I Have A Dream.

Jag har varit lite seg med bloggandet nu under lovet, det måste jag erkänna! I onsdags stod det utgång på schemat! Jag hämtade upp Becca vid station, sen åkte vi vidare hem till mig och gjorde oss iordning. När vi var klara så hämtade Victor upp oss och sjutsade oss till Sibylla typ, där vi mötte upp Jocke och inväntade Linnea. Sen stod det förfest på schemat hemma hos Johan, treeeeeevligt! :) Straxt efter elvatiden så drog vi oss ner mot harrys, Victor skjutsade ner oss brudar! Snäll han ääär! :)
Inne på harrys var det drag som tusan, sjukt kul! Vi dansade arslet av oss och träffade massa trevligt folk. Jag var så sjukt torr i käften och helt slut i benen & fötterna när jag kom hem! Vid tvåtiden när harrys stängde skulle vi med några skåningar på efterfest, men Becca ville hem, så jag fick ge med mig och åka hem jag med!

I torsdags vaknade jag upp av att Josse ringde och väckte mig vid halv tio. Vi snackade massa skit! Jag var sjukt seg i huvudet och torr i halsen, så jag lät antagligen som en karl! haha. Segade hela torsdagsförmiddagen, sen efter lunch så kom pappa och hämtade mig, och vi åkte hem till farfar en stund. Sen vidare till Flen, där vi käkade hamburgare&pommes i kiosken. Efter det drog jag och hämtade Beccis, och vi for till Lager157 en snabbis, jag inhandlade endast en grå tjocktröja med dragkedja, (eftersom jag var där dagarna innan med pappsen!). Kom hem vid niotiden och så var den dagen förbi också!

Igår stod det utgång på schemat, jag var inte taggad alls! Fixade dricka och allt, men mina planer blev inte som planerat. Jag hade ont i huvudet, och var inte alls sugen på att dricka alkohol, så jag stannade hemma! Eller nej, inte hemma! Jag åkte hem till Kristofer, och vi kollade tv och massa skit på Existenz, saker som Kristofer tyckte var askul men jag tyckte inte det var något speciellt?! Han har lite sjuk humor alltså, det måste han fasiken erkänna!
Idag så har Krille & jag varit och hälsat på Sandras och Andreas lilla bebis Alicia, hur söt och liten som helst, skapligt sugen man blir på att skaffa en själv alltså! Men det var nästan läskigt att hålla i henne eftersom hon var så liten, bara två dygn ju! Man trodde ju att hon skulle gå sönder, hihi! Lycka till med lilla flickan nu, och stort grattis till er S&A, jag kan inte annat än önska er lycka till och vara sisodär avundsjuk på er på ett litet hörn (a);)

Nu ikväll har jag inte gjort någonting alls, har väldigt tråkigt. Lillebror & jag käkade kebabpizza förut, och jag var ute och gick i blötsnön med hunden. Nu står det duschen på schemat, sen ska jag fasiken lägga mig, och imorgon ska jag njuta av min sista sovmorgon, innan praktiken börjar igen! JAG VIIIIILLLL IIIINTEEEEEEEEEEEEEEEEE:(
Ge mig ett längre lov, tack!


PussPuss

here I am

Godmorgon!

Linnea och jag är sugna på Harrys ikväll, någon mer som ska dit? :D
Nu ska jag sminka mig lite snabbt och sen åka ner på stan och kolla på en ny vääska & plånbok :) Vill ha en vit plånbok.
Puss!

Down - Jay Sean, Lil Wayne

Vaknade upp hemma hos pappa imorse, kom aldrig hem eftersom jag fastnade med bilen i garageuppfarten! och pappa vaar inte hemma så han kunde hjälpa mig, illa! Jävla snö! Nu är jag hemma i alla fall, och jag har bilen, yey!
Pappa och jag åkte hem till Karin och barnen för att lämna tillbaka deras bil, en Jeep! Jag körde dit den, det var askul, var som att sitta i en lastbil! En sån vill jag ha! :D
Efter vistelsen där en stund så åkte pappa och jag till Hälleforsnäs för att besöka lager157, köpte mig ett par slitna jeans och ett par svarta leggins igen! haha, det går åt vettni! Efter det så åkte vi tillbaka hem till Flen och käkade pizza! Blev kvar där ett tag sen vid fyratiden tog jag bilen och åkte hem till mamma! Beccis åkte med mig till stan eftersom hon skulle börja jobba klockan halv fem. Otur som jag hade så hamnade jag efter en lastbil och en bil med husvagn, som inte åkte fortare än 70, och det är liksom 90 och 100 väg, lite irriterande faktiskt! Och inte kunde man köra om för att det var så mycket modd i mitten och andra körfältet. Vi kom i alla fall fram och jag släppte av Beccis vid jobbet! :) Sen åkte jag hem och han inte vara hemma länge alls för mamma och jag skulle och kolla på en lägenhet! Så det är vad jag har gjort idag typ, åkte hem till Krille en stund efter det och hämtade biljetterna till Studentkickoffen och nördade lite dator, eftersom han käkade! haha. När jag kom hem blev det datorn, sen en långpromenad med Kimis, askallt ute måste jag bara tillägga! Efter det blev det en varmdusch och sen lite tilltugg, skinkmackor och juice! haha, orkade inte värma lasagnen, så det är vad jag har ätit idag bortsett från en halv pizza tidigare på dagen!
Nu har jag laddat ner massa ny musik och precis bränt en ny skiva till bilen, yey! (har ju inga förr om jag säger så ;) (A), haha överfullllt!)
Nu ska jag lägga in lite ny musik i mobilen men, sen borsta tänderna och bädda ner mig i min sköna säng! Min säng hos pappa är hård, så jag har saknat min säng ;)
Idag så fick jag brev från frisörskolan, med tid uppskriven för prov och karta så att jag hittar dit, lär jag inte göra endå, ska liksom till Solna?! :S Noll koll, men troligtvis så följer pappa med mig, så jag slipper köra helt vilse i storstaden! Och ensam dessutom, det vore ju hemskt ju!
Imorgon skulle jag egentligen med pappa och farfar till Mälarsjukhuset i Eskilstuna, farfar ska opereras. Men jag orkar inte gå upp så sjukt tidigt, så jag skippar det! Ska ta mig ner på stan på förmiddagen istället (om jag inte sover bort halva dagen, d.v.s), ska kolla på en väska & en plånboook :)
Utgång @ harrys imorgon?! Jag vet inte, jag har inte bestämt mig! Ska kanske till Sthlm på torsdag, så jag vet inte om det blir utgång imorgon, då kan jag ju inte köra bil på torsdagen, lite jobbigt! Det som var så skönt när man inte hade körkort, då kunde man supa när man ville, men nu måste man tänka framåt också, om man tänkt köra bil! Man blir lite låst faktiskt!
Nej nu ska jag sluta skriva massa skit, ingen som bryr sig i alla fall! Eller vad vet jag!? ;)

Godnatt på er snyggisar!


Tänkte ladda upp bilderna på mina nya kläder, men kom på att jag inte installerat programvaran för Sony Eriksson på nytt igen efter att jag bytt till Windows7, så det blir inte av att lägga in någon nu musik i telen nu ikväll heller, orkar inte installera skivan nu! Har ingen aning om var jag har skivan för den delen heller! Får fixa det imorgon:)

puss


Slänger in en bild från kryssningen istället, bara för att jag är partysuuugen!

Jag är glad!

Ja, minsann det är jag!
Fick ett telefonsamtal för någon timme sen från frisörskolan, och jag ska på intagningsprov den 25 mars i Stockholm! Det kan fanimej inte bli bättre! Skitniice! :))
Just nu sitter jag hemma hos Beccis i Flen, på hennes sängkant! Hon sitter vid sin dator och jag vid min! Haha, vi har inget bättre för oss. Båda är hungriga som två svin, så jag har ringt min far och han har lovat mig pizza! Han är snäll han!
Pappa hämtade mig hemma vid tvåtiden, sen körde jag hit! Automaten, lite läskigt faktiskt eftersom jag är så van med manuell nu :P

Nu ska jag måla mina naglar och vara lite social, sen vänta på att min pappa ska ringa så jag får lite käk i magen! Får se om jag tar bilen hem ikväll eller om jag stannar hos pappa tills imorgon :)

/ Empaaaaaaaaaaaans

Whatcha Say

Var nyss ute med hunden, kallt som inåt helvete, mitt öra är illrött och gör så ont! Kvällen har jag ägnat åt pizza på barken med mamma och bror, sen ommöblering i mitt rum, det är inte klart ännu, jag är inte nöjd, så får fixa det imorgon. Åker kanske och bor hos pappa i några dagar i morgon, han tycker att jag ska komma dit oftare, han saknar mig! Så man får offra sig ibland:D Nu har ju Beccis flyttat till Flen oxå, så vi kanske kan hitta på något :)
Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen lägga mig och sova, jag är jättetrött. '

ibland måste man göra det som känns bäst för en, vare sig man vill eller inte, frågan är bara hur man ska göra? Ingen ska behöva känna sig tvingad till någonting. Så enkelt äre.

Godnatt snyggingar!

Glass i stora lass

Nu har jag skjutsat iväg min mamma och min lillebror hem till Agneta! Dom skulle kolla på Sommaren med Göran! Så nu är det endast jag och Kimis hemma, skönt!
Nu ska jag käka glass(eller jag väntar på att den ska smälta lite först!), mina favorit: gammeldags vanilj, och sen sätta mig framför tvn och lata mig tror jag. Ska ta mig en sväng till Koffekung och hämta biljetterna till studentfesten på statt innan jag hämtar upp mamma och bror sen. Senare så ska vi ut och äta på barken :)




Change Me - Keri Hilson, Akon

Då var det söndag igen, hemskt vad dagarna går fort! Jag ogillar söndagar fortfarande, för jag får aldrig arslet i vädret att göra någonting!
Ligger i sängen, funderar på att bädda den bara för att ha någonting att göra liksom. Sen poppa min sista popcornpåse och slå på en gammal film som man har sätt tusen gånger om? Låter lockande va?! Jag ser mest fram emot popcornen! Jag ska sno mammas bil en stund och åka till pressbyrån och till willys senare, måste ladda på mobilerna oså.
Nej, nu ska jag gå och poppa popcorn, sen kolla runt lite på datorn om man kan tröstshoppa lite i detta väder! Vill ju i alla fall undvika att gå ut! Är sugen på bikinin på Nelly, och kanske något annat kul på H&M eller något! :)
Förresten så borde dom snygga skorna och vårjackan jag beställde från H&M komma snart, antingen denna vecka eller nästa! Aslänge sen jag beställde dom sakerna nu ju, men som sagt så är H&M inte dem snabbaste när det gäller leverans! Fast iofs så gör det ingenting just nu, eftersom jag endå inte kan använda något av de förns all jävla snö smälter undan! Och det ser ju ut att kunna ta ett tag eftersom det bara kommer mer och mer hela jävla tiden!

Vad ska man göra i veckan då nu när det är lov?! Det är en bra fråga.. På onsdag ska jag i alla fall klippa mig klockan 14:00. Och på Torsdag ska jag förhoppningsvis till min lillebrors syster i Järna. Annars har jag inget speciellt inplanerat. Vad sägs om Harrys på onsdag? Är det ovärt eller!? bara varit inne där och vänt så jag vet inte, och nu när det är lov så är det ju helt okej att gå ut en onsdag! :)

Förresten så sökte jag sommarjobb i fredags, och jobb efter studenten ocksååå! Bara att hålla tummarna nu då! :)

/Puss

.

* Det går inte att förklaraa.... *

Tråkig lördag, tråkig dag, tråkiga jävla snö!

Mina ögon svider, jag är trött och vädret suger! Jag måste bege mig ut med Kimis.. Det ser inte ut som om der blir något speciellt gjort denna dag alltså, bleeeeee.
En del ska festa, men jag har ingen ork till det. Får tagga tills nästa helg istället, och kanske Harrys på onsdag! :)

Nu ska jag gå ut med Kimis i snöstormen, sen plocka undan massa saker i mitt rum och ringa till min pappa!

Det känns så fel ibland bara,
jag vet inte varför,
det bara gör det!

Jag Vill Ha Dig.

Igår pallrade jag iväg mig till praktiken, men det var fan värsta dagen där! Jag hade världens mensvärk, orkade inte göra någonting! Blä på det! Nu har jag i alla fall sportlov en vecka! SKÖNT som fan!
Igår kväll blev det utgång efter mycket om och men, Becca kom hit och vi gjorde oss iordning. Sen drog vi hem till Henke. Där var det massa folk, vissa var konstiga! Menmen..
Träffade Linneaaaa där, och vi drog ner på krogen! Vi dansade som sjutton inne på picosso och blev bjudna på cider på Lilla krog! Det var nice! Kom hem vid tjugo över två, då hade jag sjukt ont i huvudet och var astjock i halsen! Det gick hett till inne på picasso! Haha. Nice kväll igår alltså! "Sugrören är för korta, dom åker ner i flaskan!" " Jag ska ha en blå cider, om inte det finns så ska jag ha en rosa!", (fick dock nöja mig med en gul..)

Jag var precis och kollade på en lägenhet på Sörmlandsgatan, en tvåa, en vindsvång. Jättemysig, men lågt i tak i vardagsrummet, så blir svårt att möblera.. Annars var den rätt så stor faktiskt, egen trappa och massa stora garderober! :)
Skrev på en intresseanmälan, men måste snacka med bostadsbidrag och så innan jag bestämmer mig!
Idag ska jag fan inte gå utanför dörren mer än med hunden, fyfan vad jag hatar snö nu, det är alldeles för mycket nu, det räcker fan nu, man kan ju inte ta sig fram ute snart!

Nu ska jag återgå till mitt slappande här i sängen, sen käka lite maaaaaaat! :)

Ha en trevlig lördag, boys and girls!

heart

Nu har jag duschat och tvättat mitt skitiga hår! Rakat mina ben har jag också, lena som silké är dom! :) Ligger i sängen och knaprar på nötter & rischocklad, börjar bli törstig, ska bege mig ut i köket och ta något att dricka. Såg på svt att sista avsnittet med Andra avenyn inte ligget upplagt, så man kan inte kolla på det, fett dåligt.. Det skulle laddats upp igår ju?:S
Ska föna håret nu, sen ringa snyggingen och sedan sova tidigt!

Godnatt :)

:))

Nu har jag nyligen kommit hem, skjutsade Becca till hennes mormor, och varit nere på stan och träfft Krille och han gick ut med Kimis till mig, (jag orkade inte! så körde med att jag behövde gå in och kissa!") haha ;) (A) Nu ligger jag i sängen och kollar runt lite på nätet. Ska sätta min dator på laddning, den varnade nyss! Sen ska jag hoppa in i duschen och raka benen och tvätta håret!
Efter det ska jag chilla lite vid datorn, och plocka fram kläder tills imorgon! Praktik 8:30 - 14.00


Duschen nu..

TiK tOk

Jag beslutade mig för att följa med till Stockholm igår. Det var helt okej, :)) på dramaten träffade vi Johan Falk! haha. Det tyckte alla var värsta grejen! så jag joinade jag med! :)
Kom hem straxt innan elva på kvällen. Köpte mig ett par nya leggings, en topp och en kofta under tiden som vi gick runt på stan! Becca och jag käkade en äcklig pizza i kungshallen! Den brukar vara god, men fan inte igår!

Idag har jag inte heller varit på praktiken. Kände mig febrig igår kväll när jag kom hem. Sen imorse hade jag ont i halsen och var jättetäppt i näsan! Nu känner jag mig piggare, så imorgon blir det praktiken. Sista dagen innan sportlovet, skönt! Denna vecka har gått grymt fort, har säkerligen med att göra att jag varit sjuk och inte gjort något alls!


You're not alone - Saosin

Kvällen har jag spenderat med min pappa och min farfar hemma hos farfar! Pappa och jag tog oss en promenad till specce och handlade lite att knapra på till mig, om jag åker med till Stockholm imorgon. Det återstår att se imorgon bitti.
  • Cola
  • Drickyoghurt
  • Rischocklad
  • Cashewnötter
  • Hjärtan (chips)
Godis ville jag inte ha, "Emelie ska du inta ha lite godis då?" "Nej, jag vill inte ha godis, tröttnat på det nu, inte sugen! Äter hellre chips nuförtiden!" "Men det är ju bra..." sa pappa då. Haha!

Nu har jag precis dushcat, känns som om febern håller på att stiga så jag vet inte hur det blir imorgon.. Tagit mig en alvedon nyss i alla fall. Och nu sitter jag och gnager på ett äpple. Ska gå och borsta tänderna, och sen fylla på nytt vatten i min vattenflaska och lägga in den i frysen över natten. Så gott med iskallt vatten, och det håller sig typ hela dagen då med
!

Håll tummarna för att jag känner mig piggare imorgon!

Godnatt va.
/Empan.

I'm sick of this.

Mamma kom precis hem med godis till mig! Tuttifrutti -orginal <3! Stor jädra påse!
Själv sitter jag och kollar på olika bal och studentklänningar, men hittar inget snyggt. SÅ vette fan vad jag ska ha på mig under dom tillfällena!
Jag har i alla fall hittat en Bikini från Nelly.com som jag vill ha, en helsvart, jättesöt! Och så ett par nya vita converse!
Under lovet nästa vecka ska jag köpa mig mitt efterlängtade solkort och börja sola regelbundet, blivit jätteblek nu, uusch! Bara jag blir frisk så kan man slippa känna sig så låst. Finns ingenting att göra när man ligger hemma och är sjuk, blir bara datorn, tvn och sovaaa..

Jag har i alla fall dammat av min hylla med ljuslyktor över sängen, duktigt Emelie! Nu vet jag inte vad jag ska göra, men börjar bli hungrig igen! Ska sluta proppa i mig godis och gå ut i köket och göra några smörgåsar istället!

Puss!

I look up to the sky.



I made it - Kevin Rudolf

The hangover.



nu har jag legat i sängen inprincipt hela dagen, kollade precis på Baksmällan. En grymt bra film!
Nu ska jag ta mig upp härifrån och gå ut med hunden. Skönt med lite friskluft när man har feber, det bara kokar i hela kroppen på mig.
Chips, Marabou, chockladhjärtan och isvatten är vad jag levt på under filmen!

Let it rock.

39.7 graders feber igår, gissa om jag mådde piss eller inte?! FYFAN säger jag bara. Nu har jag inte tagit tempen, gick precis upp. La mig vid elva igår och vaknade nu! Trots det så är jag fortfarande trött.
Jag har jätteont i huvudet och i halsen när jag sväljer. Min näsa rinner som en fontän och jag har ont i hela kroppen! Jag ska göra iordning lite frukost och se om jag får i mig något..
Igår fixa Krillepung min dator, så nu har jag Windows 7 istället för Vista, lite coolt om jag får säga det själv faktiskt!
Imorgon ska klassen åka till Stockholm, och jag verkar inte kunna följa med om jag mår så som jag gör nu.. Jag som vill med, sett fram emot det länge ju! :( Det jobbiga är ju om jag hänger med, och blir sämre framåt eftermiddagen/kvällen, brukar vara så för mig, och vi ska inte komma hem förns vid tolvtiden på natten.. det kan bli lite jobbigt faktiskt!





sjuk.

Jag har gått och blivit sjuk, fyfan vad jag hatar det. kände mig redan krasslig i lördags morse, men brydde mig inte mer om det då. Förkyld, ont i halsen och huvudet. Tror fasiken att jag har feber med, förut frös jag som fan, och nu svettas jag.. Mystiskt!
Men egentligen så får jag skylla mig själv när jag står i bara linne ute på fester, det är ju inte direkt varmt ute om nätterna om man säger så.. DUMMA MIIIIIG!

Nu ska jag fixa lite mat..
Såg att min mentor ringt mig, vill hon något får hon fan ringa igen, vi har ingen hemtelefon så jag tänker inte slösa mina sista kronor på henne, ovärt säger jag bara!

JAG <3 Min säng idag!

[ emmmmmpaaaa ]

party @ Bygdegården in Baggetorp!

Igår var det party i Baggetorp! Det var Frida och Matilda som stod för festen! Tusen tack! Det var superkul :) Kom dit vid kvart i åtta, och lämnade festen vid tolv redan för att Krille inte mådde bra alls. Pappa hämtade oss, och vi skjutsade hem Krille efter mycket om och men! Sen skjutsade pappa mig vidare ner på krogen, där jag mötte Becca och Sandra! Det var rätt lamt ute på stan igår alltså! Vi satt och snackade med Lalle och hans kompis, så sjukt störda, fyfan vad jag skrattade! Sen kom Virro och gjorde oss sällskap en stund :) Men jag har lärt mig en sak nu faktiskt, man ska ALDRIG gå ut på krogen en lördag, det är bara äldre tråkigt folk ute, så sämst! Ska man ut och träffa folk så är det fredagarna som man ska ut på! Så aldrig mer krogen för mig en lördag i denna stad, så sämst alltså!
Jag kom hem vid halv två eftersom det var så tråkigt på krogen och dom andra drog med nattbussen. Sovit jätteilla inatt, vaknat till och från hela tiden. Idag har jag bäddat rent i sängen, plockat undan lite i mitt rum, städat på min toalett, rensat bland mitt smink och jaa, varit allmänt seg om jag säger så! Har inte ens orkat göra mig iordning.. Ska göra det nu lite enkelt och dra hem till min spyfluga en stund, är ju trots allt alla hjärtans dag idag!

Imorgon är det praktik igen, 8:30 - 15:30, bläääääää!

Jag, Lindman och Krillepung!



Fridlutt och jag! :)


Bilderna är tagna från Fridas faceboook! :) Har lite bilder på min mobil med, men har inte tid att lägga in dom just nu, antingen blir det senare eller någon annan dag! :)

puss va.


Replay - Iyaz

Igår var det party! Hemma hos Adam! Det gick segt igår eftersom jag inte druckit sen kryssningen som inte slutade så bra, men men!
Victor hämtade mig och skjutsade ner mig till krogen vid halv tolv, tror jag? haha. Gick först in på lilla, men sämst med folk där! Så vi drog till Picasso och träffade Sandra, Becca, Emma, Matte, Jocke, Sophia och Liné! Det var trevligt! Vi dansade oss svettiga där nere, YEY! haha.
Senare fick jag ett telefonsamtal och jag hade lyckats få med mig någon annans converse från festen, den ena var min och den andra var en två storlekar större fake converese! Haha. Hur lyckas jag?! Så viktor skjutsade mig tillbaka till festen och vi löste det där med mycket om och men! Sen åkte jag tillbaka ner till krogen med Niklas och Jenny, men då kom vi inte in för vi hade ingen stämpel, och dom ska börja med den skiten vid klockan ett, men mongovakterna gav inte med sig och jag orkade inte tjaffsa med dom så jag gav mig iväg! Ringde till Victor, och så snäll som han är så ställde han upp och skjutsade mig hela kvällen, TAAAAAAAACK :D
Vi åkte till ST1 och tankade bilen, mina fötter och händer var helt nerfrysna alltså!
Han skjutsade mig hem och jag gick och la mig med detsamma, frös som sjutton så somnade med tjock stickade tröja!
Nu sitter jag på sängkanten med datorn i knät och balsam i håret, ska skjölja ur det snart :) Ikväll blir det fest i baggetorp för Frida & Matilda, hoppas det blir kanoners!
Nu ska jag göra något att äta, lat jag är när ingen är hemma och säger åt mig vad jag ska gööra! Sen ska jag leta efter en bra outfits till kvällen, alltid lika besviken för jag vill ha nya kläääder!

/ Empaaaaaaaan

<3



To hold you in my arms
To promise you my love
To tell you from the heart
You're all I'm thinking of

ingen här som känner mig.

Blogg.se har som sagt inte fungerat för mig på flera dagar, därför jag varit väldigt seg med uppdatering! Nu tänkte jag i alla fall skriva några rader. Praktiken har snart pågått i en vecka, och det är väl som det är, finns inte så mycket mer att göra, bara bita ihop och vara där. Inget fel alls på personalen eller barnen, men eftersom jag inte vill jobba med barn i framtiden så är det lite jobbigt. Har liksom inget intresse för det, men man får göra det bästa av situationen!
Efter praktiken så är jag alltid jättetrött, helt slut rent utsagt! Så mina dagar består av praktik, hem och äta, sova, ut med hunden, sen kväll och man ska sova igen. Sen fortsätter det så.. Ganska trist om jag får säga det själv! Men idag har jag hållt mig vaken efter praktiken. Var nere på stan med mamma förut och kollade efter present till Krille från mamma, men vi hittade inget kul. Så vi får ta en sväng imorgon när jag slutar istället.
Natten till idag så skjutsade jag hem pappa, kom hem vid tjugo över tolv drygt. Läskigt att åka till & från Flen i mörker, dock var Krille med som sällskap! :)

Imorgon blir det praktik 8:30 till 13:30 sen slutar jag (ska egentligen ha lektion i skolan) men skippar den imorgon, Blir så stressigt annars. Ska hem till Krille och fira honom, han fyller ju tjugo år imorgon! Stora killlen! :D och så ner på stan oxå. Sen på kvällen blir det party, hemma hos ÄÄÄDAM tror jag :) Får se om någon rolig person vill hänga med dit, annars blir det något annat!

puss

Första praktikdagen.

Ligger helt slut i sängen, mitt huvud gör ont som fan. Haft ont i huvudet hela eftermiddagen, tagit alvedon, men det verkar inte hjälpa. Praktiken idag var helt okej, visst att det var långtråkigt då det inte hände mycket, men skönt det med på ett sätt. Började klockan nio och fick sluta halv fyra. Imorgon börjar jag halv nio, vi får se hur det går. Mattis är min favvis i alla fall! Den lillplutten! :)
När jag kom hem var jag ashungrig, så åt massa mackor. Mitt huvud pallar inte av att knappt äta något på en hel dag när man slutar så pass sent. Maten är ju inte direkt i stora lass, och jag som äter massa mer nuförtiden var inte ens mätt när jag ätit klart. Jag vet inte hur jag ska göra med den saken, men det måste ju finnas någon lösning tillslut, orkar i alla fall inte ha huvudvärk varje dag pågrund av att jag äter för lite.
Nu har jag precis ätit mat här hemma, ligger som sagt i sängen med datorn i knät. Ska pallra mig ut med hunden i kylan. Vill inte ligga kvar här för länge, kommer bara somna då, och sen kan jag inte sova ikväll istället. Nog för att det skulle vara skönt,
men får lägga mig tidigt sen istället...


Godnatt

Ligger i sängen med datorn i knät. börjar bli dags att sova snart va?! Lyssnar på någon skitlåt med Itchy daze på spootify! Orkar inte byta!
Idag har jag varit i Linköping på Ikea, vi inhandlade en loftsäng till Robin. Och jag köpte en hylla till mig, 5 ljuslyktor och 100 värmeljus! Jag älskar ljus!
Mitt rum ser ut som ett rent helvete just nu, det går fan inte att gå på golvet. Har fastnat vid datorn hela kvällen/natten så inte hunnit plocka undan det, får göra det imorgon! Brukar låta så, hooost!*
Nej, man kanske skulle dra sig. Klockan tickar iväääg. Suuuck....

Du får mig att le, även när det är tungt och jobbigt! :*

ibland hoppas jag fortfarande.

Just nu ligger jag i min säng, halvnaken! Ska sova när som helst. Jag har inte gjort någonting på naturkunskapsarbetet, så just nu ser det ut som om jag skiter i den uppgiften!
Imorgon har jag sovmorgon till 9:25, tror jag? men måste gå upp skapligt för att hinna duscha och tvätta håret.

Jag har blivit ett riktigt matvrak, denna vecka har jag ätit något konstant alltså, jag blir aldrig mätt. Trycker i mig saker hela tiden, så nu har jag gått upp 3.5 kilo. Jag börjar känna mig tjock alltså, det tråkiga är ju att det bara sätter sig på magen, och jag vill inte ha fettet där, jag vill ha en snygg mage!

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, jag ska i alla fall försöka hålla mig borta från att dricka, måste tänka framåt liksom..!

Godnatt på er!


dansa till musiken.

Det blev ingen skola för mig idag heller, vaknade upp med halsbränna och huvudvärk så kände inte för skolan idag heller. Men imorgon ska jag försöka pallra mig dit, sista dagen i skolan innan praktiken, och jag måste ta hem massa böcker. Prov i religion om Islam har vi imorgon också, fick jag reda på igår, kul! tur att jag blev klar med frågorna igår då.

Nu har jag precis ätit frukost. Ska slå upp naturkunskapen snart och se om jag kan komma någon vart, annars skiter jag i den uppgiften! Den ska liksom vara inlämnad imorgon, och jag hatar naturkunskap, astråkigt! Hon kan ju inte direkt sätta IG för att jag skippar en uppgift.

Jag ska försöka ta mig igenom all jävla snö senare och ta mig ner på stan, ska köpa nya örhängen till mina nytagna hål! Dom jag har i nu skaver, vill ha mindre. Då kan jag ju också passa på att kolla på nya leggings, jag som är så duktig på att spendera pengar menar jag!
Fixa med Kristofers present ska jag göra idag oxå, så snäll jag är!

Naturkuskapen nu, hmmm, vi får se. Det kanske dyker upp något roligare!


Jag tar dig ' Om jag vill ha dig

Jag har skickat in min rapport till Camilla nu, hon blev stolt äver mig! :D Jag har också gjort klart frågorna om islam i religion! Nu ikväll har jag hunnit med att ta en långpromenad med hunden i ovädret, och varit och tittat på lägenhet med mamma. Den var inte speciellt märkvärdig om man säger så!
Jag duschade precis, så nu ska jag gå och borsta mina onda tänder, sen ta en alvedon och försöka sova. Det dunkar på hela vänster sida vid käken, inte skönt alls :/
Får se om det blir skola imorgon, jobbigt när det dunkar i hela huvudet. Jag kanske blir tvungen att ringa till tandläkaren imorgon igen?! jag vill hels undvika det, jag hatar tandläkarn..

godnatt

saknar dig så det gör ont, kom tillbaka till mig.





ibland gillar jag snö.

NU;

Ut med hunden, sen mysa ner mig i min säng och kolla på andra avenyn med ett stort glas cola! 
jag har blivit besatt av andra avenyn igen, skippade massa avsnitt förra säsongen, men nu går det bara inte att missa, så braa helt enkelt! undra vad som händer idag, undra om man får reda på vem som var på Liv.. det visar sig!

PUSS


det börjar dra ihop sig.



Som sagt, det börjar dra ihop sig inför studenten, inte långt kvar alls nu! På måndag går vi ut på praktik, sen när vi kommer tillbaka har vi drygt bara en och en halv måndad kvar till studenten!
Jag vill ha en snygg studentklänning, någon speciell som inte alla andra har, vet dock inte vart jag ska hitta den! Studenten är något man tar bara en gång här i livet!
Hittade denna söta klänning på stylebystars.com, men jag vet inte vad jag vill ha. Jag känner mig väldigt tidigt ute, men senare så kommer alla storlekar vara slut och man kommer få panik om man ska leta klänning i slutspurten! Jag menar inte att jag ska köpa klänning till studenten nu, men inom dom närmaste månaderna. Trots allt bara 4 månader kvar nu! Uuuusch, vad hemskt egentligen! Vad ska man göra sen om dagarna, det är ju inte det lättaste att få jobb så som det ser ut just nu! Och plugga vidare är ingenting jag vill göra direkt efter heller. Jag vet inte ens vad jag vill bli, vill inte jobba med barn i alla fall, så mycket vet jag! Frisör vill jag bli, men går inte det, vad ska jag satsa på då?!

Mamma var precis och kollade på en tre, vi ska kanske tillbaka och kolla senare igen, så ska vi kolla på en etta till mig, yey! :) jag börjar få vuxenpoöng, körkortet är kirrat, och snart kanske egen lägenhet!
Under förmiddagen så skrev jag klart projektrapporten, så jävla skönt! Men har hela naturkunskapsarbetet kvar, som ska vara färdigt på fredag, mindre kuuuul. Men ska sätta mig med det senare ikväll och imorgon, just nu orkar jag inte plugga mer! Som ni kanske märkt så gick jag inte till skolan idag, vaknade upp och hade jätteont i halsen, munnen och huvudet, kände mig febrig och dan, så jag ringde och sjukanmälde mig. Låg och sov till typ 10:00, skönt! Nu har jag precis ätit, pyttipanna & stekt ägg ala Empan! gott! :) Har fortfarande ont i huvudet, så ska ta mig en alvedon, sen gå ut i snöstormen med min älskade hund!

BTW, det är massa snö på mitt fönster, det ser läskigt ut för man ser inte ut när man ligger i sängen! Intressant?! nej, kanske inte. Men var bara tvungen att skriva det! 

JAG VILL HA EN EGEN BIL, det vill jag haaaaaaaa..........

puss på er!


Bad Romance

Praktikbesöket gick bra idag, bara hoppas på att man kommer trivas där med! :) Efter skolan åkte jag och Krille med Victort som lämnade av oss vid tandläkaren. Ringde dit imorse och fick tid klockan halv tre. Dom gjorde inget speciellt mer än att "limma" på något skräp, så jag har fortfarande jätteont på båda sidorna, blir så trött på't! Ska tillbaka den 18! men liksom 16 dagar kvar.. JAG HATAR TANDLÄKARN!
Efter tandläkarn gick jag och Krille till Donkan, där jag försökte trycka i mig två cheesburgare, efter mycket om och men lyckades jag! Sen gick vi in på H&M och jag köpte mig en ny foundatuion, provade på en ny, så får se hur den är!
Vi avslutade med att gå in på Netto och jag köpte godis, oooovanligt?! nej! och äckliga chips till Krille, dock tyckte han om dom, vilket var positivt! Jag är så snäll ibland!
Mamma hämtade upp oss vid stadsparken, och vi åkte hem till mig. Jag gick och la mig en stund, sen gick vi hem till Krille, startade hans mammas bil och åkte ner på stan och hämtade henne. Sen åkte vi hem till mig igen, jag käkade, sen åkte vi ut med bilen igen, lite överallt! Sen hem till mig och ut med Kimis, sen åkte han hem!
Nu har jag nyligen duschat, ska klä på mig något att soooova i, sen borsta gaddarna och sova i tid. Jag har ont i huvet och tandvärk som sjutton, får se om det blir skola för mig imorgon, annars håller jag mig hemma, tar sovmorgon och pluggar ikapp i allt jag ligger efter i, fast vet inte om jag har böcker hemma förresten, skitsamma!


sometimes you know.

Nu har jag precis gjort mig iordning för natten! Skönt!
Jag har värsta tandvärken, så imorgon ska jag ringa till tandläkarn som jag älskar så sjukt mycket, eller inte.. hatar att gå dit, men haft ont till och från i fan tre veckor nu, så nu får jag ta mig i kragen!
Jag har tryckt i mig hela asken med dom äckliga vindruvorna fastän jag inte ville ha, fick tvångstankar om jag inte åt av dem, så var bara tvungen! Haha. Nu är dom slut i alla fall, bra det! Lillebror och jag poppade popcorn, hällde upp pepsi och la oss i min säng för att kolla på Eva&Adam förut, det var länge sen man kollade på video om man säger så! haha, men det var mys!
Nu ska jag läsa igenom dom tio sidorna i pedagogiskt ledarskap, har prov imorgon! Sen vid tio i så ringer min snygging!
Puss på han! :)


Godnatt!

/ Empaaaaaaan.

Over you

Skolan idag var jättetråkig, jag var hungrig hela tiden fastän jag åt bra i matsalen! Efter skolan skjutsade Victort hem mig till Kristofer, där spelade jag lite spel på funplanet, käkade hamburgare och sov! Jag var så sjukt trött! Sen åkte vi till Specce och jag köpte vindruvor och glass. Vindruvorna var dock inge goda, dom var sura som sjutton! Lillebror och jag tog oss en tripp med mammas lilla bil till Forssjö, där vi köpte ägg mitt ute på landet, läskigt i mörkret! Nu har jag precis duschat, ska hämta dom äckliga vindruvorna och sätta mig framför tvn en stund.
Imorgon ska jag på studiebesök på min kommande praktikplats, klockan nio ska jag vara där! Hoppas på att mamma kan skjutsa mig, har inte lust att gå till värmbol, och sen tillbaka till skolan.

- jag saknar dig, så sjukt jävla mycket. Kom tillbaka till mig!

/ Empaaan


RSS 2.0