Grattis brorsan! ÄNTLIGEN!

Idag har min bror Marcus tagit körkort! Grattis som fan till honom! :D
Efter skolan idag så övningskörde jag och hämtade lillebror och sedan hem till Marcus för att gratulera honom till körkortet! Jag har också gjort ut mitt körhäfte, skönt! Ska göra två test innan jag ska sova sen (:
Idag ringde jag också och beställde tid hos frissan, så på torsdag eftermiddag försvinner min utväxt! brukar alltid göra det själv, men eftersom jag är så petig och blir jämt så irriterad på alla som ska hjälpa mig så är det väl lika bra jag betalar 500 spänn och slipper tänka på mer på det!
Nu ska jag gå ut med Kimis, sen blir det duschen och trafikteori och svenskaplugg! har ju prov på upplysningen imorgon också!
det blir asbra, säger vi. (hoppas vi!)


hon är min bästa vän, så dra åt helvete, hej!

Hade inte tänkt att skriva ett så långt inlägg nu, dagen började med att jag gick upp klockan 06.00 för att ha körlektion klockan 07.20. Det gick bra! :) Efter det blev det skola till 15.45. När jag kom hem så gick jag och la mig i sängen och somnade till ungefär 19.30! då åt jag lite mat och sedan åkte jag och pappa ut och övningskörde, det gick asbra! Nu har jag precis duschat och jag hade tänkt göra ett trafikteori test på datorn. Det spöregnar och blåser som fan ute, låter inte härligt alls!
Önska mig lycka till nu med testet va!

hemska människa.

Jag är så trött på dig, vem tror du att du är egentligen? du går mig verkligen på nerverna, blir du aldrig trött på dig själv någon gång och tycker att du själv verkar jobbig? Nej, du tänker nog inte så långt. Stackare.
Nog med det, idag har jag varit i Strängnäs, jag övningskörde både dit och hem, typ lite över 20 mil, yey! Älskling sov hos mig så han var också med till Strängnäs. Jag är kung på att köra bil!
Under kvällen har jag varit uppe hos mina garnnar, zigenare är dom, finska också för den delen. Hur snälla som helst när man lär känna dom, det trodde jag aldrig om dom. Var där i ca 4 timmar, Elisa är så sweet!
Nu har jag precis duschat, så jag ska prata lite med min älskling i telefonen, (han väntar i luren, haha) var faktiskt så att jag bloggade ett aslångt inlägg innan jag begav mig in i duschen, men bloggen cpa sig så jag fick skriva om, så förbannad man blir då!
Jag ska läsa igenom några sidor i boken "pedagogiskt ledarskap", kommer dock inte ihåg vilka, har för mig att det börja på 7, till typ? har ingen aning!
Imorgon klockan 7.20 har jag körlektion, har ingen aning om vad jag ska göra, så det får bli en överraskning!
Har sovmorgon till 9.50 imorgon, men Jossan ringde tidigare idag och vid halv 9 ska vi ha idrott, hoppas jag blir klar med dom där lektionerna snart så jag slipper tänka på det mer!
Nu blire telen, sen läsning, sen sängen.
puss


partyyy

Gårdagen var great, men det blev ju inte direkt som väntat. Sorry becca för att jag inte var med dig!
Var på fest hos Daniel, till en början umgicks jag bara med Mia:) Sedan försvann hon och jag blev kvar med grabbarna hela kvällen, men det gjorde ingen för dom var sköna i huvet hela högen! eller hur billybus?! haha. Gick ner mot krogen med någon migell? eller något, haha. Ingen jag kände, men vafan gör det?! alla andra var ju så lama. Kom inte in på San Marino, idioten sa att jag vär för full fastän jag inte druckit speciellt mycket.. menmen, 10 min senare kom jag in när dom bytte vakt. Sedan försvann jag med Stefan till lilla och mötte min Kristofer och hans kompisar:) Kvällen slutade utanför donkan med en viss pontus som shakade loss för oss, haha fyfan, tror aldrig jag skrattat så jävla mycket! men bäst var nog när han cyklade som en idiot och rätt in i en anna cyklist, jag skrattade så jag knappt fick någon luft! fan, den killen alltså, han skulle passa in på cirkus! Kom hem rätt sent, runt halv 4. Var inte ett dugg trött när jag väl la mig i sängen, men efter ett tag slocknde jag i alla fall.
Förresten, varje gång jäg är ute på krogen så är det alltid någon som får åka ambulans, första gången var det Sara, andra gången Kim, och igår var det Carro. Vet inte rikitgt vad som hände med Carro, man hörde ju ryckten igår men man ska inte lita på allt sånt, men det var inte kul att se henne, hon såg verkligen död ut, stackarn!
Nu ska jag göra något vettigt, är törstig som... jag vet inte vad!

EmelieOlsson

Hundjävel

Jag blir så jävla förbannad rent utsagt! har man hund kan man väl för fan ha koll på den också?! var ute och gick med Kimis förut, helt plötsligt kommer en stor skällande rottwailer springandes mot oss från en tomt, helt utan koppel. Jag som verkligen är livrädd för stora hundar får panik, blir helt tårögd och börjar typ gråta. Jag lyfter upp Kimis och vet inte vad jag ska ta mig till. Skriker "kan någon ta bort hunden, jag är livrädd för stora hundar" ingen hör mig såklart, men jag går långsamt tillbaka och hunden står kvar där innan husse skriker på den. Alltså visst, hunden betedde sig inte aggresivt mot mig, men vissa har faktiskt respekt mot större hundar, så fan, har man inte pli på dom ska dom fan hållas kopplade!
Körlektionen idag gick great:) hade jag förväntat mig något annat?;) haha
Klarade av allt med backning och parkering, så har ingen aning vad vi ska göra på måndag.
Provet om Piaget i utvecklig idag, gick mycket bättre än förväntat, fick till och med VG fastän jag inte pluggat mycket alls, snacka om att jag blev förvånad.
Övningskörde med mamma förut, runt i stan! köpte ett par nya leggings och ett par örhängen + att jag tankade på min tre mobil:)
Nu ska jag registrera mitt nya csn kort som kom på posten idag, sen hoppa in i duschen. Efter det hade jag tänkt göra ett distanstest (trafikteorin) och sedan kolla avsnitt på riverside på datorn och mysa i sängen med cola och något gott! Sen ska jag sova! Är skapligt trött eftersom jag gick upp klockan 6.00 imorse.
Puss

Om du bara kunde.

Idag hade vi vårat första besök med projektarbetet på skogsborg, alla barnen verkade tycka det var roligt. Det var väl huvudsaken, jag var svettig som om jag sprungit ett varv runt jorden när vi gick där ifrån, vart hur varmt som helst att hoppa runt och göra rörelser till musik, "när vi gick på stan, det var här om dan.." haha, jag kommer nynna på den ett tag nu!
Efter skolan övningskörde jag runt med mamma lite överallt. Gick finnemang! När jag kom hem gjorde jag två distanstest (trafikteori), det gick väldigt bra, så jag är nöjd med min insatts, fastän jag inte läst alls mycket i boken. 69/70 och 58/70 på det svårare testet. Blev i alla fall godkänd på båda två :)
Imoron har jag prov i Piaget, har ingte hunnit med att plugga något alls, men får se om jag hinner bläddra igenom dte lite snabbt innan jag ska sova. Idag hade jag prov i Religion, jag vet inte rikitgt hur det gick, men hoppas att jag blir gokänd i alla fall! Klockan
7.20 imorgon bitti har jag körlektion, kommer typ köra i sömnen eller något. Nejdå, så illa ska det inte gå. Jag är lite nervös, det måste jag erkänna, men det är bara att försöka se poitivt på det så går det nog bra!
Godnatt

tisdag

Idag var det skola, vi kom igång bra med projektet och planerade det sista tills besöket imorgon, det blir nog bra!
Efter skolan övningskörde jag med mamma, ner på stan och runt lite, känns nästan som om jag har körkort när jag kör, är så van nu liksom. Vi var även på banken och överförde pengar åt mig, tack! och fixade Visa kort och allt det där vuxna ni vet;) haha.
Nu ikväll har jag färgat det sista på mammas utväxt bak som färgen inte räckte till igår, har även slingat lillenbror med massa blonda slingor i luggen, blev rikitgt nice! :)
Nu ska jag kolla på andra avenyn, sen plugga lite på religionprovet som jag har imorgon, suck.

EmelieOlsson


om man bara kunde spola tillbaka tiden, så skulle jag göra ALLT för att få det bra:(

Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över.
Du är den enda för mig, och allt som jag behöver.
Inget kommer någonsin bli detsamma igen,
jag längtar efter dig och jag saknar dig än.
Du var allt för mig gubben (Gumman), fan vi gjorde allt ihop.
Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två.
Vi var ju gjorda för varann, och du var min bäste vän,
men bäst att skita i allt, och börja om igen.
Men hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud,
allt jag tänker på är dig och de vi gjorde.
Vet du hur mycket skit jag tog emot för din skull?
Vet du hur många vänner jag svikit för din skull?
Kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt.
Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt.
Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt
tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du och jag,
tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång
var det faktiskt så. Känna lycka med dig igen, och hålla
din hand igen. Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.
Du såg mig, innan någon annan sett mig.
Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig.
Du älskade mig så som en gång var, det gör du inte längre
och det sårar mig idag.


Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, ingen annan stans.


Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt.
Man måste ta en dag i taget, och sköta sitt.
Men jag tänker på dig varje dag, varje minut.
Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut.
Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig.
Men du var så jävla mycket, du är allting för mig.
Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit.
Det är tack vara dig som jag tagit mig hit.
Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en?
Jag vill bara ha tillbaks tiden med dig igen.
Vi hade ett språk, som ingen annan förstod.
När jag kolla på dig förr, så stod du och log.
Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig.
Du tittar förbi, som om du aldrig nånsin kännt mig.
Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker
inte mig, du varken ser eller hör.


Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, ingen annan stans.


( Texten stämmer in så jävla bra, ni andra får tycka vad fan ni vill, jag skiter i era åsikter!

 

 

 



<3

Can't stop me.

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


give me a moment please

Någon som har lust att hjälpa mig med min bloggdesign? vore jättesnällt! jag fattar verkligen ingenting..
Nu ska jag göra mig iordning och gå ut med hunden, sen hem till Kristofer och kolla på film,"män som hatar kvinnor" sen ikväll blir der förhoppningsvis bio, "flickan som lekte med elden".


Den verkar grymt bra!

when you feel all alone

Igår var det som sagt fest med massa folk. Började med fest hos Daniel, det var roligt! Orkar inte gå in på detaljer :) Senare blev det krogbesök. Vi började med att besöka San Marino, där det var drag till en början, men mest gamlingar, så jag försvann med Jossan till Picasso. Vi dansade tills svetten rann, haha. Sedan for vi vidare till Lilla. Inne på lilla var det fullt av folk kan man säga, som vanligt då! Men vi dansade och hade skojj, sedan försvann alla jag var med, hittade ingen, men tillslut kom Miapluttlutt och gjorde mig sällskap. Vid tjugo i två drog vi in på picasso igen för att dansa, där var det drag, eller hur danne? ;) haha.
Vid tvåtiden blev det massa bråk ute på stan så polisen fick ingripa, och Kim ramlade baklänges och slog huvudet i asfalten, så ambulansen kom. Det blödde rejält och blodet var fan som gräddfil i konsistens, så äckligt. Tur att jag inte gick kvar på omvårdnad, skulle aldrig klara av det där med blod.. bläää!
Gick med Mia hem en bit, men hon skulle hem till Bullen så jag fick gå en jävla bit själv! det var hemskt, tror aldrig i hela mitt liv jag varit så rädd som jag var när jag gick helt ensam, och det gick mystiskt folk lite här och var. Hade verkligen som en klump i magen och tänkte hela tiden " om det kommer fram någon så springer jag, någon kanske skjuter mig" sånna där hemska tankar fick jag upp framför mig hela tiden, det var läskigt!
En blond ung tjej ute och går ensam en lärdagskväll/natt klockan 3, då är man inte så kaxig, vare sig man druckit mycket eller ej! haha. Jag klarade mig i alla fall hem, sprang in i trappen och upp till mig!
Förresten så var det två killar som bråkade utanför lilla, och ena killen flög in i mig i världens fart så jag fick värsta smällen på vänster vrist och handled, hade så grymt ont imorse när jag vaknade, men nu är det bättre! Idioter det finns alltså!

det var ju inte direkt väntat att få en smäll av dig, och när jag sa till dig att det gjorde ont så sa du inte ens förlåt, kan du då förstå att jag kallade dig "jävla fitta" och lämnade dig?
SUCK!

Sov inte alls mycket inatt, typ max fem timmar, så är grymt trött!
Idag har jag i alla fall varit ute hos min äldsta kusin med släkten och ätit grillat och haft det roligt! Elma har blivit min lilla favorit, hon är så söt! lilla blondie;)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, adam frågade nyss om jag skulle med och åka bil och träffa folk från igår, men jag är inte sugen, kom precis ut från duschen. Så ska nog ta det lugnt och sova ganska skapligt ikväll!



hemma hos danne igår, min plats i soffan!



jag igen!



Becca och Jag :)

Becca och Mia :)



Mia och jag! Skapligt dragna, så jag bjuder på den bilden! (jag ser typ gul ut i ansiktet mot mia, haha, jag har gulsot tro jag;) och mia ser ut som ett lik, vi gillar min skarpa blixt, yey! )

Becca, Mia och jag förvsann ett tag från festen och åkte bil med Nicklas, vi tog oss en åktur till Jet för att tanka, Mia blev fulltankad, men kommer dock inte ihåg hur mycket vi fick i henne, (men mycket var det!) den blå pumpen var i alla fall min, och den gröna hennes! Becca satt kvar i bilen så hon hade ingen egen pump! så mycket minns jag!
Förretsen.. så hade ingen av oss skor på oss, fråga mig inte varför för det vet jag inte. Men jag hade i alla fall rejäla hål i mina strumpbyxor när vi kom tillbaka, haha! men jag deppade inte för det!

Emelie


dagen före torsdag.

Ligger i sängen och lyssnar på gamla godingar med E-type! haha.
Becca skickade nyss bild på klassfotot, så jag passar på att ladda upp det här!



det är tur att man knappt ser något, höhö. Men i år fick jag i alla fall stå, och på stol! stolt brud 91!

Jag är jättesugen på en pizza med vitsås och det har jag varit enda sen igår, men jag orkar inte gå ut och köpa mig en, tänk om jag blir sjukare än vad jag redan är? det orkar jag inte med!
Känns som om febern håller på att komma tillbaka, svettas fast jag är iskall, hur går det ihop sig?!
Ska gå och ta några alvedon så att jag inte låter febern vinna, jag  ska vara starkare än den, i alla fall den här gången!  
pussens


jag hatar att vara sjuk, hatar, hatar, hatar!

ligger här i sängen, eller halvligger med 200 kuddar bakom ryggen! förlåt för nu överdrev jag, det är faktiskt bara fem stycken!
har någon slags barnsalva runt om hela näsan, sån där salva som man ska ha till skavsår efter blöjan till små barn! haha, den har jag under näsan, vad är det med mig egentligen? men den lindrar faktiskt, eller så är det jag som inbillar mig att den gör det.. höhö.
Tog nyss en alvedon, men jag känner mig hur varm som helst i alla fall, suck..
Kristofer var här förut, eller nyss. Jag tvingade honom hit för att gå ut med kimis, jag orkade verkligen inte, vill bara sova, vi kollade på andra avenyn oxå.
Gick som sagt till skolan imorse, men jag vände ganska snabbt och gick hem. Tidigare imorse så kände jag mig mycket bättre, men så fort jag hade tagit cykeln till skolan så vände det och ögonen och näsan började rinna, och allt kokade i kroppen på mig, tror nästan man kunde koka ägg på mig, eller steka om man så ville.
kom hem vid elva, somnade direkt och vaknade vid två, ringde min kristofer, eller snarare han ringde och typ väckte mig, efter samtalet somnade jag om och vaknade inte förns halv sex, ja hej, jag heter emelie och jag är sjuk..
mådde verkligen piss när jag gick upp, men var tvungen att gå upp för att få i mig lite mat, mamma tyckte jag skulle gå och lägga mig igen, men hur kul är det att bara ligga i sängen i sitt rum och inte ha ett piss att göra?
Så jag la mig i sängen och pluggade trafikteori! duktig sjuk flicka!
Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova, hoppas jag kan sova inatt. jag vill bli piggare snart:(
hoppas ni andra klarat er från den här skiten, för det är ett rent helvete rent utsagt.
Förresten så får jag inte glömma att ta mina örondroppar!
godnatt

jag kanske har fått svininfluensan? nöffnöff

jag orkar inte göra någonting, alvedon helveten hjälper inte, jag hänger mig snart, hejdå


jävla rubrik alltså!

Inatt har fan varit den sämsta natten på länge, har sovit som på nålar. Vaknat upp och knappt kunnat andas, det har vart så jävla äckligt. Legat i sängen har jag gjort hela dagen hittills, svettas som jag vet inte vad fastän jag bara har en handduk om mig..
Mitt höger öra gör extremt jävla ont, vet inte vad jag ska ta mig till snart. Ögonen och näsan rinner som kranvatten, och mitt huvud dunkar..
Jag har svårt att andas när det täpper till i både näsa och hals, går fan inte att beskriva hur jävla obehagligt det är. Alvedonen tycks inte hjälpa heller fastän dem är på 1gram och är hur stora som helst, (jag som har problem med att svälja tabletter.) 
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, mår bara så jävla uselt rent utsagt..
Kollade nyss på 17 again, den var rätt bra. :)
Jag är hungrig men inte alls sugen på att äta något.
Jag ska gå och knarka alvedon nu, och hoppa i mjukiskläderna.
hejdo

svininfluensan

mitt huvud gör ont, det rinner i näsan och ögonen, halsen och öronen gör ont.. verkar som om jag åkt på en riktig jävla förkylning.. suck.
jag vill bli frisk, jag vill inte missa skolan och komma efter i tusen ämnen.
Jag ska försöka rycka upp mig och se om jag kan vara trevlig och äta lite, sen får jag främmande en stund, huhu, ska jag orka det? :S
Aja, ska göra mitt bästa.
GÖR MIG FRISK FAN.. :(

sjuk

Pappa hämtade upp mig straxt efter två, så åkte vi och hämtade Kristofer, sedan iväg hem till Flen. Jag kände mig inte helt på topp på vägen dit, var lite hängig. Fikade i alla fall och massa folk kom, fick pengar & blommor.
Övningskörde hem, men kände mig inte alls bra. Har feber, ont i halsen, öronen och är gemomförkyld nu. kul liksom? :S
Man straffar sig själv när man är kaxig och springer runt i bara klänning i bara några plusgrader.. men jag frös ju inte.. suck
Hoppas bara inte jag blir sjuk länge, jag hatar att vara sjuk, speciellt att ha ont i halsen och vara förkyld.
Jag orkar verkligen inte göra något. Inte skriva mer för den delen heller. Jag ska sova, försöka i alla fall, är jättetrött. Sov bara i drygt fem timmar inatt.
godnatt

jag är sugen på Donken mat, bakismat?!











Idag mår man som man förtjänar som sagt. haha. Gårdagen var rolig, eller jag hade skitkul i alla fall!
Det började med tre snygga brudar hemma hos mig, fyra med mig! sedan for vi vidare till San Marino, där det blev så att flickorna sjöng för mig, så fint så! Sedan försvann vi vidare till Lilla Krog, var ganska dött där till en böörjan, men sen fan gick det inte att röra sig där inne!
Vi avslutade kvällen med dans inne på picasso, Djkillen bjöd mig på en cider och en shot av något slag, har ingen aning om vad det var jag drack! haha.
Kom väl hem runt klockan tre, så kvällen blev lång!
Nu ska jag göra mig iordning för att åka till pappa och bli mer firad!
puss


torsdag 10/9

skolan var tråkig, jag saknade min kristofer som var ute på praktik, blää.
träffade adamish  en stund, trevligt:)
städade min klägarderob, så nu är det fint i den, i några dagar!
damsög på mitt rum.
nu ska jag kolla film eller ringa till min älskling. :)<3
MJA, så har min dag sett ut i korta drag. 

Imorgon fyller jag år, och jag ska ha fest @ my plaace innan det blir utgång!
puss


Mitt sagoland



Becca och jag har roligt när vi camaaaaaaaar:D haha
Kort version av dagen:
Skolan till sisådär kvart i 4.
Norrköping och hämta våran soffa..
Mjao, så har min onsdag sett ut. Riktigt tråkig!
Jag har fått jätteont i ryggen, vet inte om jag sträckt mig eller vad jag gjort men det går ut i höger arm/hand.
Nu ska jag säga hejdå till de jag pratar med på msn och sedan släcka ner datorn och sova, för nerbäddad, det ser ni ju att jag redan är, right?;)
Godnatt pusss

fan vad jag är bra!

Just nu är jag på toppen humör faktiskt. Körlektionen gick skit bra, det kunde inte gått bättre:D
Jag fick massa beröm och han trodde inte jag behövde ta mer än 4-5 körlektioner, tänk er att jag blev happy! han frågade om jag hade kört mycket hemma, jag bara "nej, lite, men mest landsväg" han bara "jag tror inte på dig, för du klara ju det här galant!"
Klarade 4 områden av 16, på en lektion, känns bra faktiskt! hann med att starta i backe och allt möjligt:)
Var hur nervös som helst, men det gick över väldigt snabbt. Riktigt bra kille jag kör med alltså!
Körde ju från skolan till körskolan med pappa, så jag var lite förberedd!
Fick läxa... så ska försöka göra färdigt den nu, 40 sidor.. suck! haha
men det går nog bra. :)
På fredag fyller jag år, 18 år! YEY:D
puss

hur svårt kan det va?

Jag är trött på vissa människor, fattar inte hur man kan behandla folk på så sätt som endel gör.
När man inte ens gjort något så ska man vara spydig och otrevlig tillbaka, vad är det för mening med det?
blää på dom..

Idag var det skola som sagt.. var hur segt som helst att gå upp ur sängen imorse, var så skönt att ligga kvar när alarmet ringde..
Skolan idag var rätt tråkig, jag hade grymt ont i magen hela förmiddagen, kändes fan som om någon stack in massa knivar, inte skönt!
Jag gick lite tidigare från skolan för att bli hämtad av Marita, vi åkte till stora Sultans på norr och fikade, och pratade om allt möjligt!
När jag kom hem blev det att övningsköra med mamma, skjussa ner lillebror till värmbol för att spela fotboll, sen vidare till specce och ner på stan, och så tillbaka för att hämta lillebror och så hem. Det gick toppen! Från stan fick jag med mig en ny foundation hem och ett stift av något slag, mot finnar! haha:)
Imorgon har jag min första körlektion, och ja, jag är jävligt nervös. Håll tummarna för mig!
Nu blir det duschen, eller nej, när mamma är färdig där inne.
Pussss

Life's a game.

Vad är det för orättvis värld vi lever i?
Ja det kan man ju fråga sig, kollade massa klipp på youtube.
Barn/Ungdomar som blir mördade pågrund av svartsjuka, hur fan kan det vara möjligt?
Snart kan man väl inte ens gå utanför dörren utan att man bli påhoppad av någon IDIOT rent utsagt.. jag blir så förbanand, varför ska oskyldigt folk drabbas?

Nog med det.. Jag är trött idag. Ligger forfarande i sängen med datorn i knät. Pappa ringde nyss och vi ska ut och övningsköra idag, så jag borde göra mig iordning.
Om fem dagar så är det min dag, min 18års dag! yey (:
Skriver mer senare kanske.
puss


Medina - Sagoland


You're not special, you are unique

Kollade igenom min bilddagbok och hittade massa gamla bilder på dig och mig, massa gamla kommentarer som du skrivit. Det får mig verkligen att inse hur jävla mycket jag saknar dig. Så mycket som vi gått igenom tillsammans. Jag säger det igen och jag har sagt det förr, jag älskar dig Amanda! du kommer alltid att vara den bästa tjejen i mina ögon, vad som än händer. <3


'

Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn.

vakna upp

en gång i tiden var du mer, men nu är du bara en dröm.

Jag skulle aldrig låtit dig vända ryggen om och lämna mig..



Lets Get This Started.

Älskling var här ikväll och åt tacos och kolla film, nu har han dragit hem:( tomt utan han!
Jag har haft av massa av mina naglar, snyggt? svar NEJ!
Min bror fyller 21 idag, plus att han klarat av halkan idag, grattis till honom! :D
Jag kom precis ut ur duschen, så vet inte om jag ska slå på en film eller om jag ska bädda ner mig och sova. Är faktiskt trött.
På tisdag har jag min första körlektion, jag är fan nervös. Men det ska nog gå bra, har kört så himmla mycket nu ju :)
Idag är det en vecka kvar tills jag fyller år, skönt!:)
Jag vill ha en iphone, blää att dom ska vara så jäkla dyra..
Skolan idag var grymt tråkig, hatar den bara mer och mer för varje dag nu alltså..
Jag vill göra iordning i mitt rum, men inte så lätt när jag inte blir av med alla möbler som står ivägen.
Imorgon måste jag ner på stan och köpa present till bror, en ny foundation och ett par nya svarta strumpbyxor!
Och jag ska också plugga matte b, måste fan komma någon vart, det är faktiskt kul när man förstår, det känns så busenkelt då!
Under helgen ska jag också hinna med att plugga lite trafikteori.
Förresten så övningskörde jag både igår och idag, och det gick enormt bra. Mamma säger att jag är så säker och duktig :) kul att höra!
Nu ska jag ställa mig inför ett svårt val, film eller sova?!
det visar sig hur det blir!
puss


Världens bästa pappa!

Idag har jag varit på Ikea med pappa. Med mig hem fick jag en ny säng 140cm! världens skönaste, tack världens bästa pappa, du är bäst :D<3
Imorgon måste jag möblera om och städa mitt rum, för tillfället står det möbler och småsaker överallt, inte nice!
Jag börjar bli trött, Kimis sitter brevid mig. Vi ska inviga sängen nu, och se om man sover bra i den, annars jävlar! fan nu hoppa hundfan ner, han får skylla sig själv.  haha:D
godnatt


RSS 2.0