ta det lugnt i soffan med massa skön musik och pizza ätande blev det också! Ringde till min bror och bad han skjussa hem mig vid halv sju sisådär, snäll som han är så skjussade han mig hem! När jag kom hem blev det till att äta mer pizza! haha. Sen blev det lite dator, och sedan duschen. Nu har jag pluggat som en jude, tro det eller ej men jag har faktiskt ansträngt mig som fan, helt slut i huvudet nu fan! blää! Förresten så har Becca och jag bokat kryssning den 28:e, halloween kryssning! hoppas det blir skoj som sjutton! 650 spänn för bara hytten, så nu ska vi fan ha kul! Imorgon blir det att boka tåg och allt det där så vi har allt med resan fixat. Då slipper man i alla fall tänka på det!
Nu ska jag snacka lite med folket på msn, sen gå och borsta tänderna och göra mig iordning för natten, måste ringa till min underbara pojkvän och kolla om han lever fortfarande, han är dålig på att höra av sig tycker jag! Imorgon är det en ny dag, torsdag! vilket innebär en ganska lång dag i skolan. buhu. Imorgon tänkte jag dra ner till körskolan och plugga lite teori efter skolan, yey!
Puss

du är min sol när det är regn jag ser(:

Efter körlektionen idag satt jag vid datorn på körskolan och pluggade teori, för att få en grön plupp ska man ha 63/70 minst, och jag fick 59,60 och 62 flera gånger, fyfan vad jag blev irriterad så jag gav upp tillslut, får göra ett nytt försök imorgon! Gjorde dock varje prov på 20 min som max, och man har 50min på sig, så kanske ska läsa igenom frågorna mer och inte ha så bråttom. När jag gick hem så mötte jag Becca och Stefan utanför Netto typ, jag frös som en gris så stannade inte länge alls, utan skyndade mig hem! mina händer var stela som is när jag kom hem, inte skönt kan jag säga!
Mina ögon svider och är illröda på "ögonvitan", vet inte vad som hänt, jobigt är det i alla fall.
Har hela tiden tänkt öppna böckerna och plugga, men det har inte blivit något av alls, så typiskt! när man verkligen behöver plugga, finns det varken ork eller tid till att göra det. Nu ska jag sova, har körlektion imorgon bitti. Önska mig lycka till fan!
Godnatt

/ Emelie Olsson

Jag orkaar verkligen inte med allt i skolan, har hur mycket som helst att göra!

Frågorna i människor i behov av särskilt stöd.
Matte B, ligger efter ett kapitel! BLÄ!
Läsa boken i inriktingen, och skriva en recension om den.
Skriva klart svaren på alla frågor i inriktningen.
Läsa bok i människor i behöv av särskilt stöd och sedan skriva om den.
Rapporten i projektarbetet.
Påbörja ett muntligt föredrag till nationella prov i svenska B om mindre än två veckor.


mjaau, listan kan bli lång! fan, skolan tar kol på mig just nu. Känns som om jag ligger efter i tvåhundratusen ämnen, så sjukt jobbigt! Jag hatar läxor och har alltid gjort, jag har aldrig i hela mitt liv varit någon slags "pluggis", jag har aldrig gillat skolan!
Just nu vill jag bara ta studenten och slippa allt det här, slippa ha den här pressen på mig att saker ska lämnas in i tid och skit, så sjukt jävla jobbigt. Liksom på fritiden har jag annat för mig också, som att plugga till körkortet. Jag vet inte hur jag ska lägga upp allting för att få det att gå ihop och fungera på ett bra sätt, vet inte om jag kan komma fram till en bra lösning på det, det återstår att se (en vacker dag kanske, vem vet! )

Sängen var det nu ja. Puss


up and down, down and up.  



skolaaaa.

Sitter i skolan och väntar på att ha sista lektionen, eller i alla fall att den ska börja. Jag ska ju kila iväg vid fem i halv 2 för att ha körlektion! Stadskörning blir det idag! Jag är nervööös, brukar jag inte vara så fattar inte varför. Efter körlektionen tänkte jag plugga lite vid datorerna på trafikskolan, så jag blir klar med den där jävla teorin snart också! Vi har huuuuuuuuuuuur mycket som helst att göra i skolan, så sjukt jävla jobbigt! jag orkar verkligen inte! Imorgon ska massa frågor vara färdiga i människor i behöv av särskilt stöd, första frågan är typ på  en A4, vem fan orkar med sånna frågor?! det är ju inte ens kul.
Rapporten i projektet idag, kom jag inge vidare långt med alls, jag kunde verkligen inte koncentrera mig, men en början är alltid en början! haha.
Nu ska en annan klass in här i datasalen, så jag får väl avrunda här!
Skriver mer ikväll kanske, om jag hinner vill säga, hinner ju fan aldrig något om dagarna nu för tiden, tiden bara springer iväg.
Hörs!

du är stjärnan, stjärnan min högst upp på himmelen.

Nu har jag duschat, borstat tänderna och allt det där, så nu är jag redo för sängen. Men först hade jag tänkt skriva utvärderingar på dom gånger vi varit ute på projektarbetet. Ja, jag har varit lat och inte skrivit en rad tidigare, men nu känns det som om att det börjar bli dags. Bättre att jag skriver lite kortfattat än ingenting alls. Rapporten ska ju in snart och jag har inte ens börjat, har värsta pressen på mig nu ju!
Imorgon börjar jag dagen med utveckling med Eva, klockan 9.50 om hon nu är frisk! Sen slutar jag inte förns 15.45. Efter skolan hade jag tänkt dra ner till körskolan och plugga lite teori. 17.30-19.30 är det teorikurs på trafikskolan med, jag får se om jag går dig eller om jag skippar det. Har ju trots allt läst trafikteori i skolan + när jag tog körkort för eumoped!
Nu blir det plugg, sen sängen!




som en ängel har du landat, landat här hos mig,
och jag kommer alltid, alltid att älska dig,
du är mer än vad du anar, du är min ögonsten,
det är du som får mig le, när livet traskar ner,
med dig känner jag mig trygg, du är bäst Kimis, Jag Älskar Dig<3

jävla hår.

Mitt hår är ett rent helvete idag, vet inte vad det är med det men det ser förjävligt ut! Jag vet inte om jag ska klippa mig eller vad jag ska göra, jag vill inte ha jättekort hår ju! :( men något måste jag göra, det varken känns eller ser bra ut nu, hårhelvete....

Nu ska jag återgå till mitt trafikteori plugg, så himmla tråkigt det är, bläääää.

söndag.

Söndag idag, som ni säkert hört tidigare så hatar jag söndagar. Söndagar är alltid så tråkia, har ingen roll vad man gör, för finns typ aldrig någonting att göra. Mamma fyller ju år idag, stackars henne att fylla på en söndag! men hon blev glad över det hon fick av mig i alla fall, pengar var det! och det går ju alltid åt:) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag behöver plugga lite framåt eftermiddagen/kvällen, har en hel del att göra, usch, fy och blä!
Har inget mer att skriva för tillfället!
puss!

som en ängel har du landat.

Blev till att gå upp tidigt imorse för att åka på dop i Järna, gick väl upp vid halv nio, tidigt för mig när man har sovmorgon! Det var Robins halvsysters lilla flicka som skulle döpas. Wilma Eeva Weckström blev hennes namn. Hon var så tyst och snäll i kyrkan, men efter dopet däremot blev det lite mer skrik, hihi, men det blev bra igen så fort hon fick mat och sedan sova en stund. (:
Jag övningskörde hem därifrån, och det gick verkligen super! som vanligt då;) men mamma tyckte jag körde lite fort bara, ooops ;)
När vi kom hem blev det inte mycket gjort alls, åt lite mat, somnade i två timmar, kollade lite på tv och ja, nu sitter jag här. Imorgon fyller min bästa mamma år, Grattis till henne! :D
Laddar upp lite bilder från dopet här under.




Jag tog mig några minuter med att testa min locktång som jag aldrig provat, det blev väl okej med lite förändring!



Johan, Mia och lilla Wilma :)



Stolta föräldrar och en glad liten unge :D



Wilmis :)



En mätt, belåten och sovande Wilma! :)

En lillebror vid namn Robin, även kallad kakmonstret! hihi.



Henrik, hahahhaha, bilden alltså! jag lovade ju att ladda upp den på min blogg, så här är den. Det ser ut som om du är pensionär, var det inte du som sa att du var som en 35åring?;) snygga glajjor benrik! ;)



En sovande Wilma på presentbordet!



Innan Wilmis fick vatten på huvudet :)


Finns fler bilder, men dom här får räcka! Lillebror och jag var och köpte födelsedagskort till mamma förut, typ två minuter innan Tempo skulle stänga, haha men vi hann. När vi kom hem poppade vi popcorn och drack cola, myys! Nu har han precis gått och lagt sig så det ska jag nog också göra snart. Ska läsa lite bloggar först bara :)

Förretsen så fick jag tillbaka svensk provet tidigare i veckan, och jag fick VG+ fastän jag skippade en fråga och chansade på två. Bra gjort Emelie! :) var bara tvungen att berätta det!

/ EmelieOlsson


Ullared och kort skoldag (:

Blogg.se segar som fan just nu, tog mig fan tio minuter att få upp "nytt inlägg" suck!
Ullared igår var bara jobbigt, bussresa i tio timmar tur och retur, sen springa runt inne på Ullared och det var ju fullpackat med folk, gick fan knappt att gå där inne. Folk var som gamar och bara slängde sig fram, fick huvudvärk så fort jag kom in!
Köpte ingen speciellt, det blev mest schampoo/balsam och sånna dära grejer.
Skolan idag rullade på ganska fort, vi fick sluta straxt innan klockan ett, bara för att Eva var sjuk. Sånt gillar vi! (:
Det var lax som serverades i skolan idag, ingen höjdar mat, i alla fall inte skolans, så det blev att äta 8 knäckemackor! haha.
När jag kom hem blev det inte mycket gjort alls. Har slappat hela dagen, fastän jag hade tänkt pluggat hela eftermiddagen, har ju som sagt en del att göra, får lägga på ett kol i helgen. Älskling var här en stund förut med, vi var på Nobel och käkade pizza, jag fick fanta i ögat på något sätt, det sved som fan! och så fick jag värsta skrattanfallet, skrattade konstant så jag fick ont i magen! haha, min pojkvän är allt rolig ibland! Nu ska jag lägga mig, så jag är pigg och orkar gå upp i tid imorgon!
Godnatt


tummen upp!

Nu har jag precis duschat, tvättat bort sminket, borstat gaddarna och är redo för sängen! msn laggar, vettefan vad det är för fel! Ska bädda ner mig nu för 03.50 går mitt alarm imorgon, shiit, inte många timmars sömn, men får sova på bussen. Imorgon blir det nämligen Ullared! skönt att slippa skolan!
Ville också berätta att jag saknar min Kristofer massa mega mycket! fastän jag träffat han i skolan tidigare idag!
aja, godnatt!




bjuder på en gammal bild från i somras! jag vill köpa nytt kort löshår som bara fyller ut mitt hår och får det se lite roligare ut, har skrivit till thaimahal och frågat vad EW står för, så får se vad jag får för svar! haha, nu fattar ni säkert ingenting men skitsamma, orkar inte förklara nu!
/ emelie


Jag vill ha kööööööörkoort!

Provet i pedagogisk ledarskap idag gick åt skogen, hade inte pluggat ett skit, och fick verkligen inte in någonting hur många gånger jag än läste i boken. På projektet kom vi igång väldigt snabbt, goodie!
Övningskörde med både mamma och pappa förut, pappa tycker jag har blivit jätteduktig:D imorgon har jag körlektion, 15.45, mindre landsväg, hoppas det går bra det med så jag kan boka in mig på halkan och resten snart! På onsdag åker jag med mamma till Ullared, hoppas jag hittar något skojj där! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan välja kläder till imorgon, så det slipper bli så stressigt varje morgon! Jag köpte förresten en väst åt kimis idag, så söt han är i den! hihi :)
Ska ut med Kimis en snabbis och pinkelinka, sedan ska jag krypa ner i min nybäddade säng med mitt stora dubbeltäcke som jag la på imorse! mys! hoppas ni har en lika skön säng som mig ;)
förresten så käkade jag och pappa på donkan för typ en timme sen, och det var inte igår om man säger så, har fan inte ätit där på hela sommaren om man bortser från typ två gånger då cheesburgare blev fyllemat!
Får se om jag tar mig ner till körskolan imorgon direkt efter skolan, och gör några prov innan jag ska köra. På kvällen ska jag på fotbollsavslutning.

EmelieOlsson

happy ending.

Fy på mig, jag har inte bloggat på hela helgen! skyller på att jag inte haft tid;) I fredags var jag hemma hos älskling, sov där! vi skulle kolla på film, men jag tyckte inte att den var så spännande så jag somnade rätt tidigt, typ halv elva eller något! I lördags hände inget specillt och igår var mamma och jag i linköping, jag övningskörde dit och hem utan att göra något fel, duktigt emelie! :) fick typ ingenting med mig hem mer än vad en lampa från ikea, assnygg! men när jag kom hem såg jag att den var sönder i nederkanten så ska byta den nästa gång! jag bytte också mina stövlar som jag köpte i för liten storlek, dock hade jag tur för det fanns bara ett par kvar och dom var i den storleken som jag skulle ha!
Igår kväll var jag och älskling hemma hos Sandra och Andreas som flyttade till egen lägenhet i fredags! så mysigt och fint, jag blir faktiskt avundsjuk, jag vill också flytta hemifrån! så skönt! Hemma hos Sandra och Andreas bjöds det på glass, cola och rån!
Nu ska jag göra mig iordning, börjar tio i elva! :) men ska ner till svenssons foto eller vad det heter, och vad jag ska göra där får ni inte veta, i alla fall inte förns vi vet hur det går!;)



love.

Jag vill pierca tungan, JA!



jag var inte i skolan idag, men på eftermiddagen var jag hos ida och färgade utväxten, är skapligt ljust nu ja!
ska klippa mig på torsdag med!
Jag vill pierca mig i tungan oxå, det ska jag göra, vet bara inte när. Här i katrineholm kan man endast göra det på tisdagar mellan klockan 11-17.

trodde inte det var sant när jag såg att jag fått ett sms från dig, det gjorde mig verkligen glad. men nu gråter jag för att  jag saknar dig så jävla mycket, allt blir bara så jobbigt just nu.
hejdå

RSS 2.0