Pink

Jag kom inte iväg ner på stan förut, sååååå.. Senare så träffade jag Becca i alla fall, vi åkte och solade, en jävla massa folk idag! Sedan så åkte vi hem till mig och hämtade Kimis och tog oss en promenad, skönt som fan!
Nu har jag precis duschat så ska bädda ner mig i sängen. Har inget mer att skriva..
Puss

Meet Me Halfway.

Skolan idag var bra! Hade dock bara tre lektioner. På idrotten så höll Tessan & Hanna i lektion och under sista aktiviteten så höll alla i klassen på att tuppa av! Vi gav verkligen järnet allihoppa, och mitt lag vann! Mohaha;)
Hade inte sista lektionen eftersom Andreas var sjuk, så slutade vid tjugo i två. Åkte hem till farfar då och sedan så åkte pappa och jag iväg för att kolla på en bil! Den var ingen höjdare alls så det blev ingen affär! Eftersom min pappa är gammal bilmekaniker så kollar han under bilen, och han vägrade köpa den där skrothögen åt mig. Han som sålde bilen var såklart en svartskalle! Han påstod sig heta "Micke Karlsson" i annonsen, Jo men tjena! HAHA, så det gjorde inte affären lockande heller. Vi ska kolla vidare istället. Pappa hade hittat en golf i Nyköping som vi ska ringa på någon dag:) Förresten så har mamma varit och snackat med KFAB
om lägenhet till mig med, och vi skulle återkomma nästa vecka för att se om dom fått in några nya ettor!
Sedan jag kom hem så har jag bara suttit här i sängen framför datorn. Jag har ont i huvudet, börjar bli lite av en vana nu faktiskt.. Och jag funderar på att resa på mig och åka ner på stan och ladda på comviq mobilen, och sedan kolla efter något fint nagellack.


jag älskar dig.

outofmylife.

Natten var den hemskaste natten på länge. Jag sover bara sämre och sämre om nätterna. Jag börjar få sömnproblem. Vaknade varje timme från klockan elva, och då menar jag verkligen VARJE timme. Jag känner mig helt tung i huvudet idag, men jag ska rycka upp mig och klä på mig och försöka pallra mig iväg till skolan. Blir bara deppig av att gå runt hemma ensam.. Börjar 9:40, så jag har ett tag på mig.
Btw, första gången på länge som jag vaknade upp med Kimis i min säng under täcket, han brukar alltid befinna sig under sängen. Antagligen så frös han:P
Ha en bra dag.

'

när livet sviker är det bra om man är två



Godnaaaaaatttttt

onsdag

Träffade Linnea en stund förut, vi åkte ner på stan och chillade runt, och så köpte vi biljetter till Maskinen! Sedan så tog vi en sväng ner till djulö, där vi kände på det iskalla vattnet! Och så avslutade vi med cheezburgare på donkan! När jag kom hem blev det ganska direkt att åka och titta på lägenhet, men den föll mig inte i smaken, för skabbig om jag uttrycker mig så! Så får leta vidare!
Nu har jag precis varit ute med hunden. Skulle egentligen åka iväg och sola, men har ingen lust med det. Jag känner mig inte hundra alls. Ingenting är bra. Jag är inte taggad tills fredagen längre heller, inte ens till studentkryssningen. Jag vill bara gå och lägga mig nu.

Jagkansedetidinaögon.

Fick ta itu med ett tungt telfonsamtal nyss,
jag vill inte göra det här bara för att,
utan för att det inte känns rätt såhär.
Jag mår inge bra för tillfället, ska traska ut med hunden.
Höörs

detärnogbästså.

Ingenting går bra för mig idag.. Tappade nyligen mobilen i backen så den är helt FÖRSTÖRD, kuuul? NEJ, fanjävlahelvete. Nåja, kom precis hem från skolan. Sjukanmälde mig och åkte hem, mår inge bra alls. Mår illa och känns som jag ska spy vilken sekund som helst, fick inte i mig något mat i matsalen fastän det var god mat liksom. Ont i huvudet har jag med.. DET SUGEEEER.
Första lektionen imorse så hade vi svenska B och redovisning av författaren som vi valt. Det gick väl helt okej.
Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig en stund, eller bara lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn avsnittet som kom ut idag.. Det återstår att se. Känner mig sjukt irriterad så ska försöka lugna ner mig. Klockan 18:00 ikväll så ska jag kolla på en etta vid åsen, en stor etta 45 + 12 kvm, alltså 57Kvm, med badkar och stor kök! Det låter ju nice, så vi får se hur den är.
Ha en jävla mycket bättre dag än mig :)



ALLASOMINTEDANSAR

Linnea klarade av att kirra min utväxt så nu är den vääck! Vi var också med mamma och kollade på en lägenhet, så förhoppningsvis så flyttar jag hemifrån nu i sommar! YEY! :)
NU har jag precis duschat. Funderar på att bädda ner mig lite, då vet ni ;)
PUSS NATT

:*

Nu ska jag åka och hämta Linnea för att få hjälp med min utvääxt! Bäst för henne att det blir bra! Mohaha! ;)
PUSS

Tisdag.

Skolan idag gick sjut fort. Mellan klockan 10-12:00 så hade vi "trafiksäkerhetsdag", så det flöt på bra! Så endast två lektioner har vi haft idag! Sköönt:) Fick reda på att jag fick VG på min apu-uppgift i psykosocialt! Bra Emelie!:) Koom hem vid kvart över två, och har precis tryckt i mig massa popcorn och cola så jag mår illa. Tänkte sätta mig ner en stund och skriva klart så jag kan redovisa i svenska B imorgon, och sedan försöka mig på ett prov i psykosocialt som jag missat!

12 dagar kvar till studentkryssningen, taggggggaaaa! :)

Ikväll ska jag ta mig en sväng iväg för att sola, annars har jag inga specialla planer. Funderar på  att åka ner på stan en sväng och kolla, skulle vilja åka en sväng till Vingåker för att besöka scorett, men inge roligt att göra ensam. Så det får bli någon annan dag.
Puss

12minuter ;)

Natten till idag var inte rolig alls, jag sov jätte oroligt. Vaknade flera gånger, och drömde helsjuka drömmar. Jag är verkligen rädd för att vara ensam i sådana situationer, inbillar mig alltid massa saker. Skolan idag rullade på bra, men vi gjorde inte speciellt mycket om jag säger så. Efter skolan så var jag snäll och följde med Becca till solkullen då hon skulle klippa sig, det tog en timme ungefär och efter det så trampade jag hem på min cykel. Jag hann inte vara hemma länge alls innan det var dags för mat, och pappa kom för att hämta mig. Pappa och jag åkte hem till farfar en stund, mixlade lite med hans bil, och upp till mekonomen och tillbaka. Sedan så åkte pappa och jag till Flen! Där blev det att besöka konsum och jag fick välja mat, trots att jag redan ätit! Så potatisgratäng och grillade fläskkotletter blev det, + beanesåååås! Asgoott, jag åt så jag höll på att storkna. Straxt efter åttatiden så tog jag bilen och åkte hem. På 12 minuter så var jag i stan, men då pumpade jag på ordentligt;) Ajjabajja Empan!
När jag kom hem så traskade jag ut med min lilla Kimis. Och nu så har jag nyligen kommit ut från duschen. Har inget speciellt att göra så funderar på att bädda ner mig snart..
Jag läängtar som tusan tills på fredag! då jag hållt mig nykter så läängeee!
Nej, nu har jag inget mer att skriva.
Puss

:

Jag har inte fått något plugg gjort, och allt har sina anledningar..
Godnatt

NÄRALLTFALLER.

En tår rinner ner från min kind, och sedan en till.
Jag har det inte lätt runtomkring mig just nu, jag vill bara krypa ner under täcket och aldrig mer komma fram. Den person som betyder mest för mig, har iprincipt bett mig dra åt helvete.
Jag fattar inte hur du kan göra såhär mot mig, vad har jag gjort för att förtjäna det här. Du vet att jag har det jobbigt endå, men så ska du ställa till det ännu mer. Jag förstår mig inte på dig, du spelar två olika roller, vad är meningen med det? Tack *****, tack så jävla mycket.


jag har precis duschat, hade en ansiktsmask i facet nyligen, och det känns superskönt nu i efterhand! Nu ska jag ägna mig åt lite svenska B plugg, sedan traska ut med hunden. Funderar på att sova tidigt idag.
Puss.


FUCK YOU

Jag hatar dig just nu, vafan har tagit åt dig, att du ska vara så jävla dryg, och behandla mig såhär? Jag kanske ska berätta för en viss person vafan du håller på med, då är det inte lika kul va?!

All I ever wanted

Idag så har jag varit en sväng till Tuna Park med mamma. Jätte mycket folk där! Fick med mig lite smått hem, bla en klänning från Gina, en tröja från Gina, söta hårspännen från H&M, hårnålar och färgglada toffsar från Bikbok! På hemvägen så åkte vi förbi ÖB här i stan, och jag köpte mig två förpackningar hårfärg, 4 ansikts masker och en ny deo! Så nu är jag så gott som fattig, blä! Hittade ju varken festklänning eller skor till studenten, så vet inte vad jag ska ha då! Jag har hittat en klänning på Nelly som jag är sugen på till studentkvällen, men jag vet inte om det är en sån som jag vill ha!:P
Nu har jag precis varit ute med Kimis. Känns som om det är regn i luften.. Jag vill ha soool!
Imorgon så är det skola igen, uusch! En helg går alldeles för fort!
Ska färga utväxten på mamma snart, och sedan plugga lite Svenska B! Och imorgon kväll så hoppas jag på att få hjälp med att få bort min utväxt!

Puss


JAG VILL HAAAAAAAAAAAA..

Storm - Lifehouse

Lillebror och jag kollade nyss på Rosa the movie, och moffade popcorn och cola! Nu har jag skickat ut han från mitt rum. Tänkte skriva några rader här innan jag går och lägger mig. Finns inget att göra, så kan lika gärna sova..
Jag var iväg och solade förut, och det var jätteläskigt för jag somnade typ, helt sjukt! Jag brukar aldrig somna på en kvart liksom, solar bara femton minuter som max. Men det var skönt i alla fall!
Imorgon hoppas jag på Tuna park så jag kan hitta något att ha på mig på Valborg & studentkryssningen, och helst av allt ett par skor till studenten med! Det är inte lätt det där, för jag vet inte riktigt vad jag vill ha. Ibland så skulle det fasiken vara enklare att vara kille, dom har OFTAST inte samma problem som oss tjejer när det gäller kläder.

15 dagar kvar till studentkryssningen & 49 dagar kvar till studenten! = TAGGGGGGA!
Nu ska jag runda av och bädda ner mig i sängen!
Godnatt sötnosar

Jag har fått nog av dig nu,
jag ska göra allt för att ta mig härifrån,
egotrippad & barnslig,
du har bara dig själv i huvudet,
känslokalla människa,
väx upp,
din tur att komma tillbaka till mig nu,
ska bli kul att se.



Bild från innan jag åkte iväg & solade, osminkad och fin! höhehö

hålligång,helanattenlång.





Jag testade min studentklänning idag, och jag är extremt kär i den! :) Skönt att man förhoppninsvis kommer kunna vara barbent på studenten med, orkar inte med strumpbyxor som går hål i och åker ner!
Klänningen som jag beställde från wearit.se till studentkryssningen och valborg stämde inte alls mot mina förväntningar, så den åkte tillbaka idag. Ska kolla runt om jag hittar någon annan om det blir Eskilstuna imorgon:)
Nu har jag precis tryckt i mig en HEL pizza, jag brukar aldrig få i mig det, aldrig! Men nu var jag hungrig, känner mig tjock nu xD
Ska ta mig i kragen och åka iväg och sola en stuund :) Man måste ju jobba på brännan om man ska få behålla den menar jag. När jag kommer tillbaka så blir det promenad med hunden. Sedan duschen & tv mys!
heart

JAGÄLSKARSOL.

Jag vann nyligen en auktion på tradera, gällande ett par sammetsleggins som jag velat ha länge. Men dom är slutsålda överallt!
Så nu har jag betalat in dem, bara hoppas på att säljaren var trogen och skickar dem som hon lovat nu:)
Nu ska jag traska ut med Kimis i vårsolen, underbart väder!



Puss

Saturday.

Jag är seg idag, orkar inte göra någonting:S
Ska vänta tills det blir dags för mat, sedan ta mig en långpromenad med hunden och hoppas på att vädret håller i sig:) Ikväll ska jag sooooola! Man kanske skulle ta tag i Naturkunskapen också, men jag fattar ju typ inte vad man ska gööra, lite surt faktiskt.
Ha en bra lördag :)

ENSÅNGOMINGENTING.



Jag vill ha det här till min garderob, så snyggt!
Höga gladiatorsandaler 399:-, Skopunkten
Sammetsleggings med spets på sidorna 449:-, Nelly
Tubklänning i häftiga färger 199:-, H&M

Jag skulle lätt klickat hem det här om det inte var så att jag måste prioritera festklänning till studentkvällen och skor till studenten... ååååh, att det ska vara så mycket med allt till studenten!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning :)
Puss.

---

Fan vad jag är irriterad just nu. Jag hatar folk som ringer när dom är fulla som svin när man själv ligger hemma. Sen snacka på som inåt helvete och inte heller ha någon mottagning, så jag inte hör ett piss. TRÖÖÖÖÖG.


jagvilldelamittlivmeddig.

hur ska man kunna älska någon som har älskat någon annan en gång?
bra fråga, något att fundera över kanske.
Jag är sjukt trött alltså, och hungrig. Ska gå & göra mig någonting att äta, sedan chilla lite vid datorn en stund innan jag ska ringa min pappa och få han komma hit och hjälpa mig få igång bilen, har som sagt inte pappas bil, utan Lillemors bil (Kristofers mammas), och den funkar inte som den ska. Så startas med startkablar är vad den behöver just nu..
Och jag ska åka till Flen alldeles ensam, hatar att åka mörkerskörning ensam mitt i natten. Krille ska verkligen få sota för det här..
Puss

jagvetintevadjagskagöra.

Hur fan ska jag hålla mig vaken hela kvällen för att agera fyllechaffis inatt?!
Och ända till flen ska jag, blääääääääääää!
Nu ska jag ut med Kimis i alla fall, fan om det regnar alltså! Då blir det inte kul.. Jag som nyss kom ut från duschen liksom...



Emelie & Elina




haha! Hittade gamla bilder på mig och Elina från förra sommaren! snyggt! :)

FREDAG

Nyss hemkommen från Flen, var snäll & skjutsade Kristofer till någon fest. Ska hämta han inatt igen, inte lika kul >< Har hans mammas bil, och den lever sitt egna liv om jag säger så. Nu vill den inte starta! Så ska ringa pappa när jag ska åka så skulle han komma & starta den med startkablar! Invecklat, svar JA!
Skolan idag var som vanligt, gjorde inget vettigt alls. Jag måste verkligen skärpa mig, men det är så fruktansvärt tråkigt! Efter skolan åkte Becca & jag till pressbyrån och laddade på mobilerna, så nu lever min tre telefon igen!
Fått mina skor från Nelly nu, sjuk snygga! Men inte det lättaste att gå i dem, så träning på att gå i dem lär det ju bli innan nästa helg och studentkryssningen!
Klänningen som jag beställde har kommit också, Becca ska hämta ut dem ikväll! SÅ jag hade tänkt att följa med Becca & Tobias till Flen, hem till Beccas mamma och spendera min kväll där, tills Kristofer känner för att åka hem, eller så får han åka med när jag vill hem, annars kan han gåå :D Fylltrattar är inget att köra runt på! Tur att det är hans mammas bil nu;)
Jag ska plocka undan lite på mitt rum nu tror jag, och sedan sätta mig vid tvn en stund. Huvudvärk har jag som bara tusan, inte sköönt.
Ha en bra fredagskväll!
Puss :)

22april

Jag har varit hemskt dålig på att blogga idag, inte haft ork till det! Jag skyller på det hemska vädret som man vaknade upp till! Snö i slutet på April liksom?! Det var i alla fall inte kul att sopa bort all blötsnö från bilen imorse.. Skolan idag var som vanligt. Under naturkunskapen så spenderade jag min tid nere hos skolsyster, pga av min smärta nedanför höger bröst. Hon tvingade i mig stora tuggtabletter som en femkrona, och jag höll seriöst på att spy! Jag har jättesvårt för att ta tabletter som ska tuggas, det blir en sån konstig konsistens i munnen, blä!
Efter skolan så åkte Becca & jag till um, vi fick skrattanfall och tyckte att allt var roligt, personalen som jobbade i enheten kom och frågade om vi mådde bra (Y) HAHA!
Annars har jag inte gjort något speciellt idag, eller jo! Jag var och solade med Sofie förut :) Hon var nervös som ett litet barn, då hon aldrig solat solarium förr, men det funkade ju bra! Eller hur Sofie? ;) haha.
Alex ringde mig nyss, och han ville att jag skulle följa med till Stockholm, antingen idag eller imorgon och gå ut & festa. Visst det är lockande, men jag vet inte om jag vågar?! Skulle åka med han dit isf, och han skulle stå för taxi hem! Nåja, vi får se hur det blir.
A
nnars så hade jag tänkt att ta det lugnt denna helg, spara mig till nästa :)
Såg att det var studentfest på Safiren den 12 maj, man är ju sugen på att gå dit också, 120 spänn! Isåfall blir det fullspeckat, 7 maj = maskinen på safiren, 9-10 maj = studentkryssning och 12 maj = studentfest på safiren! Det är ju så att man ska ha råd med allt också, höhö. Men det löser sig nog! Jag vill åka på kryssningen den 30 Maj med, massa studenter som bokat den nu ju, någon som är på?! :)

Nej, nu ska jag sova. Måste gå upp tidigt imorgon så jag hinner tvätta håret & måla naglarna! Hihi.
Puss Godnatt allesammans :)

jag saknar dig, kom tillbaka nu
<3

dufinnsiallt.

Kollade nyss på Andra Avenyn, det fick mig att börja gråta idag. Fan vad jag är känslig alltså, sjukt! Becca följde med mig och solade förut, dock var det bara jag som stekte! Hon var åskådare! haha. Jag har jätteont under höger bröst, och haft hela dagen, det sticker till som knivar, och gör extremt ont när jag tar ett djupt andetag.. Undra vad de kan vara.. Just nu halvligger jag i sängen med bara handduk. Duschade innan jag satte mig framför andra avenyn. Ska gå och klä på mig nu och borsta tänderna, sedan bege mig iväg för att hämta och skjutsa hem pappa. Lär inte vara hemma föräns vid tolvslaget. Förresten så klickade jag hem klänningen förut, hoppas den passar :)

Puss




*

JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN NU!!!!!!!!
Just nu är jag så trött på min mammas och brors skrik och tjaffs så jag snart går härifrån alltså.
Åker iväg och solar.
Hejs


DAGSOMNATT.

Icke heller, bilen är fortfarande inne i sin egna värld. Dumma fanskap! Får se om jag får behålla den eller om min far tar tillbaka den ikväller. Åkte ner till H&M en snabbis i alla fall, köpte mig en lite sax & pincet till att fixa ögonbryna på egen hand :) Träffade Hanna & Hampus på stan, vi snackade mest studentkryssning och underkläder, haha sjukt störda underkläder det finns alltså, inte snyggt på en fläck!
Jag behöver köpa mig ett par vita hipsters och en ny freebra bh till studenten, hur snyggt på en skala är det att ha en bh som syns igenom en vid klänning liksom?! Inte alls, så det är något som jag måste införskaffa mig!
Står inför två val på skor till studenten, antingen ett par på dinsko eller ett par på skonamig, jag kan inte bestämma mig, jobbigt!
Jag är sugen på att färga håret, fortfarande blont fastän en annan nyans, alltså snäppet mörkare. Så ska försööka hinna med att fixa det inom kort :)

Nu ska jag gå ut med hunden i detta underbara väder, nooot! Skitväder, riktigt jävla aprilväder om man säger så! Men han måste ju ut, så bara att bita ihop!
När jag kommer in ska jag tabort mitt röda nagellack från naglarna och ha på någon ny färg, förändring är kuul! :)
Senare så ska jag åka iväg och sola.
Pöss.


drömmar.

Nu har jag precis kollat klart på bröllopsfotografen, helt okej film, men det finns ju bättre filmer om man säger så! Jag mår illa och har sjukt ont i huvudet, blää.
Jag ska fräscha till mig lite och test köra bilen ner på stan, varninslampan tändes förut, bilen lever sitt egna liv, så nu hoppas jag på att den är släkt när jag startar den! Annars är det jag som blir utan bil resten av veckan, kuuul! Men om bilen funkar som den ska så ska jag skjutsa hem min far till Flen klockan kvart i elva ikväll! Mindre kul att åka tillbaka vid halv tolv mitt i natten ensam i mörkret!
Puss!

I Knew I Loved You.

Idag stannade jag hemam från skolan, så fucking trött på skiten! Och har hur mycket saker som helst att ta igen så..
Gick upp vid åttatiden i alla fall, och började dagen med att möblera om i mitt rum! Haha, jag fick värsta rycket! Har också hunnit med att skriva klart apu-uppgiften i psykosocialt arebte och gjort klart frågorna i religionen, SKÖNT!
Nu har jag nyligen ätit, potatismos och farlig korv!
Tänkte sätta min ner med kommunikationen en stund, och se om jag kan göra ett prov typ imorgon eller på fredag. Vi får se hur det går!
Jag har bestämt mig för att lägga upp ett schema till idrotten, tror jag har åtta eller nio lektioner kvar att ta igen. Ska köra den här veckan torsdag & fredag, och nästa vecka måndag, tisdag, fredag och likaså veckan därpå - sen är det överstökat. Jag ska klara det här, jag vet att jag kan!
Jag har ont i huvudet förresten, så ska gå och ta mig en alvedon och sluta klaga. Sedan plugga lite kommunikation som sagt!
Puss!/E



Jag är sugen på den här klänningen till studentkryssningen, vad tycks? :)

To The Moon And Back.

Ingenting flyter på bra just nu alltså! Skolan idag var ett rent helvete, dock så gjorde jag typ ingenting. Drog hem från sista lektion då jag fick mig ett utbrott på läraren, ingen ska fan bestämma över mig och speciellt inte särbehandla eleverna utan anledning. Så när jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund och åt lite "mellanmål", haha. Kände att jag inte kunde hålla ögonen öppna så jag gick och la mig, somnade väl vid halv tre och sov till klockan halv sex! Bra gjort Emelie! Kommer nog inte kunna somna nu ikväll..
När jag vaknade så blev det datorn, inte ovanligt alls om jag säger så! Sedan så blev det käk, strips, lövbiff och bearnésås, det var gott! :)
Traskade ut med hunden och pluggade in musik i öronen, väldigt skönt var det men fruktansvärt blåsigt! När jag kom in så blev det lite tv tittande och datorn, haha!
Men vid halv 10 så åkte Ivan och jag ut med bilen, vi åkte runt hela stan tror jag!
Men det var trevligt! Sedan så joinade han mig och Kimis ut en stund :) Jag saknar min klass från högstadiet!
Nu har jag precis hällt i mig massa cola och tryckt i mig massa cheez cruncherz, yummi!
Nu är jag sjukt taggad inför stundentkryssningen! Om 19 dagar, vid den här tiden, så är festen i full gång!

Over and Out!


<3

förlänge.

Om 20 minuter ska jag befinna mig nere på stan för en arbetsintervju! Jag är sjukt nervös alltså. GAAAAAAAH.
Önska mig lycka till!

JagVetAttJagSkulleKlaraDet.

Skolan idag var inte rolig alls, jag var på sämsta humöret och fick hets för ingenting. Jag vet inte vad det är med mig, men PMS är det inte (redan fått höra det, "har du pms eller?")
Köpte i alla fall biljett till studentkickoffen på statt idag, och fick reda på att samma kväll innan den så är det klassfest hemma hos Therese :)
Struntade i att ha matte B, åkte istället hem och umgick lite med min mamma, vi tog lite roliga bilder! Hon är allt härlig ibland när hon är på sitt braiga humöör!
Mamma och jag åkte till ÖB och kvantum, och jag köpte sminkborttagninsservetter, bästa skiten! All jävla kräm och skit är bara kladdigt att hålla på med, inte poppis hos mig!

Nu har jag precis ätit lite, spahgetti & köttfärssås, tröck dock i mig en halv påse med knapriga ostbågar precis innan, men fick i mig mat endå!
Jag börjar känna mig tjock om magen, ölkagge? Fastän jag inte dricker öl?! Hur fan går det ihop sig..
Straxt så ska mamma och jag åka ner till Åhléns en snabbis, sedan till PS och sola! I like it!
Så jag ska byta om till mjukisbrallor nu.

Kooooom tilllbakaaaaa, jag saknar dig så sjukt :(
Empan


Sådann mot, sådann dotter.. haha

Missing You -Tyler Hilton

Just nu sitter jag påklädd på sängkanten, men med dyngsurt hår! Ska sätta lite fart nu kanske?
Hårfix & sminkning, börjar 09:50.
Slutar sent idag eftersom att jag har tänkt vara med på Matte B lektionen, annars så skulle jag fått sluta redan vid två, håårt.
Ikväll ska jag sola & plugga, usch! det blir bara mer och mer plugg på min lista!
Nej, nu ska jag sluta skriva, och göra mig iordning istället.

Kom tillbaka nu
<3

Puss!/E


**

Gick igenom min bilddagbok, massa gamla kommentarer och bilder. Jag saknar sommaren 08 som inåt helvete. Både det ena och det andra..

nu ska jag försöka sova.
Godnatt.

jag kan inte förklara känslan.

jag skulle kunna gråta som ett barn nu,
för ingenting,
men egentligen för väldigt mycket.
:(


heart

i'll be there for you

det är jobbigt när ens nära & kära mår dåligt och är ledsna. Speciellt när det är en vän som alltid, alltid finns där för mig. Man vill trösta och samtidigt få sin vän på bättre humör. Jag vet hur det känns att känna sig ensam även fast man är omringad av massa underbara människor. Men jag kan lova dig att det kommer bli bättre, det blir det.

Närsomhelst, varsomhelst, jag finns här

=)

Nu har jag segat tillräckligt länge! Dags att fixa sig så man ser duglig ut!
Puss

Stereo love

Jag var iväg och solade för en timme sen ungefär, så nu är jag nyligen utkommen från duschen! Skönt!



Så såhär snygg är jag just nu! Orkar inte leta efter något att ha på mig! Men brun börjar jag bli i alla fall! :)
Jag har inga speciella planer för dagen, så får se vad som händer.
<3

100417

Nu har jag tjockat mig med massa chips & godis hela kvällen! Klickade hem ett par höga skor förut, typ som dom från have2have som jag ville ha. Hoppas dom är snygga i verkligeheten!
Har sjuk jävla träningsvärk i ryggen, magen och benen - gör så jävla ont! Lite massage taaack!
Ska traska iväg och bortsta tänderna, sedan krypa ner i sängen. Om jag somnar sen är en annan femma.

<3

vilyckasalltid.



empan och linnet förra helgen! hååårt! :*

Love is on fire.

Gårdagen började hemma hos Frida, där vi öste musik och gjorde oss iordning, vid kvart i tio så styrde vi våran kos mot Norrköping, och till Hugo's! Jag körde, men ingen av oss drack! Trots detta så dansade vi och hade jättekul endå :) Vi stötte på en hel del drös med dräggiga killar på dansgolvet, men kul hade vi i alla fall! Tack tjejer! Vi lämna Hugo's vid tvåtiden, och gick vidare till Max för att stå i en seg kö, Frida skulle ha en hamburgare och jag & Amanada en varsin dricka!
Kom hem straxt innan tre, och vid halv fyra så somnade jag gott! :)
Vaknade upp med världens träningsvärk i benen, magen och ryggen efter allt dansande, så det har jag lidit av hela dagen idag, Inte skönt!
Gick upp vid halv elva i alla fall, segade mig vid datorn och med allt, så vid tvåtiden så tog jag bilen hem till pappa! Där käkade jag med, och så var vi hemma hos Göraan och c.o, han skrämde skiten i mig då han slängde tidningen i golvet då hästen inte sprang som han ville, haha jag flög flera meter från soffan kändes det som! (Pappa tyckte det var jätte kul!)
Linnea och jag hade planer på att dra ut ikväll egentligen, men jag var inte sådär supertaggad och vi hittade inget speciellt lockande heller så vi struntade i det för den här gången! Så det blev en lugn helg för mig för en gångs skull, bra det med!:)
Kvällen ska jag spendera tillsammans med min dator!

Cuz I don't know, who I am when you're
running circles in my head
And I don't know, just who you are
When you're sleeping in someone else's bed

jagkaniniteförklara.



/ Empan

*

Nu blir det hem till frida, sen utgång i norrköping med amanda & frida!
Pusssss:)

Cause I don't know.

Skolan idag var som vanligt, skönt att vi inte hade någon lektion med Kristina! Dom är sååå tråkiga!
Efter skolan gick jag hem, satt vid datorn ett tag. Sedan gick jag förbi hos Becca, lånade hennes busskort och gick sedan ner på stan till bussen! Åkte till Flen för att hämta bilen hos pappa! Så nu har jag bil, suckers!
När jag kom hem blev det mat och utgång med hunden. Sedan så åkte jag iväg och solade, extremt skönt! Nu har jag precis kommit ut från duschen och har planer på att hoppa i sängen! (sova alltså!)
Hoppas jag får sova ordentligt inatt, senaste dagarna har jag sovit jätte illa, haft massa konstiga drömmar och vaknat flera gånger och haft jätte svårt för att somna om.
Btw, satt och kollade runt på lägenheter förut, jag har hittat en tvåa på Kungsgatan som jag är sugen på. Men ska leta vidare, för en etta räcker gott och väl att börja med när jag ska bo själv! :)

Imorgon är det fredag, vilket innebär också helg! sköönt som tusan! :)

om du ska fortsätta i den här stilen
så kommer jag att vara den
som går ifrån dig,
jag står inte ut
när du förändrar dig såhär mycket,
blir en helt annan person,
svårt att vara sig själv?

Godnatt
Puss!
/E

Jag är kär i låten <3


Det är inte lätt när det är svårt.

Jag kom aldrig iväg för att sola, får ta det imorgon, och hoppas starkt på att jag får låna pappas bil imorgon!
Nyss kollat på andra avenyn, nästan så man blev tårögd under vissa scener, jag tror skarpt på att det var Kim som våldtog Liv, och det har jag trott redan från första avsnittet!
Popcorn & Cola blev mitt filmsnacks, men massa popcorn kvar! Själv mår jag illa nu, blää!
Ska gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket, sedan bädda ner mig i sängen. Är riktigt trött nu.

Godnatt snyggingar! :)

puss



Jag har haft huvudvärk hela eftermiddagen, haft så sjukt ont och orkat hålla ögonen öppna. Så min eftermiddag spenderades på balkongen i solskenet!
Nu sitter jag och känner mig extra nördig,
drog på min massa mjukiskläder och sitter nu på golvet i mitt rum och nördar både msn & mobilen!
Ska käka lite snart, sedan åka och sola en stund!
PussKram

Onsdaaag.

Den här dagen har verkligen sugit. Inget har varit bra, jag har bara haft hemlängtan hela dagen! Ingenting känns bra i mitt liv just nu..
Ringde nyss till frisörskolan och pratade lite. Under år tre så kommer jag få en provitionslön som kommer vara upp emot 18000:-, inte illa pinkat! Bara hålla tummarna nu då!
Jag har inga planer för eftermiddagen/kvällen. Jag känner mig sjukt trött, men ska försöka hålla mig vaken. Ikväll ska jag åka och soooola.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer, jag behöver hitta ett par studentskor, men vettefan vart någonstans. Och en festklänning till studentkvällen.

Jag kan inte förklara denna känsla,
det går bara inte.
Hur mycket jag än kämpar och försöker,
så kommer jag aldrig någonsin få dig att förstå.

/
emelie

VADHÄNDERNU.

Jag börjar bli lite stressad, jag vet inte vad jag ska göra när jag tar studenten om det blir svårt med lånet till frisörutbildningen. Jag saknar en plan B! Jag satt och kollade runt på nätet och blev sugen på en bartenderutbildning utomlands, nämligen i Mallorca. En utbildning under endast tre veckor och en kostad på ungefär 16000:-. Det skulle vara en grym upplevelse, men det bästa vore ju då om man hade något jobb nu under sommaren så man kan betala det kontant liksom. Hört folk som gått den och som sagt att det var det roligaste som dom varit med om under hela sitt liv, så lite lockande är det ju!
En annan fundering är att gå sjuksköterskeutbildningen i Eskilstuna, men då måste jag säkerligen plugga upp lite av mina betyg, plus läsa in en del kurser som jag inte har, såsom naturkunskap B. Dessutom så måste jag försöka skaffa mig ett betyg i matte B! Ska ta tag i det på måndag nästa vecka!
Några andra planer har jag inte. Jag vägrar plugga vidare till förskolelärare eller något liknande, visst det skulle väl funka, men det är ingenting som jag vill jobba med. Så känns jävligt ovärt!

Nu börjar jag verkligen inse att skolan snart är över, och att det är dags att ta tag i sitt liv. Nu är det allvar som gäller.
Jag håller tummarna för att lånet till frisörutbildningen går igenom på någe vis, så jag vet vad jag ska pyssla med de kommande tre åren! Något som jag velat bli länge i alla fall, något som jag tycker är roligt. Många är positiva till att jag valt att gå en privat utbildning som jag får bekosta på egen hand, men vissa ser på det som om att det är väldigt vågat och så vidare. Vilket placerar mig i en väldigt ond cirkel om jag säger så.
Hoppas det löser sig i alla fall, mitt val, mitt liv! Och jag vet att jag har en pappa som stöttar mig till hundra procent om jag väljer att gå frisörutbildningen i Stockholm. Kommer ju inte få en krona att leva på mer än min  såkallade "trainerlön", så hjälp med lånet och pendlarkort lär jag ju behöva.

NU ska jag avsluta detta inlägg och bädda ner mig i sängen. Imorgon är det en lång dag i skolan, den värsta dagen också för den delen. Slutar inte förrens kvart i fyra, fullspeckad! Ogillar onsdagar!

Godnatt! :)



/ Empan

NärDuInteVetVarför.

Jag kan inte äta, inte dricka. Jag har så sjukt ont i vänster öra så jag snart inte vet vad jag ska ta vägen. Haft det till och från i några dagar men inte brytt mig mer om det, men nu står jag fan inte ut!
Jag funderar på om jag ska åka upp till Akuten nu ikväll, eller om jag ska hålla ut till imorgon?! Aja, det visar sig.
Jag vaknade nyligen i alla fall, gick och la mig för jag hade så ont och så vaknar jag upp och det är dags för lite mat, men inte fan får jag i mig någon mat inte, känns konstigt i hela käken på vänster sida när jag sväljer.

Skolan idag var ingen höjdare, lika tråkigt som vanligt. Visst, skönt att vara tillbaka på vissa sätt, men endå inte. Om jag säger såhär; Våran klass är så jävla uppdelad som den bara kan bli, så klassen är ju i alla fall ingenting som man kommer sakna efter studenten, är det positivt eller negativt?

Jag orkar inte skriva mer nu, har ingen ork till det. Jag känner mig som Sveriges PMS - kärring, fastän jag inte ens är i närheten av att ha den nu, INGENTING känns bra i alla fall. Jag vill bara dra en filt över huvudet ett tag.

HÖRS.

JagKanInteFörklara.

Bankbesöket gick sådär, det lät mer invecklat än vad vi trodde. Men han skulle återkomma i veckan i alla fall!
Efter banken så åkte pappa & jag till Sultans och köpte bakelser, sedan hem och fikade med mamma! Och efter det så följde jag med pappa till Flen en stund! Provkörde S60;n som fått spratt och lever sitt egna liv nu tydligen, min bil ju! Dumma den! Men varningslampan slutade lysa efter mitt åkande i alla fall! Jag höll på att köra på gåenden förut, satt och pratade med pappa i bilen, och sedan hojtar han till "STANNA!", men jag fortsätter köra efter att ha tryckt lite på bromsen, och säger "det var ju endå bara negrer", haha så får man INTE göra emelie! Lite mer uppmärksam nästa gång kanske!
Pappa och vi köpte pizza och smällde i oss, sedan så tog pappa och jag en cykeltur! Jag kände mig som barn på nytt, som när pappa och jag alltid var ute & cyklade förr i tiden, och höll på att köra om varandra och larva oss, men det var kul!
Efter det så cyklade vi hem, och pappa slappade en stund i soffan eftersom han skulle jobba hela natten, sedan så for vi tillbaka in till Katrineholm och hem till mig! Jag lät pappa stanna kvar en stund och tog hans bil och for till skolan för att träffa Alexander! Vi gick runt skolan ett varv och snackade lite, sedan så åkte jag hem! Nu har jag precis duschat och gjort mig iordning för natten. Så nu ska jag försöka sova, skola imorgon.. suuuuck..
Ska bli kul och se om jag kommer upp imorgon bitti, mitt mål är att gå upp från sängen direkt larmet ringer, och inte snooza, för då kommer jag ALDRIG upp! Någon som vet om vi börjar vanlig tid imorgon förresten?!

Puss & Godnatt.
/E

DETGÖRMIGGALEN.

Idag är en sån här skit dag!
Skulle bara kunna gråta och spy på allt!
Nu ska jag rycka upp mig och dra till banken.
Hörs.



Bjuder på en gammal bild, vet inte när den är tagen!

Umbrella.

Det tog mig ett jädra tag att somna inatt, vet inte varför. För mycket tankar i huvudet helt enkelt. Vaknade upp rätt tidigt endå, redan vid tjugo över nio. Vid tjugo över tio så smsade Frida och frågade om jag ville med ut på promenad, och såklart ville jag det! Så jag hoppade i mjukiskläderna och tog med mig Kimis ut. Frida hade med sig sin lilla hund också :) Vi gick extremt långt, och det var skönt att träffa henne igen! Det var länge sen, om jag säger så.
Nu har jag precis kommit hem och dragit på mig kläder som jag ska ha idag. Ska göra mig iordning nu och göra mig lite frukost, inte hunnit med det ännu!
Tänkte sätta mig ner och skriva klart sista APU - uppgiften också, sen är dem ur vädret i alla fall.
Klockan 15:00, så blir det banken för min del, önska mig lycka till!


Ha en bra dag i det underbara vädret sötnosar!


bild från igår.

försöker vara stark.

Jag har skrivit klart hela jävla APU - uppgiften i pedagogiskt ledarksap. SÅ jävla stolt jag känner mig nu! Helt slut nu! Klockan är liksom ett när som helst. Jag skulle sovit för flera timmar sen. Så detta inlägg ska inte bli långt, jag ska borsta tänderna och sedan bädda ner mig i min underbara säng.
Imorgon har jag en hel del saker att dona med.
Godnatt.



slänger upp en bild som väcker minnen.
Saknar<3


härärjag.

Om exakt en månad så kommer jag den här tiden precis ha kommit hem från stundentkryssningen, och kommer vara sjukt trött och bara vilja sova! Eller så är jag så sjukt full/bakis så att jag inte är trött alls? Det återstår att se!
Det var underbart skönt att sola förut, så skönt att bara ligga där och tänka på allt möjligt och bara vrida på musiken högt som tusan!
Nu har jag precis kommit ut från duschen, tänkte sätta mig ett tag och skriva in APU-uppgiften i pedagogiskt ledarskap här på datorn. DÅ har jag i alla fall gjort något. Och får göra resten imorgon..


:)

Följ min blogg med bloglovin

Iblandönskarjag.

Där drömmar blir till verklighet, där väntar jag på dig.


Jag tröck i mig lite marabou och några äckliga chips, ska käka senare! Jag har kommit på att jag är så sjukt beroende av att kolla andras bloggar hela tiden, det är fan läskigt. Måste kolla varje gång jag loggar in på datan, annars får jag värsta tvångstankarna, och det är typ tjugo stycken jag följer! Jag är så dum som inte använder mig av bloglovin!
Nu ska jag åka iväg & sola en stund.
Höörs babes.



Jag var så grymt bra förut så att jag fick för mig att fixa om min "loggbok", så med hjälp av några kort och intialerna till min studentmössa så blev detta resultatet! :)



Idag:
Leggings: Ginatricot (klippt hål i dom själv)
T-shirt/tunika - Lindex

YouRaiseMeUp.

Jag gräver ner mig i alla böcker snart, seriöst, skjut mig! Jag har ÄCKLIGT jävla mycket att göra, så är lite förbannad på mig själv nu faktiskt, vafan har jag inte gjort det tidigare för?! Störande!
Jag är klar med den ena filmanalysen nu i alla fall, och uppsatsen om puberteten. Hade tänkt hinna renskriva dom två kvarstående praktikuppgifterna ikväll också. Och imorgon ska jag ge mig på montessori uppsatsen och naturkunskapen, håårt liv, jag vet!

Jag tog mig en pause från pluggandet förut och gick ut i solen med Kimis, jätteskönt!
Klockan tickar, och lovet börjar lida mot sitt slut, uusch & blä! Sista sovmorgonen imorgon! Jag börjar känna mig hungrig, ska gå och göra mig någonting att äta. Sedan försöka få med min mamma och sola en stund! Jag behöver koppla av lite tror jag!
Imorgon ska jag till banken klockan tre & prata lån till frisörutbildningen, min pappa är snäll & följer med mig som moraliskt stöd!

jag vill bara hålla dig
du är allt som jag vill ha
jag har aldrig varit kär
som jag är i dig
jag har aldrig känt såhär
det kan jag lova dig.

Allt som du gjort för mig,
visar att du bryr dig.







Puss! /e



SOLENSKINER.

Jag vaknade vid kvart i elva idag, eller egentligen tidigare då Alex ringde & väckte mig, den rackaren! Men jag somnade om!
På tal om att väcka mig, så gjorde B det inatt med, tjugo över tre så ringer min mobil "Tja, vad gör du?" Sooooover, kanske?! Dyng var han i alla fall!
Nu har jag nyligen varit ute med hunden, underbart väder idag :)
Nu ska jag duscha håret, och sedan göra mig iordning. Dagens planer är städa & plugga, sjukt tråkigt men även det måste göras ibland! (nu när jag väl tänker efter så blir jag arg på mig själv att jag är så sjukt seg, liksom har haft hur långt tid på mig under praktiken & lovet att plugga, men gör det de sista dagarna innan skolan börjar, BLÄ på mig!)
Ha en bra dag! :)

Minalördagaräroftaovärda.

Den här dagen skulle man lika gärna kunna slängt åt pipsvängen! Den har varit nästintill ovärd!
Varit jätteseg hela dagen. Framåt kvällskvisten nu så piggnade jag till lite granna och orkade träffa Alex en stund, trevligt! Vi gick & mötte Becca och det blev lite prat, sedan så åkte han hem!
Nu har jag precis kollat på andra avenyn med lillebror, och tjockat i mig en massa popcorn & pepsi i mängder!
Nu ska jag borsta gaddarna, sedan mysa ner mig i min säng.
Godnatt :)
/E

IWANNAGROWOLDWITHYOU.

Det blev Norrköping en snabbis igår, dock hittade jag ingenting! Sämst!
Igår var det fest, eftersom allt krånglade så slutade det med att Linnea kom hem till mig, och vi öste musik och drack! Försökte supa varandra under bordet tror jag!? ;) Haha..
Vid halv tio eller något?, hade ingen koll på tiden! Då drog vi vidare hem till Frida som stod för festen! Direkt när vi kom dit så blev det "jag har aldrig!". Trevligt folk där, och jag hade jättekul! Linnea är partprinsessan alltså, hon kickar igång allt, häärligt!
Det blev ingen krogen för mig då annat kom ivägen, men jag hade kul endå!
Jag känner mig väldigt sliten idag = mindre roligt. Har inga roliga planer på schemat nu alls, jag mååste verkligen plugga, har jättemycket att göra! Så vi kanske hörs om några år typ?!



jag just nu;
Osminkad
Studentmjukisoutfit, bara underkläderna som inte passar in! Annars hade allt varit student2010!

Ha en bra dag!
PussPåDig! /empan

Neveragain.

Min planer för dagen sprack redan imorse. Jag hade planer på att gå upp tidigt, men så blev det inte! Nu har jag i alla fall duschat & rakat benen, ett plåster med blixten fick jag på ena knät för det, schysst!
Nu ska jag fixa håret, och sminka mig! Sedan bestämma mig om jag ska hänga med mamma till Norrköping eller inte.
Ikväll går vi all in, eller hur Jolinnea? Fixa fram legget nu va eller visa dina fyra.. hihihi :*
PussKram! /E

BreakYourHeart.

Nu känner jag mig som en ny människa, nyduschad & nysolad! Niice! Blev brun, men brunast på magen, jag blir alltid det, fattar inte varför. Imorgon är vi på't igen!
Imorgon hoppas jag på en tripp till Norrköping eller Linköping, jag är sugen på lite shopping! Och på kvällen blir det party med Linnea och några fler! (Y)
Nu har jag precis lagt in lite ny musik i mobilen, bort med det gamla, in med det nya! Har suttit och kollat runt på klänningar och skor till studenten, jag vet att jag redan har en klänning! Men skulle behöva en till tills studentkvällen, eftersom jag garanterat kommer smutsa ner mig på flaket! Är lite sugen på den beigeaktiga från stylebystars, så ska fundera på det över helgen och ta ställning i nästa vecka!
Behöver en klänning till stundekryssningen med! Klänningar hit & dit!
På tal om det så behöver jag skor med! Mina favoriter från H&M har gått sönder, skitkvalité.se!
Nu ska jag sluta snacka om "vill ha", jag måste fasiken sluta upp med vill ha & måste ha, det börjar bli en dålig vana nu faktiskt. Inte bra.
Puss/E





varför empaan!?

Jag är klar med VFU-uppgiften & SvenskaB uppgiften! Fast egentligen känns det som ingenting när jag endå har allt annat kvar liksom.. BLE.
Nu ska jag försöka bli av med mina irritationer, jag skulle kunna slå någon bara sisådär just nu. FANFITTKUK!
Ska ringa min Becca nu, och tvinga med henne ut med mig och Kimis på en jävla lång promenad! Jag behöver snackaaaaa!
HÖRS.

TORSDAG.

Jag är så seg idag så att jag nästan tycker synd om mig själv! Inte gjort ett smack mer än att duscha, och klockan är snart halv tre. Halva dagen är gången!
Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan traska ut med hunden!
Mina planer för dagen är mörka, men jag tror nog att jag ska ödsla min tid tillsammans med Beccis en stund.
Ikväll SKA jag sola, det är ett måste.
Förresten så behöver mitt rum städat, ser ut som helvetet brakat löst här inne!
Jag vet du älskar mig!
Puss!


Vart tar lovet vägen?!

Godmorgon!
Idag mår man som man förtjänar, fast det kunde varit värre!
Harrys igår var stendött till en början, så vi stack till lilla & drack upp oss och sedan tillbaka! Då var åtminstonde musiken igång och fotbollen av! Senare så blev det mer drag och vi dansade så vi höll på att tuppa av! Jag tror nog att Linnea var den mest taggade bruden på hela dansgolvet, helt hög!;)
Vi blev kvar till stängningsdax, och yttligare tjugo minuter straxt utanför. Sedan så promenerade jag, Becca och Robban iväg, hemåt trodde jag, men det blev en jävla omväg! Tog mig en och en halv timme att komma hem, stöört! Men fick sällskap av Robban hela vägen, haha, han hade inget val!
Så jag ska vara glad övet att jag slapp gå själv, hatar det när det är mörkt!
Nu har jag varit vaken i drygt en halvtimme, mamma ropar att det är mat, hallå?! jag har inte ens klivit upp från sängen, det här ser ut att bli en hård daaag...

Förresten, den dära killen som jag skrev om igår från Tele2, har börjat smsa och ringa mig, helskön kille! HAHA :)
Nej, nu ska jag DUSCHA.
Puss! /e

harrrry!

Min studentklännig har kommit, och den passade utmärkt, asnice!
Nu är det Harrys som står på listan!
Ska fixa mig lite snabbt, sedan bege mig hem till Tobbe och förfesta lite granna! Fick order om att städa hans rum , snällt eller vad säger man?!
Jag är taggad nu i alla fall.
SES ikväll snyggingar!
PUSS! /E

blue



brorsans tuggummin gör mig blå, det försvinner inte heller, PANIIIIK!?!

There was a monster in my bed.

Precis hemkommen från staden! Tele2 killarna kan sin grej om man säger så! HAHA, först så försökte en kille locka dit mig nere på stan men jag dissade & gick! När lillebror och jag kommer upp till ÖB så står det yttligare två killar där, "ringer du med tele2", stod och käftade med han ett tag, sen gick jag! Och när jag kommer ut så ska han snacka med mig igen, bara för att liksom. HAHA fett pinsamt, han skulle också ta en bild på mig och bror, störd kille, men han var snygg så jag hade inget emot det ;) (A)

Köpte mig en tub sminkborttagning från Loreal, hoppas den är bra! :) Amanda tipsade mig om den för sjukt länge sen, så på tiden att jag testar den nu kanske! :)
Nu sitter jag och väntar på att min pappa ska komma & hämta mig, vi ska nämligen åka hem till farfar en stund och han ska byta däck på Gunborgs bil. :)
Jag har inget bättre för mig så jag hakar dit.

Mina planer för ikväll är plugg och solning!

Imorgon hoppas jag på Norrköping eller Linköping för lite shopping! Spaning i alla fall!
Om inte, så har jag bestämt fika med Sandra på stan klockan två, så blir det så att vi åker imorgon så måste jag höra av mig till den damen under dagen!
Puss! /E

sexybitch.




IDAG!
uppsatt skitigt hår, yey!
Ska slänga i mig lite mat snart, sedan ta med min prickiga lillebror ner på stan en stund, han vill egentligen inte med, han skämms över sina prickar! Men jag vill inte gå själv, så muta han med att vi tittar in på leksaksaffären!

Puss! /e


Bad boys.

Jag har sämst självförtroende. Har jättesvårt för att ta emot komplimanger, så nu vet ni det, ni som terrar mig! ;)

I have never felt like this before

Jag funderar på att beställa kläningen från stylebystars till studentkvällen. Jag ska försöka vänta in tills den andra kommer & se om den ens passar, annars måste jag beställa den andra :)
Jag vaknade för en timme sen ungefär, har hunnit vara ute med hunden, klä på mig och sitta här och nöta. Jag har inga speciella planer för dagen mer än att jag ska plugga lite, och ta mig en sväng ner på stan när mamma kommer hem.. för jag tänker INTE gå!
Nej, nu ska jag måla mina naglar, dom känner sig nakna!
Puss! /e


VADJAGÄNGÖR.

Idag så bytte jag däck på mammas bil hemma hos farfar. Med lite hjälp från pappa dock! ;) Sedan så började jag tvätta den, men det var inge vidare roligt så pappa fick ta över! Hann ta en fika med pappa & farfar också, sockerdricka & kanelbulle, muuums!
Efter det så åkte jag till Intersport och hämtade ut mina nya converse, vita var dom ju i alla fall, kommer inte våga använda dom i det här skitiga vädret! Dom gamla får funka ett tag till framöver!
När jag endå var ute och gled runt så passade jag på att åka till PS och ladda på mitt solkort, så nu är det laddat med 300 kronor, najs!:)
När jag väl kom hem så spenderade jag flera timmar vid datorn, genom att inte göra något vettigt alls vid msn, ganska ovärt! Beror på hur man ser det! :)
Vid åttatiden så räddade Johan mig från mitt tråkiga liv vid datorn, så vi åkte runt i bilen och gled lite. Vi var runt i Vingåker och ja, lite överallt! Det var trevligt! Nu är jag hemma från det också, och har precis varit ute med hunden.
Ska nörda lite vid datorn nu, som vanligt!




du behöver inte svara,
bara jag får förklara,
även om vi är vänner,
vill jag du ska veta vad jag känner.



Puss! /E


lättroad



Ja, jag har rätt så tråkigt!
HAHAHA.

JAGKANINTE.

Jag tycker att det är rätt larvigt när folk skriver "jag vill ha körkort nu!", sätt igång och kämpa på det då! Känner mig väldigt dryg som tycker så med tanke på att jag bara haft mitt i fem månader själv. Haha, jag vet själv hur det var, hur jag kämpade och tjatade om det där jävla körkortet! Men nu har jag det, och det är liksom en vana nu, så det är ingenting som jag tänker på, alltså att jag har körkort. Det är en självklarhet. Jag hade min första körlektion den 8 September förra året, och den 8 December klarade jag körkortet! Så jag var ganska intensiv, tre månader exakt! Stolt* Dock så hade jag en bra fördel att jag körde så mycket med min pappa, så hade inga speciella problem med min körning alls. Andreas sa alltid "vet du vad jag gör nu?" jag ba, "nej?" "åker bil med en tjej som är väldigt duktig på att köra bil" ;) Mohaha. Nej nu ska jag sluta vara dryg, det är inget illa menat alls till er som håller på och tar körkort, jag är bara glad över att det är överstökat för mig, så skönt! Fast egentligen så saknar jag mina körlektioner, dem var roliga och min körlärare var toppen! Miss it!

Var ju på stan förut, och nu hade dom fått in "skinnjackan" som jag velat ha länge i min storlek, men jag vet inte om jag ska köpa den eller inte..
Beslutsångest, svar JA!



Köpa?!


Jag & Beccis hemma hos Tobbe i Fredags! :)


HAHAHA! :D

Ha en bra dag!
Puss! /e

Jag vill du ska veta vad jag känner.



Dagens:
Grårandig tunika - Lindex
Jeansjacka - Lindex
Leggings - ingen aning (från mamma)
Converse - Nilsons
Klocka - Ur&Penn

Nu ska jag bege mig ner på stan med mamma en stund, hämta ut medicin till pricken! (lillebror!) Haha.
Ska kolla in en snabbis på H&M också, man kanske hittar något att spendera pengar på menar jag?! ;)
PussPåDig!



här har vi pricken, dock är bilden tagen för 2 dagar sen, så nu har han ännu fler prickar! Tappade räkningen efter 123... ;) Stackarn, han ser halvdöd ut när han ligger i soffan hela dagarna! Krya brorsan! <3


Vad har jag gjort.

Idag var jag dum och rev ut hela min garderob, fy helvete vad kläder och skor jag har! Ändå har jag aldrig något att ha på mig tycker jag..
Fick massa linnen och tjocktröjor av mamma också eftersom hon rensade sin garderob! Tur att man har en mamma som är lite mordern när det gäller kläder, då kan man liksom ärva/låna de! ;)
Becca och Tobias var här förut. Becca fick massa kläder efter mamma, sedan så var vi ute med hunden. Nu under kvällen så var mamma och jag iväg och solade, såg att det var halva priser på solning nu under hela april, så det är nice! Dock så måste jag ladda på mitt solkort imorgon, 3kr kvar på det nu.. :P

Nu under veckan så måste jag ta tag i mitt pluggande som bara sjutton, måste renskriva alla APU-uppgifter, skriva klart om puberteten, göra klart naturkunskapsarbetet, en svenska uppgift, en montessorirapport och ja, det finns mer, jag looovar!

Jag har jättetråkigt och vet inte vad jag ska göööra. Vet inte om jag är tillräckligt trött för att sova nu. Aja, vi får se hur jag göör.




låter kanske inte är den bästa, men texten <3!

PussPåEr!

RÖÖÖÖÖSTA!!!!!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Det som har hänt har hänt, ganska enkelt eller hur?!

Godmorgon får jag väl börja med att säga! Steg upp från sängen för ungefär en kvart sen, så har hunnit varit ute med hunden en snabbvisit!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, känner mig sjukt trött, trots att jag sovit i nästan tolv timmar!
Jag ska börja med att hoppa in i duschen och fixa mig så att jag ser duglig ut, sedan göra någonting vettigt!

PussPåEr! /empan

Jag kan inte bara låta dig gå.


Det slutade med att jag fick kolla på filmen ensam, mamma var trött & lillebror mådde inge vidare, stackarn! Han har duschat flera ggr under kvällen, han står t.o.m i duschen nu, det kliar ordentligt på honom!
Filmen var i alla fall helt störd, men endå bra!:)
Nu har jag tänkt bädda ner mig i sängen och sova, är jättetrött! Höll på att somna till flera gånger under filmen, fick kämpa för att hålla ögonen öppna! Jag insåg också att det är väldigt tråkigt att sitta i en stor soffa i mörkret och kolla på film ensam, ingen höjdare!
Så nu återstår det tandborstning och sen sängen :)

Godnatt pojkar & flickor :')

Pricken!

Klänningen som jag visade i tidigre inlägget är nu beställd! Den åker tillbaka om den inte passar!
Kvällen har jag ägnat åt att sitta vid datorn, varit ute med hunden, åkt lite bil hem till brorsan och nu har jag precis kommit ut från duschen!
Ska hälla upp något gott att dricka, sedan sätta mig framför tvn i vardagsrummet tillsammans med min mor & prickiga lillebror och kolla på någon film som dom hyrt! (Ja, lillebror har fått prickar över hela kroppen, han har varit på akuten idag men ingen vet vad det är, vi börjar tro att det är vattenkoppor eftersom Mattis på dagis där jag hade min praktik hade det dom sista veckorna som jag var där. Robin får bara fler och fler, och nu klagar han om att det kliar, så potatismjöl har han över hela kroppen nu och inte får man röra han inte! Jag försökte envisas om att ta bild på prickarna, och tillslut så lyckades jag. Men har inte usbsladden till mobilen i närheten så blir ingen bild i detta inlägg!

Nej, nu ska jag kolla film!


klänningar hit & dit!

Jag sitter och letar efter en stundetklänning, behöver man beställa två stycken? Ifall man kanske smutsar ner sig under dagen, så man har något annat till kvällen!?
Jag blir inte klok på det här, för jag hittar ingen såndär, "DEN där måste jag ha!"
Svårt att vara tjej ibland!
Nu ska jag kolla vidare, sedan vankas det lite mat, en varmdusch och långpromenad med hunden :)


jag är sugen på dom här skorna från have2have.se nu till våren!



Är den här klänningen för enkel till stundenten!? Från Sisters.
Jag är inte sugen på massa detaljer på min klänning, så vad tror ni om denna?

jag kan ge utan att ta.

Jag lider av sömnbrist!
Inte sovit ordentligt på två nätter, jag känner mig helt färdig, funderar på att skita i allt och bara SOVA.

jävla skit dag!

GLAD PÅSK

Bli inte förvånade, men igår var det fest igen!
Becca och Tobbe bjöd över mig hem till Tobbe på tacos och fest! Det var soft till en början, sen gick det bara utför! Jag tvingade dit Linnea också! Sedan så kom det två killar till! Vid halv ett så drog vi oss ner mot krogen, efter mycket om och men! Och där hade vi skoj som vanligt! HAHA.
Krogen stände ju som sagt vid 02:00, så då drog vi vidare hem tillbaka till Tobbe och styrde upp efterfest! Jag, Becca, Tobbe och några störda killar! Sjukt!
Vi slängde ut killarna tillslut, utom Tobbe som bodde där!
Vid kvart i sex så fick Becca och jag för oss för att äta tacos, så det gjorde vi! Och direkt efter det så dök vi ner i sängen!
Det var så kul, vi låg och diskuterade massa saker, jag ba "eller hur?!" och fick inget svar, så hon slocknade som om man släckte lampan liksom!
Vaknade upp i Tobbes säng ensam, Becca hade lämnat mig! HAHA. Hon sov visst i soffan halva tiden för jag hade tagit så jävla stor plats, oooops! Så kan det gå! ;)
Satt och segade framför datorn och tvn mellan klockan 12 och halv 3, sedan så skulle Becca och Tobbe med bussen till Flen och jag skulle hem!
Nu är jag hemma, sköönt!
Ska hoppa in i duschen nu, sen får vi se vad som händer..
Jag har ont i huvudet idag, bara så att ni vet.
Puss & Glad jävla påsk på er!

party like a rockstar!

Gårdagen var så jävla rolig! Inte haft så kul på länge fan! UNDERBAAART!
Linnea kom och gick ner med oss på krogen, det blev aldrig Harrys eftersom det var fett med folk, överfullt rent utsagt, så det blev Lilla istället! Dött till en början men sen blev det skitkul!
Sedan så blev det efterfest hos Johan till sisådär halv fem, kom hem klockan åtta imorse !

Ikväll ser det ut som om vi är på't igen!
Massa som ska ut ikväll, och eftersom jag inte har något bättre för mig så hakar jag nog på!
Vi får seeeee! :)

Nu ska jag göra mig iordning sedan dra till Baggetorp och fira Kusinvitamin som fyllde 21 häromdagen, gammal farbror! HAHA :)

PUSS


1, 2, 3, 4, 5

Just nu sitter jag här framför datorn istället för att vara på lektion, det är inte bra! Men vi skulle ha prov idag i filmkunskap, och jag har inte fått sista pappret och dom andra är på praktiken! Så har inte kunnat plugga! SÅ jag stannade hemma! Ska sätta fart och göra mig iordning nu, innan jag ska bege mig till praktiken! Sista dagen idag, sjukt fort sju veckor har gått, det kändes liksom som en evighet i början!
Jag sitter och velar om jag ska till Harrys ikväll eller inte, jag vet inte!
Ska i alla fall lämna tillbaka bilen till pappa efter praktiken, så mycket vet jag!
Och fan vad det regnar nu, roooligt väder?! Kolsvart ute ju vafan!
Nej, nu ska jag sluta skriva massa skit!
Puss!

RSS 2.0