Jävla oflyt!

Det har inte hänt något speciellt alls denna dag (hittills), jättetråkigt! Därför jag inte gillar söndagar, det finns aldrig någonting att göra. Jag är trött, mitt rum behöver städas, jag behöver göra mig iordning och sist men inte minst, jag behöver PLUGGA!
Jag orkar inte göra någonting av det jag behöver, så jag ligger hellre kvar här i sängen.
Vi får se om det blir skolan imorgon, jag är helt sliten sen kryssningen, ont i hela kroppen och då menar jag det, plus att jag åkt på urinvägsinfektion och tandköttsinflammation, inte skönt! :/
Nu ska jag plocka undan alla hundra klädesplagg från min säng och slänga in det i garderoben, där de hör hemma menar jag!
Mina converse har blivit skitiga igen, så jag vill ha nya!
Jag vet inte vad jag ska skriva mer, jag har verkligen inget vettigt att skriva, men ikväll ska jag nog se på avatar!
Puss!


Blont eller Brunt?!



Ja, det är frågan det. Ska jag vara blond eller vara vågad och färga brunt?
Jag är sugen på en förändring, så trött på mitt hår. Kanske mörkblont? eller mörkbrunt?
Hjälp mig, jag har beslutångest. Men det är sjukt jobbigt att vara ljusblond och färga utväxten hela tiden!

Jag vet inte om jag skulle passa i brunt, har ju haft det förr, men haft så kort hår då, har mycket längre nu, så jag vet inte!

BLONT ELLER BRUNT?! :)

fittnylle

Fan vad jag är irriterad just nu, inget går som jag vill. Jag är svinhungrig, finns inget jag vill ha att äta hemma. Jag har ont i typ hela kroppen, och halsen. Mina tår på vänster fot är ihjälfrusna från igår, jag har ingen känsel i dom, jävla tåghelvete och strula till det alltså. Och jag är astrött, jag vet fan knappt vad jag heter längre alltså, jag ska sova nu, det ska jag fanimej göra. GODNATT

Kryssning!

Kryssningen hade både sina bra och dåliga sidor! Jag hade jättekul så mycket jag minns! Dock så deckade jag väldigt tidigt, vilket var tråkigt! Jag har inte deckat på ett år, och så hände det då. Jag minns verkligen ingenting från och med att vi var uppe vid baren, snackade med skåningarna och shotade lakritsshot, det sista jag minns jag sa var att skåningen skulle med ut och röka, sen vet jag inte vad som hände. Så läskigt det är, ingen annan vet hur jag kom ner till hytten heller, alla har sina egna storys! Sara påstår att hon hittade mig i någon korridor helt borta, och jag har ingen aning!
Jag hamnade i alla fall i min egen hytt, tillskillnad från vissa andra! ;) Vaknade straxt efter klockan 05:00, fick för mig att min mobil var stulen, helt borta var jag! SÅ skulle jag ut och gå runt på båten, så tvingade upp den sovande Beccisen! Sen gick vi och la oss igen, vid åttatiden bankade Hanna och Line på dörren som två upphetsade tjurar! Då var det bara att gå upp och hänga med och käka frukost!
"Prinsessan" som alla kallade mig under kvällen var inte längre någon prinsessa, fyfan vad jag var sliten! Det var länge sen jag mådde så som jag gjorde alltså! Fick i mig en halv macka, ett ägg och ett glas juice på frukosten 110:50, inte värt! Menmen..
Just det! Jag, Hanna och Becca sjöng karioke på kvällen, "främling", haha snacka om att jag var dragen som gick med på att sjunga inför massa folk på scen och allt? Vi avslutade med studentsången "Vi ska ta studenten..."

Det finns massa mer jag kan skriva om kryssningen, men jag orkar inte just nu! Jag är hungrig och trött!
I alla fall, vi skulle åka med tåget hem igår klockan 19:15. Men vi kom inte ifrån Stockholm förns typ tio över tolv, Fyfan vad vi alla var förbannade, vi frös som inåt helvete hela högen, och alla på stationen var jävligt upprörda, tåget var drygt fem timmar försenat, och inte fick man ut mycket information om varför heller, så stämningen var inte på topp för någon alls. Och vi, svintrötta ungdomar som bara ville hem och SOVA, så ska vi sitta på station och frysa ihjäl i flera jävla timmar, sjukt alltså. Nu har jag i alla fall skickat in reklammation till SJ, jag ska ha minst 50% tillbaka i resegarnati, det står det på deras hemsida!

Laddar upp lite bilder senare eller imorgon! Det går väldigt segt för tillfället! Jag har jätteont i hela kroppen, träningsvärk.. men ryggen är fan värst, av väskan med all jävla packning, fattar inte varför den var så sjukt tung! Blåmärken fick jag en hel del också, men fattar fan inte hur, minns inte att jag ramlat?

PUSS!


tooday! :)

Snart drar vi mot Stooockhoolm, sen kryssning! Det blir niiice! :)
Becca och jag åkte precis till Bie och hämtade lite saker som hon missat packa ner, asäckligt att köra i detta väglag!
Jag slutar tio i tolv, då blir det käk! Sen hämta ut tågbiljetterna, köpa strumpbyxor och lämna bilen till pappa!
Vi hörs imorgon kväll, kul ska vi ha det brudaaar!
puss!

Imorgoooon!

Jag har fortfarande jätteont i munnen, jag vet inte vad det är, om jag fått någon inflammation i tandköttet eller något:( Hela kvällen har jag tillbringat till att packa, det har gått åt skogen, men nu är det mesta nerpackat! Ska sy dit clipsen på nya löshåret nu innan jag lägger mig, men det borde inte ta så långt tid, tio minuter en kvart kanske! För tillfället så har jag ont i halsen också, blääääääääääää.
Ska ta en alvedon nu, sen fixa med clipsen och soooovaaaaa.

Hörs på fredag kväll, om jag hittar hem! ;)

IMORGOOOOON BRUUUUUUDAR, TAGGGGGGGGGGGGGA!
btw, vi har värsta högtalarna med oss, så faaaan vilket ljud vi kommer ha i vår hytt, är jag taggad?! JAAAAA!

/ Empaaaaaaaan

bleee.

Kom nyligen hem från skolan, sjukanmälde mig dom sista två lektionerna. Har sjukt ont i huvudet, fryser och jätteont i munnen:( Vet inte vad det är, det gör bara så ont :( jobbigt..
Nu ligger jag i sängen, ska göra något att äta sen sova en stund tror jag..

Föralltid.

Jag har ont i munnn, typ i alla tänder nertill :(
Nu har jag duschat och tvättat håret! Plockat undan lite i mitt rum med, och städat i skålen med mina örhängen, toffsar och hårnålar, och rensat min sminkväska. Krille var här en stund nyss, han hade varit och tränat så han kom i träningsoutfiten! Sexigt liinne & mjukisar ;) Jag saknar honom redan, så tomt utan honom!
Nu ska jag gå och borsta tänderna sen lägga mig i sängen och skriva en liten packlista till imorgoon! Måste ner på stan efter skolan och köpa en ny foundation och strumpbyxor. Och imorrn är det onsdag, veckans sämsta dag, jobbigaste i alla fall, astight schema i skolan, fullspeckat verkligen och slutar inte förens klockan 15:45, riktigt segt det kommer bli. Har prov imorgon med, och jag har inte pluggat. Kommer inte hinna det heller. Har så ont i munnen, ska ta en alvedon och skriva den där listan och försöka sooova.. Men kan ju knappast skylla på det imorrn när jag ska skriva proooov, eftersom det är i Kristinas ämne. BLÄ!

Godnattens babes

* allt jag behöver är du *


Tisdag 26/1-10

  • Nu har jag blivit dålig igen med uppdatering måste jag erkänna! Det går i upp och nedgångar! Igår hade jag ingen tid över alls till datorn, rekord fan! Gick i skolan till tvåtiden, sen åkte jag och Becca hem till mig och fikade lite för att lillebror fyllde år, tårta blev det! mums! Sen åkte vi till Norrköping, jag köpte ett par jeansleggings från Vila, en bh från Lindex, En tunika från Ginatricot och ett diadem från Glitter! Jag fick också ett par av dom tre örhängena som Beccis köpte, taaack!
    När jag kom hem så käkade jag och umgicks med Beccis och Krille :)

    Idag var det skola till klockan två, jätteseg dag och jättetrååkig! Efter skolan åkte jag hem och satte mig i soffan med en filt och frös som jag vet inte vad! Vid tretiden kom pappa, och eftersom han skulle ha bilen idag så fick jag köra den till flen eftersom han hade andra bilen och åkte i. Träffade på polisen två gånger på vägen till Flen, dom stod med sina förbaskade kameror, jag hatar det! Dom kunde tatt mig en gång, men tur som jag hade så kollade dom vid det tillfället bilarna i mötande körfältet! Tur ska man ha ibland!
    Var med pappa och Siw och käkade på järnvägskiosken i flen, hamburgare & pommes! Yummi! Dock var det svinkallt där inne, helt sjukt alltså! Fan varmare ute!

    Körde sedan hem mig och pappa tog bilen, så nu har jag ingen bil längre, buuuuhuuuu :( Haha, lat man blir när man har bil alltså.. Pappa hade tvättat mina Converse, så nu är dom någorlunda renare faktiskt! Det rosa försvann i alla fall! Wey! Fick fem par strumpor av pappa också som han hade köpt åt mig på lager 157! Det går åt om man sääger så, så tack!

    Nu ska jag städa lite i min garderob och på mitt rum, det ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig. Sen ut med KimpanLimpan! Senare ska jag försöka hinna med att sy mitt nya löshår och plugga lite till provet i pedagogiskt ledarskap tills imorgon!

    Btw, så har jag skurit mig på både tummen och pekfingret idag, det blöder som fan på fingret för jag fastnade med det i colaburken precis, svider gör det, inte skönt! och i skolan lyckades jag tabba mig och skära mig på mina papper i blocket, inte det skönaste det heller! Klantig är jag ibland, det står jag för!

    I övermorgon drar vi! Och klaart du ska med Eriiiiiika! :D Taggaaaaaaaaaaaaaaa!


    ¨

jeansleggingsen, bh:n och diademet som jag inhandlade igåår!

Tunikan har jag på mig för tillfället, så den orkar jag inte ladda upp bild på nu.. :)

 



Lite renare i alla fall! Men blir endå nya till våååren, man måste ju förnya sig lite ibland, inte sant? ;)

/ Empaaan
090126



<3



vi försöker igen, jag har saknat dig!


:9

Igår var jag hemma hos Linda och Glenn med Kristofer :) Jag lekte med sara, hon är bara såå söööt! Sen kollade vi på film, Paranormal Activity blev det! Linda trodde jag skulle bli asrädd, men icke ;) Bara en gång, men det var bara för att Krille skrämde mig!
Vi kollade också på småsnuttar av Alvin och gänget 2, och någon annan film som jag inte kommer ihåg vad den heter, men det var läskig i alla fall!
Vid elvatiden kom Glenn på att vi kunde supa lite, så han och Krille åkte till 7eleven och köpte sprite, sen hem och blandade. Krille började dricka lite, sen kunde vi inte bestämma vem av oss som skulle köra, eftersom jag druckit så mkt natten innan så ville jag inte chansa! Så det slutade med att ingena av oss drack, jag var inte sugen och krille hällde i sig massa vatten och pissade för att det inte skulle ge utslag om han skulle bli stoppad! haha. Linda drack i alla fall, hon fick ju ta Krilles glas med så hon blev lite rund om foten ;) Haha, nejdå det var lugnt! Glenn däremot, han snuttade bara och blev helt hög! Dock så vet både jag och dom andra om att han överdrev och skojade, men hans garv fick mig och Krille att skratta ett jävla tag!
Roligt att umsgås med er igen, jag har saknat er! 

Vi åkte därifrån vid klockan ett, sen gick vi ut med Kimpan! Idag har Robin haft barnkalas, det gick great och han verkade vara nöjd med alls. Nu ska jag plugga lite kommunikation, sen åka och ta ut pengar till bror min som fyller nio år imorgon, pengar och en mössa, det blir hans present!

pöss


my love

Igår var det party som sagt! Jag blev mer taggad när jag väl kom igång! Dock bjöd kvällen på både skratt och tårar. Vi var i alla fall hemma hos Henke, där var det fullt ös när vi kom, massa folk! Jag träffade Krille och pratade lite utanför Henke, det var jobbigt men kändes endå bra att träffa honom! Mina fötter gjorde så sjukt ont när jag kom in igen, dom var på tok för kalla! Vid tjugo över tolv så drog vi ner mot krogen, lilla såklart! Var på pricken att vi kom in, för var typ tre minuter kvar tills klockan ett när vi kom dit! Inne på krogen träffade jag värsta drägget som skulle dra med mig hem till honom, dock fick han inte med mig längre än till trappuppgången! Äcklig var han! Såklart var jag inte ensam, utan Beccis var med! Viktor fick prova på att sova i fyllecell den stackarn! Så kan det gå om man inte kan stå på benen ordentligt ;)
Jag har varit jätteseg hela dagen, ska resa på mig och gå till tvättstugan och se om det finns en tvättid så jag kan tvätta mina converse, dom är INTE vita längre, drinkmixen hade läckt så dom är helt rosa på sidorna, fuck! Mina bästa skor liksom! Jag ska köpa nya när den här jävla snön ger sig av!
Jag har inga planer för kvällen, så får se vad som händer. Om jag ska hem till Linda,Glenn & Sara eller vad jag ska gööra.







gammalt är bra ibland, texten<3

Och Henrik, du kanske har rätt i vad du säger, att man behöver stanna upp, se och begrunda, men det är faktiskt inte så lätt i alla situationer..

why

Jag tror aldrig någonsin att det gjort så jävla ont i mig. Det är inte förns man verkligen inser hur mycket någon betyder för en som man fattar, jag har ALDRIG i hela mitt liv varit så ledsen som jag var igår, det var riktigt läskigt.

Jag har precis kommit hem. Skolan var asseg idag. Ikväll är det party, jag är inte taggad alls för stunden, vill bara gå och sova...

HEJDÅ

HEJDÅ

....

jag mår inge bra just nu, klockan är 23:24 och jag lär inte somna på flera timmar. Jävla helveteeeeeee...:(

såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn. Det klarar du bra ja!

Det blev INGET solande för mig ikväll. Jag har nu dissat mitt solställe, det var skabbigt, och på sista tiden har aldrig musiken fungerat längre.. sämst!
Istället så har jag hittat ett nytt ställe bakom hälsogymmet, helt nytt och fräscht! Dock mycket dyrare men det är det fan värt! Finns till och med ståkabiner, asgrymt ju! Men föredrar nog dom vanliga, inbyggt musik och häftiga lampooor :) Så imorgon ska jag köpa mig ett solkort, undra hur fattig jag blir då, det återstår att se!
Fick två cider av min broder förut, för att jag ställde upp och köpte godis åt han, dock betalade han det själv men i alla fall! Så morgondagen är räddad, blir inte baraaaaa sprit ;)
Nu har jag precis duschat, ska skriva lite mer på msn, sen sova tidigt! Är trött. Imorgon slutar vi fem i halv fyra, kul en fredag liksom! Blir direkt hem och tagga och fixa tills kvällen, vid sju/åtta drar vi mot Henke och öööser ! :) sen får vi se :)

Puss.


Miss.

Nu ska jag åka mot kvantum och köpa godis till min äldsta bror som ger mig order sisådär, dum jag är:S haha. Sen ska jag åka och soooola!
puss på er !


säg mig, är vi bara vänner?

Det enda i skolan som var helt okej var sista lektionen med Andreas! För det var den enda lektionen som gick fort! Slutatde klockan 14:40. Åkte ner på stan med Becca och tittade in på H&M och lindex, köpte dock ingenting! Duktig jag är! När jag kom hem chillade jag lite vid tvn, sen åkte jag med mamma til kvantum och handlade lite, och nu så sitter jag här. Och snart är det matdags!

Imorrn blir det partyyy! Jag är taggad, till tuuuuuuusen! :D Weeeeeeeeeeey!


famous.

Just nu sitter jag på sängkanten med Beccis :) Vi har precis kollat på andra avenyn, båda två satt som två rädda gråsuggor i sängen då Liv ramlade och blev bortdragen! Undra vad som händer med henne, jag vill veta nu!
Becca ska som sagt sova här. Hon kom till mig vid halv nio, eller jag hämtade henne på stan och då åkte vi en tripp till baggetorp, eller nej till knäcktbacken, vände och åkte tillbaka in till stan. Sen till specce och köpte snacks och coola! :) haha nyttiga vi är. Sen landade vi hemma hos mig. Becca har varit duktig och pluggat lite granna, medans jag bara suttit vid datorn och inte gjor något vettigt alls.. Någon måste ju vara duktig, inte sant?!
Nu ska jag kila iväg och tvätta bort sminket, och borsta tänderna.. Sen kanske det blir någon film eller nååågot, men jag vill se fortsättningen av andra avenyn, det var sååå bra idag ! :)

Godnatt alla glada! :)

Jag saknar din närhet.

8 dagar kvar brudar, snart 7! TAGGGGGGGA !! :D



det kallas syskonkärlek.

Min lillebror är allt gullig ibland! Nu när jag kom hem så hade han varit nere på stan med mamma och spontant bara köpt present till mig, två pennor! "Jag trodde du ville ha dom så jag köpte dom" Men sjöjungruar på! haha söt är han ibland alltså! Och betalade för egna pengar gjorde han med. Alla skulle ha en sån bror som mig:)<3

Det bler mer svängar både hit & dit när jag endast skulle till specce, det blev också elgiganten och onoff för att kolla på present till lillebror, sen willys och sen hem till storebrorsan för att hämta mammas laptop och slutligen specce! Jag gjorde av med hela 42 kronor, haha! Köpte sminkborttagningsservetter! I paketet med löshåret låg en fin faktura på 609kr! inte lika kul, menmen!
Imorgon efter skolan ska jag åka direkt till onoff och sen ner på stan för att fixa presenterna till lillenbrorsan min, tänk att han fyller nio år på måndag, det är sjukt vad tiden går fort! Kommer ihåg den dagen han fyllde tre år och då han fick sin gula elbil! Den var lite grym faktiskt, synd att den inte finns kvar nu idag, till och med jag gillade att åka runt i den! :) Jag och hans gula bil när vi bodde i gersnäs, det minns jag allt! Nog snackat om det, nu vet jag inte vad jag ska göra, jag ska i alla fall sluta skriva massa skitsnack i detta inlägg, ingen som bryr sig ändå liksom!
Puss




svårt.

Förlåt, jag är bara så rädd om dig fortfarande..
Mot specce nu!


varför ska det vara så svårt att låta dig gå ifrån mig?

Nyligen hemkommen från en tråkig dag i skolan. Dagen har varit helt värdelös. Skolkade från Religionen, ajabajja på mig & Becca där alltså! Vi umgicks istället med Linda och Sara, och jag är så fast vid Sara! Ska tillägga att hon gillar mig med, hihi! :)
Jag har betalat kryssningen idag, så nu är det bara tåget kvar! Får fixa det på måndag! Jag ligger i sängen och känner mig jättetrött, fryser gör jag också, inte bra! Så tråkigt att kolla ut, klockan är inte ens fem men de är kolsvart ute, blää! Och mer snö vill vi inte ha heller, bort med den alltså!
Nu ska jag snart ta mig härifrån och åka till Speceritjänst för att hämta ut mitt löshår som jag fick sms om tidigare idag, sen kanske jag trixar och syr dit clips på det, om det stämmer vill säga!


..

Väx upp, skaffa dig ett liv. Jag hatar dig..


9.

Av någon anledning så blir jag bara så irriterad på allt och alla just nu, ingenting är bra. Det är ganska jobbigt faktiskt.. Jag kom nyligen hem från min farfar, kusin hade åkt hem. Men i alla fall så beställde pappa och jag pizza och åt där. Och jag körde automat en stund, och det gick ju bra... haha glömde lägga i driven och gasade som tusan med backen i, men det gick ju bra endå! Kunde gått sämre om man säger så, inte lätt när man är van med manuel! Pappa kollade på bil till mig idag, en svart golf, en 93a, dock var den såld nu när han tänkt ringa på den! Typiskt!
Pappa är i alla fall snäll och lovade mig att få ha bilen på måndag för att åka iväg och shoppa lite inför kryssningen, troligtvis så blir det Norrköping! :) Slutar ju klockan två så det blir jättebra! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sätta mig här vid datorn igen och dega innan det blir dags för sängen. Kanske ska nätshoppa lite bara för att ha något att göra, ett par nya lackleggings vill jag ha! Återstår att se!
/Empaaan

Jag behöver inte dina lögner mer.

En sak jag funderat på så jävla länge är hur man ska få en person att verkligen förstå hur det är för en, man har ingen aning om hur man ska uttrycka sig för att det ska låta bra och inte bli fel. Jag är rädd för att säga så fel och för att få något konstigt svar tillbaka..
Vad har jag gjort för fel, är det ens jag som gjort fel?

Nu har jag skrivit klart Apubrevet typ, det blev som det blev. Men när jag ska renskriva det på datorn så har mitt word program slutat fungera, fyfan vad sur jag blir på det! Liksom det brukar alltid fungera, nu kan jag inte fortsätta med rappporten eller något, kul liksom? Helt jävla låst det är vad jag blir!

Jag vill ha fredag nu, för då blir det party! Det lutar åt Henke nu, men man vet ju aldrig, det kan ju komma något emellen eller bli ändrat! Utgång blir det i alla fall! Jag är sjukt sugen nu alltså! Ska försöka hinna iväg till Eskilstuna eller Norrköping någon dag med, ska kolla på en ny klänning till kryssningen! FAN vad jag handlar, fastän jag inte har råd. SJUKT alltså.. Jag måste börja tänka på min ekonomi snart alltså, det kommer inte bli kul denna månad. Har fyra räkningar med på drygt 1500spänn, hur fasiken ska jag kunna lösa allt detta? Bara att hoppas på att min pappa är snäll denna månad!



Nu ska jag åka med min pappa till farfar och kanske träffa min kusin Johanna som precis är hemkommen från sjukhuset i OSLO efter en hjärtoperation, stackars henne! Undrar hur det är med henne, inte ens en vecka efter ju, hon borde vara på sjukhuset!


stop playing.

Jag är en aning irriterad just nu, men det kanske går över kan man ju hoppas.. Har precis kollat på "sommaren med göran" en stund med robin och ätit popcorn! Skolan idag gick fort, vi hade håltimme från klockan fem i elva till fem över ett! Under den tiden så hade Jossan och jag idrott i styrkehallen, soooft var det! Nu ska jag skriva lite på msn sen skriva klart apu brevet som skulle vara klart imooorgooon.. suuuck!

9 dagar kvar brudar ! TAGGGGA!

BRUUUUUUDAR!

10 dagar kvar! Sen drar vi! TAGGGGGGGA babes!!!


Adam ville att hans iphoneolycka skulle finnas med i min blogg..

ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ aedam -

☆ säger:

Jag hade bastat med henke o matte här o sara var med o var social bara.. vi gick upp o drack kaffe, vid 11 tiden skulle jag skjutsa hem henke så öppnar dörren och ska sätta mig men stöter emot höger fickan emot ratten och hör ett krassssss..... våga inte ta upp den ur fickan först än jag kom hem igen -_-

här kan ni läsa om klantarslet själv, hur fan lyckas man ha sönder en mobil dagen efter som man får den?! 27 timmar och 8 minuter höll den för han! (Adam själv har räknat ut det då han inte har något ordentligt liv!)Det ska vara du till allt ADAM!
PUSS


Summer of 98' The secret handshake

Nu har jag solat, och tagit mig en lång skön varmdusch efter det! Jätteskönt båda delarna! Nu har jag trixat med lite allt möjligt! Beställde nyss nytt löshår från Tajmahal 609:-, som hittat eller hur! Tog det på faktura, så blir förhoppningsvis min far som betalar det! Nej, jag är inte bortskämd. Bara lite kanske (a), haha. Beställde i alla fall 40cm, eftersom jag börjat få långt hår och den jag normalt använder är typ 37, så bättre att ta lite längre än för kort. Har ju en på 50cm, men det tycker jag blir för långt, speciellt på mig som inte är så speciellt stor i kroppsbyggnaden!
Nu ska jag fortsätta skriva med sura adam som har pms på msn och några till! Sen gå och lägga mig! Imorgon bitti måste jag tvätta håret innan skolan, riktigt ansträngande! Tar hur långt tid som helst för att få mitt hår tort genom att föna det, jag har så tjockt hår! Slutar vid tvåtiden imorgon, och då ska jag och Jossan ha en idrottslektion på 40 minuter, troligtvis så blir det styrkehallen, men det var riktigt skönt idag så ska inte vara några problem imorgon! (hoppas jag!)

Måste köpa födelsedagspresent till Lillebror som fyller 9 år om en vecka idag, har ingen aning om vad jag ska köpa för något, antagligen så får det bli ett spel till hans nya DS som han fick i julklapp, det visar sig helt enkelt!


jag just nu;


en osminkad emelie önskar alla godnatt denna fina måndagskväll!
Puss!

Om vi bara försöker.

Intervjuen gick bra! Dock var det många som sökte, så tror nog att det kan bli väldigt svårt! Men har i alla fall försökt! Får svar nästa vecka typ :) Under dagen så har jag lyckats med att ha av massa av mina långa fina naglar så nu är dem ojämna, korta och fula! BLÄ på det! Nu ska jag stryra min kos mot prinsgatan för en tjuminutare i solariumet, skönt!


I want you to want me.

Skolan idag flöt på rätt bra, började dagen med idrott. Becca och jag var i styrkehallen, och ansträngde oss som fan gjorde vi! Killen tyckte vi var lite knäppa dock, men det får vi leva med. Vi hade roligt!
Skrev provet i kommunikation och det gick mycket bättre än väntat, så imorgon får jag reda på resultatet! Annars gjorde jag inte mycket vettigt alls. Efter skolan så skjutsade jag hem pappa till Flen, han var genomkörkyld, hoppas fan inte att jag ska bli det nu, jag hatar att vara förkyld! Nu har jag i alla fall bilen, vilken känns skönt!

Om mindre än en timme så ska jag fara iväg för den där jäklar arbetsintervjuen, jag är jättenervös nu, det känns i magen om man säger så. Men som sagt så får det gå som det går!
När jag kommer hem ska jag rippa lite låtar från youtube och bränna en ny skiva till bilen, trött på alla skivor jag har där nu!

/ Empaaan


Save me.

Jag har fått bloggsjuka tror jag, bloggar hela tiden! Alla bara "hur orkaar du?!" men jag gör det bara för att ha någonting att göra. Nu har jag duschat, vikt tvätten, tagit fram halva outfiten tills imorgon, och lagt fram kläder till idrotten. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa kommunikation, råplugga kommunikation blir det fan, usch så hemskt, jag vill inte ha prov imorgon!
Imorgon har vi egentligen sovmorgon, men jag ska vara flitig och gå till skolan vanlig tid för att ha idrott, tänkte hinna med två lektioner imorgon eftersom vi har lång håltimme efter första lektionen! Tio lektioner kvar, sen är jag klar med den och kan få ett betyg, skönt! Ska försöka hinna med och fixa den nu innan praktiken! Då kan man fokusera på andra saker sen i vår!
Sängen och kommunikationsboken nu.
Puss godnatt.

11 dagar kvar brudar! :)

dumma bror.

Just nu är jag lite halvt sur. Mina planer för kvällen blev inte alls som jag ville! Jag skulle åka och sola, men det sket sig pågrund av min bror som ska ha skjuts hit o dit, bläää på han just nu! Kom precis hem efter att ha skjutsat han till kvantum och varit nere och hämtat all tvätt i tvättstugan. Nu ska jag duscha, sen plocka fram kläder som jag ska ha imorgon, packa kläder till idrotten och vika tvätten! Sluitligen ska jag lägga mig i sängen och läsa kommunikation som en jude..

Eftersom det inte blev någon solning idag, så kör vi måndag och torsdag denna vecka! Imorgon ska jag på anställningsintervju med.. jag börjar bli lite nervös, det måste jag erkänna.. men det får gå som det går, bara att försöka svara på frågorna dom ställer mig så gott som möjligt! Glöm inte att vara positiv heller Emelie!
Nu har jag lite saker att pyssla med ikväll, vi börjar med en dusch!
Puss på dig!

Missing you.

Jag är trött, jag har ont i huvudet, jag ska ta en alvedon snart.. Jag har typ skrivit klart rapporten om preojektarbetet nyss, ska fixa lite med källor och litteratur, sen åker den in. Får jag inte ett VG på den, då ska fan ingen ha ett VG, så jävla mycket som jag slitit med den. Dock ska ju Kristina läsa den, då kan man ju inte förvänta sig så mycket mer än ett G, max G+. Hatar henne! Så får hoppas att Camilla överväger henne om att det ska vara ett VG, hon har sagt att hon inte vill sätta lägre på den i alla fall! så minst ett VG. Tack!

Jag har sprungit fram och tillbaka till tvättstugan nu två gånger. Ska tillbaka igen vid klockan halv sju. Nu ska jag göra iordning någonting att knapra på, innan jag svälter menar jag. Vore hemskt liksom! haha, eller skönt kanske:D hemsk tanke att ens pröva!

Ska ägna resten av kvällen åt att läsa kommunikation, blääääääää! fan vad jag hatar skolan! Sen ska jag nog ta mig en tripp för att sola.
Två gånger i veckan är mitt nya mål fram till skolavslutningen, man måste ju vara brun då liksom! Vi startar idag, sen får vi se hur det går. Men typ söndagar och onsdagar låter väl bra, och får man förhinder så kastar man om det då liksom!

/ Empaaan

100117



steeeeeeeeek!


nedrans snö.

jag har precis ätit, till efterrätt åt jag typ en hel färsk ananas! det svider på min stackars tunga nu, och runt munnen! Lypsyl nu alltså!


Nog om mitt ananasätande, jag ska skjutsa hem bror nu, och det snöar ute. Jag hatar snö, jag vill inte ha mer snö nu, jag vill ha sommmar, ja! det är vad jag vill ha.

/ empaan

All I wanna have is you.

11'

spotify

Jag sitter och väntar på att åka och hämta bror! ÄR ganska uttråkad därför det blir massa inlägg på bloggen! Stackars er att läsa! Men jag tvingar er inte!
Lyssnar på massa gamla låtar med Sum41 och Linkin Park på spotify!
SPOTIFY<3

du var så mycket mer.

Nu har jag träffat Ullis, kul att se henne! Jag har oxå hunnit med att åka fram och tillbaka till specce! Bytt lakan i min säng har jag också gjort, dock gillar jag inte färgen på dem här! Men mina favoriter måste i tvätten idag! Har tvättstugan mellan klockan fyra och åtta sen! haha, vad jag känner mig gammal när jag gör allt sånt själv. Men enbart för att jag ska tvätta mina jackor, annars skulle mamma göra det!
Ska gå ner med lite skit i källaren som jag inte vill ha i mitt rum längre, sen ska jag åka och hämta storebror min, hans bil startar inte och han ska komma hem och äta!
Under tiden jag har tvättstugan så hade jag faktiskt tänkt att plugga lite med rapporten och läsa kommunikation, som sagt så har jag prov imorgon! Ingenting vill typ fastna, det suuger!
Imorgon får jag troligtvis bilen av pappa oxå, slippper lata jag anstränga mina stackars ben genom att gå! Så lat jag har blivit!  
Btw, så fungerar min tre mobil igen, helt sjulkt. Mamma lyckasdes få igång den, hon måste ha magiska fingrar!



Jag ska inte sätta fast mig i skiten igen, jag ska gå vidare det är vad jag ska göra. Jag tänker aldrig mer förlåta mig själv om jag gör samma misstag som jag gjort tidigare igen, hur fan kunde jag vara så dum och inte fatta, sjukt besviken jag är på mig själv. Om jag bara struntat i dig från hela början hade allting varit så jävla lätt nu, jag skulle aldrig ha gått på allt med dig, du fick mig in på ostadiga vägar, vägar som jag kommer ha svårt för att lämna. Falska förhoppningar var det enda som du gav mig. Att jag inte förstod att allting bara var en lek. Men jag ska kämpa för att ta mig härifrån, det är vad jag ska göra.  försöka..

allt för att få vara med dig.

Jag har nydligen stigit upp ur sängen, sitter på sängkanten med datorn i knät! Min tre mobil har kraschat så jävla hårt, inte första gången heller, fan vad jag börjar bli trött på Sony Eriksson! Satte den på laddning innan jag la mig, sen när jag vaknade var den stendöd och den lyser en varningslanmpa på sidan, vad är det för fel med den kan man ju undra?! Men min pappa är snäll i alla fall och jag ska få låna hans nya NOKIA som han fick hem nu i veckan! puss på det :*

Jag ska möta upp Ullis vid banken snart, hon ska köpa mina körböcker! Jag lär ju aldrig bläddra i dem igen i alla fall så, plus att det kommer ut nya hela tiden! Så hundra kronor rikare är vad jag ska bli idag! Solpengar? svar JA! haha.
Nu ska jag borsta tänderna, sen ta mammas lilla bil och åka osminkad till specce och byta någon jävla fil>< haha.
Puss

great.


Jag förstår inte vem du är.

Jag har ingenting att göra, är sjukt uttråkad! Inte är jag direkt trött heller, det suger verkligen! Finns ingenting att göra. Suttit vid msn hela kvällen! Becca hjälpte mig nyss med att fixa min blogg lite granna, så denna design får duga ett tag tills jag gör den lite mer vårig/somrig!
Men jag tror nog att jag ska stänga av datorn nu, sen lägga mig i sängen och läsa lite kommunkation! Låter inte lockande alls en lördagskväll, men ibland är man så illa tvungen!
Jag skulle bytt lakan i min säng idag, har lagt fram nya och allt, men inte orkat dra av dom gamla och på med dom nya! Jag är så sjukt lat av mig.. Önskar nästan att jag var mindre då mamma gjorde allt sådant åt mig! Jag har nydligen lärt mig det ju ;) haha nej, så illa är det faktiskt inte.
Men godnatt gott folk :)

11 dagar kvar nu brudar! tagga va! :)





But why do we always fight
I cant look at you
I cant be with you tonight
And I know that this ain't right
Because I love you so but I have to go alone


lördag, oh ja!

Dagen har varit extremt seg och jag har inte haft ork till mycket alls. Vaknade vid tio, gick upp och åt frukost, sen gjorde jag mig iordning och åkte med mamma ner på stan, köpte mig en grå tröja på lindex, assnygg! Precis en sån som jag ville ha! Så nu finns den i min garderob! När vi kom hem blev det till att äta mat, sen åt jag upp ett helt paket med glass, det gjorde ont i munnen så kallt blev det! Efter att jag hade varit ute med hunden så somnade jag, typ mellan klockan fem och tio över sju, så jag kommer ha svårt för att sova inatt tror jag.. Nu har jag nydligen duschat, det var sköönt! Ska läsa lite kommunikation innan jag ska sova sen, ska nämligen ha delprov ett på måndag, mindre kul! Menmen..

Jag är duktig som höll mig borta från fest och utgång denna helg, nästan så att jag är lite stolt över mig själv faktiskt! Min mamma med tror jag :D

12 dagar kvar, sen drar vi brudar! ;)


damn!

Skyll fan inte på dina "såkallade" vänner, att det är därför du behandlar mig så som du gör. Du ljuger bara mer och mer för mig, jag börjar bli sjukt trött på det. Roar det dig så fortsätt, men snacka inte så jävla mycket när du endå inte kan stå för vad du säger..

Renegade five - Darkest age



It`s dark the night is cold
I feel the chill and ask myself why
Why couldn`t i see that it was to late for me
Tears on my cheek putting a stain in my face
There`s nothing to do nothing to change
I`m tumbling down


You`ve been fading away since yesterday
But the fool in me want so bad to turn back the time
Where did i go wrong
I never sensed the truth
Believe in me
The darkest age has just begun


Time will show
If you did right to put your sails
In to the wind, over the sea, in to the storm
I learned one more time
I have to think twice in what i do
I did my mistakes, don`t got what it takes
I`m losing my mind


You`ve been fading away since yesterday
But the fool in me want so bad to turn back the time
Where did i go wrong
I never sensed the truth
Believe in me
The darkest age has just begun


Fredag. 100115

Ligger hemma i sängen min. Har världens huvudvärk, inte skönt! Har också värsta träningsvärken från idrotten i skolan igår, ännu mindre skönt, kan inte röra en fena utan att det gör ont som sjutton! Jag vaknade upp helt tjock i halsen och jätteont i huvudet, så jag blev hemma idag, sov till straxt efter nio, välbehövligt! Mamma och jag åkte till Norrköping vid två, jag köpte ingenting alls, min ekonomi tillät inte det! Men hittade ett par jeans jag ville ha, och ett par svarta leggings! Får slå till någon annan dag!
När vi kom hem så for jag direkt till Flen, hem till pappa för att hämta honom. Sen in till stan igen för att lämna av mig så han kunde få tillbaka bilen sin. Vid vallakorset höll jag på att krocka med ett rådjur, fick tvärnita i 100km/h, fyfan vad rädd jag var, fick inte stopp på bilen, så fick köra över till mitten mot motsatta körfältet, rådjuret var knappt en meter ifrån bilen! Sen kom ett till rådjur efter, det kunde gått riktigt illa! Jag skakade som inåt helvete efter det, kunde fått in bakåtvarande bilen i arslet också, men han måste också tvärnitat! Jag hann verkligen inte tänka, bara stod på bromsen, och den pulserade som fan, ABS ni vet! Inte lätt när man kommer i 100km och det är både mörkt och halt!
När jag kom hem blev det hemmagjord pizza och let's dance ( men blev mest datorn för min del). Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta an alvedon!

imorgon ska jag ner på stan och kolla om jag hittar något att slösa pengar på, trots att jag inte har råd! Men jag vill ha en tröja/tunika från lindex, en ny foundation, en bh och strumpbyxor! Vi får se vad det blir, om det blir något överhuvudtaget!
Jag vill ha en ny klänning till kryssningen också, så mycket jag vill! Bleeeeeeeeeeeeee.

Ha en bra fredag gott folk!

stå på dig, du ger mig bara vinsten!




Min beställing från rapunzelofsweden är markulerad, skönt att det gick att ordna så lätt! Ska beställa kortare från tajmahal istället!
Skolan idag var jättetråkig. Dagen började med nytt indviduellt val filmkunskap, det verkar astråkigt, och jag vill byta till typ vad som helst! Sen flöt dagen på rätt fort endå. Josse, jag och Krille var på Nobel och käkade, jag äter bara onyttigheter! Sen for vi till Specce och köpte godis, sen tillbaka till skolan.

Nu ska jag hoppas in i duschen en snabbis, sen se om pungen skulle komma förbi en stund, han tränar tror jag, men han har faktiskt lovat! :(
Ska boka tåget senare med, så jag har det gjort!

puss på er sötnosar!



=)

 

Föredrar du långa förhållanden eller massa strul? - förhållande
Är du redo o satsa på ett förhållande nu? - ja.
Har du haft sex? -  ja.
Har du en kk? - nä.
Har du kört oskyddat nån gång? - ja.
Har du playat någon nångång? - mja,det har hänt.
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja.

Haft sex på fyllan? - ja.
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - ja.
Sparat något från ett gammalt förhållande? - yes.
Somnat gråtande pga kärleken? - ja.
Varit på en blind date? - nej.
Varit otrogen? - ja, men det händer inte igen.

FAMILJ/BOENDE
Bor din mamma och pappa tillsammans? - nej.
Har du några syskon och isåfall vad? 2 bröder.
Bråkar du ofta med din mamma/pappa? - det går i perioder, men bara med mamma!
Hur bor du (villa, lägenhet, radhus osv)? - villa
Har du eget rum? - yees.
Färg på tapeterna? - gröna typ.
har du målat på väggarna? - nej.


Har du en tv i ditt rum? - ja.
Stor eller liten säng? - vad räknas 140cm som?
Är dina syskon jobbiga (om du har några)? - aa, min lillebror ibland!

SISTA SOM
Du fick en puss av? - det vet inte du!
Sov med dig i samma säng (förutom dig själv)? - det vet inte du!
Du delade ett riktigt skratt med? - kommer inte ihåååg det juuu!
Du gick på bio med? - Rebecca och Robin.
Du höll i handen? - Hanna xD
Du var på stan med? - Beccis och Victor.
Delade en pizza med dig? - Kristofer.
Du fick telefonsamtal av? - Beccis.
Skicka ett sms till dig? - Stoffe i Thailand, blää på han! haha. avis*
Du kramade? - koffepung.


ÖVRIGT


Har du nånsin smygit ut utan lov? - ja.
Brukar du tjuvkika in i andras fönster? - neh.
Längtar du till sommarn igen? - OM jag gör!
När du tittar dig i spegeln, vad säger du då? - fräsch brud! haha.
Hur svarar du i telefon? - Emelie eller bara hej!
Vill du ha barn? - ja, det vill jag.
Har du några tatueringar/piercingar? - piercing i naveln och fyra i öronen.
Hatar du någon riktigt mycket just nu? - aa.
Bäddar du ofta sängen? - nej, jag har blivit dålig på det.
Vad gör dig riktigt glad? - det finns endel.
Gillar du att sjunga? - neh inte direkt.
Har du egen dator? - ja.
Hur mår du idag? - halvdant, ont i armen och halsen..
Har du mycket pengar just nu? - nej, fattiglapp..
Är det jobbigt o svara på frågorna? - nej, jag är rätt så lättroad för tillfället.
Hur mycket är klockan nu? - 20:06


Kristofer är bäst! / Kristofer. HAHA / Empan

Mina planer för kvällen var att gå ut med hunden, åka och sola och till nobel för att äta, men det blev inte riktigt så! Hunden fick gå ut, sen åkte jag till Nobel och käkade med Kristofer :) Sen åkte vi ut och raggade lite, träffade Linda en snabbis, haha. Sen träffade vi Jimmy så vi var hemma i hans nya lägenhet en stund och lekte med King (huunden), haha riktigt busig vovvsing!
Kom hem för en stund sen, har bara hunnit ta mig en snabbdusch, tvätta bort sminket och borstat tänderna! Nu ska jag sooova, men är inte alls trött för tillfället.
Imorgon bitti måste jag tvätta håret, det ser ut som om jag har två paket smör i det, haha nejdå men det känns så skitigt och det är det! Jag har blivit så lat, tvättade alltid håret varje dag förr, annars kunde jag inte gå ut, nu blir det typ två gånger i veckan! men man ska inte tvätta det för ofta!

Förresten så messade Hanna mig förut, och nu så är kryssningen bokad! Tåget bokas imorgon! WIIIIHO, kul ska vi ha det tjejer! :)<3
Bara hoppas att det löser sig med löshåret som blev felbeställt nu, för jag ska beställa annat från en annan sida!

Nu - sängen!

Godnatt pojkar och flickor!

fittaaaaaaaa.

Jag är så sjukt jävla FÖRBANNAD och IRRITERAD för tillfället så det finns inte ord. Var inne och kollade på hårförlängningar på rapunzelofsweden, skulle kolla dom olika betalningssätten, då lever datorn min sitt egna jävla liv och bekfräftar allt och beställer.. 998kr, inte direkt att jag ska ha så jävla dyrt löshår för jag använder det bara ibland, faan. Så står det att det kommer skickas idag och det går inte att ringa dit. Dock har jag mailat till dom nu, men vettefan hur det blir med den saken. Jag tänker vägra hämta ut det i alla fall, och om inte så måste det ju gå att skicka tillbaka.. FAN så surt, inget går bra när man kommer hem från skolan och är svintrött efter att stiga upp hur jävla tidigt som helst på mornarna..
Skolan idag sög, som alla skoldagar brukar göra. Det finns fan inget som är mer botten än skolan, jag vill ta studenten nu, och flytta hemifrån.
Inget blev ju direkt bättre när det serverades äcklig mat som jag inte alls var sugen på, så blev såklart ännu mer irriterad...BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Bortskämd som jag är så ska jag åka till nobel snart och köpa mig en stor fet jävla kebabppizza med massa vitlökssås!

Jag vaknade nyss typ, vilket gör att jag blir ännu mer irriterad när jag bara sovit en kort stund. Ut och åka bil är kanske inte det bästa att göra när jag är såhär irriterad, meeeeeeeeen jag ska fan ha en jävla pizza. Så det är vad jag ska göra nu, mot NOBEL.
Hejs.

hur ska jag veta vem du är?

Under en timme nu har tankarna barat snurrat runt i huvudet på mig, det är kaos där uppe för tillfället! Klockan närmar sig halv ett, och jag har alldeles för mycket tankar i huvudet för att kunna sova, inte ens trött.. eller egentligen så är jag det, men känner inte för att sova alls.
Har precis tvättat bort sminket, borstat tänderna, plockat undan alla kläder i mitt rum, slängt ner alla böcker i väskan och lagt in nya låtar i mobilen!
Jag ska ta och dra mig, jag har inget val, jag måste! Fan jag vill inte till skolan imorgon, jag verkligen vill inteeeeeeeee... :(


snälla, vad du än gör; gör det inte värre.

Jag skrev några rader på rapporten förut, om jag bara satt ner några timmar så skulle jag kunna skriva klart den, Men jag har ingen ork, speciellt inte till det.. Men mitt mål denna vecka är fan att bli färdig med rapporthelvetet till nästa måndag, vi får se hur det går. Ibland är det bra att ha mål här i livet.

Nej, kudden var det nu va? Godnattens.



bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


*()*



Jag har inte glömt dig, jag kommer aldrig att glömma dig. Du var min första största kärlek. Kommer aldrig att glömma första gången jag träffade dig, jag minns den dagen som om det var igår. Du kommer alltid att betyda mycket för mig, alla minnena med dig finns kvar hos mig föralltid. Jag kommer alltid att finnas här för dig oavsett vad, du kan alltid prata med mig! Trots att det ser väldigt mörkt ut just nu så hoppas jag att det blir bättre i framtiden. Och att vi i alla fall kan vara vänner. Det gör så sjukt ont i mig att säga det här, så fattar inte ens varför jag skriver det. Jag vill bara att du ska veta att jag inte skiter i dig, du finns i mina tankar hela jävla tiden, det gör du..

No more heroes

Som sagt så vill jag flytta hemifrån! Det skulle vara så sjukt skönt, ingen som tjatar på en, utan man bestämmer allt helt själv. Det skulle vara så kul att själv få inreda och bestämma hur man vill ha det, jag skulle ha det väldigt stilrent, inte massa saker överallt! blir galen på sånt! tycker att det är sååå fult! Plockat bort det mesta i mitt rum nu, men det är fan så mycket snyggare än att ha massa saker framme. Jag vill åka till Ikea och köpa väggdekorationer och sätta upp över sängen, sen lite nya ljus och ljuslyktor, och en hylla.

Var nere på stan förut, köpte mig två nya block. Det får räcka fan! Hittade dock ingen bra penna, så får skriva med fingertopparna!
Var med Becca och Viktor i hallen och käkade förut, det var sjukt länge sen jag åt där! På köpet så fick man ju se massa snygga killar som bowlade och som kollade på, eller hur Becca? ;) haha.
Vi träffade också snygglinus som hade simträning, eller vad det nu kallas. Han hade en snygg mössa på huvudet och simfötter, haha!
Viktor släppte av mig och Becca @ my place. Vi satt i min säng och pluggade lite halvt, inte för att vi gjorde mycket men ändå! Vi diskuterade mer kring att flytta hemifrån, så vi kollade lägenheter. Dock hittade vi inga intressanta, menmen!
Nu ligger jag i sängen, är inte det lilla minsta trött. Och klockan är elva och imorgon är det uppstigning klockan 06:30, för skolan. Undrar starkt hur det ska gå alltså, antingen går det som en dans, annars försover jag mig och kommer vid lunch, eller så går det inte alls.. återstår att se imorgon..

Nu ska jag komma på något som kan få mig trött, men jag vet inte vad det skulle kunna vara faktiskt.. suuuck. Jag har ÅÅÅNGEST för att det är skola imorgon, mitt jullov är över, om 4 veckor ska jag ut på praktik, när jag kommer tillbaka till skolan är det inte alls långt tid kvar tills vi tar studenten, vafan ska man göra sen liksom? Jag funderar starkt på att flytta upp till stockholm i sommar och gå den där frisörutbilningen, det är i alla fall något som jag vill göra. Annars har jag ingen aning, någon dagisfröken blir det inte av mig i alla fall, det kan ni skriva upp. Jag vill verkligen inte ut på praktik, jag vill INTE jobba med barn, jag verkligen vill inteeeeeeeeee..






flytta?

Jag vill flytta hemifrån, nuuuuuuuuuuuuuu!
Suttit och kollat på massa lägenheter, asdyra lägenheter här i stan ju!
Men ska lösa det på något sätt minsann! :D

/ EMPAn

Unbreakable?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har inte alls mycket flyt för tillfället. Allt känns rent utsagt pissig och jag blir så sjukt trött på allting. Har sagt åt mig själv hela tiden att plugga, men jag tar aldrig tag i det! Blir så himla trött på mig själv, vi har liksom haft lov i flera veckor och jag har inte ens tagit upp böckerna ur byrålådan, det är jävligt illa om jag får säga det själv! Åh, jag som verkligen skulle behövt plugga en massa på lovet, men dagarna bara springer iväg. Och jag har blivit så sjukt skoltrött, det är så jävla tråkigt att sitta och skriva massa uppsatser, bokrecensioner, rapporter och skit hela jävla tiden. Idag ska jag i alla fall plugga, jag måste! Men det har jag sagt hela lovet, så tro inte på vad jag säger gott folk. Om jag väl börjar, så kommer det inte ta långt tid innan böckerna hamnar i väggen, väldigt frustrerande om jag får säga..

Idag måste jag i alla fall ta mig ner på stan, utan bil >< KUL, alltså gå? Fasiken vad jag har blivit lat! Ta inte körkort gott folk, det sabbar eran hälsa! haha. Jag måste i alla fall ner på stan och köpa några nya block till skolan, en ny fungerande penna, (jag lyckas alltid slänga sönder mina i väggen när jag får hets på en lärare under lektion! har haft hur jävla många pennor som helst, hade typ 40st när vi börjaade trean och alla är ur funktion, fatta att det är ofta min penna åker in i väggen då!) skärpning EMELIE!
Jag ska också in på H&M och köpa en ny ögonskugga, min är inte slut, men det har blivit ett hål i mitten, så jag bara måste ha en ny! hihi!

Jag vill åka utomlands, bort från denna kyla. Fyfasiken vad kul det skulle vara. Micke och jag har snackat om att dra till ett partyställe, att man drar ihop ett litet gäng och bara sticker. ÅÅÅÅH, jag vill!

 



<3


How to break a heart.

Dagen har varit sjukt dålig, fyfan för söndagar, speciellt denna! Vaknade straxt efter klockan elva, gick upp och segade som fan, gick och la mig igen och vaknade när vi skulle äta, sen blev det att göra sig iordning fort som fasiken för att åka och fira Bea. När vi kom hem fixade jag lite i mitt rum och det gick åt helvete, så gav upp! Hela kvällen har spenderats i sängen framför datorn! Blivit lite för mycket av allt nu ikväll känner jag, blir så sjukt jobbigt i slutändan.

jag blir så sjukt ledsen när du säger så som du gör till mig, det är sjukt att en person kan betyda så mycket för en, och få en att känna såhär i jobbiga situationer. Jag kommer aldrig att glömma dig!

Detta jullov börjar ta sitt slut och jag inser att jag aldrig mer kommer att ha jullov  Jag är inte beredd på att göra livsavgörande val i vår. Egentligen ska jag redan ha börjat välja. Jag vill göra så mycket men vet inte riktigt vad, när och hur?
Imorgon är sista dagen med sovmorgon, det kommer vara sjukt tungt att gå upp klockan halv sju på tisdag, kommer vara skapligt död, ja!
Imorgon ska jag i alla fall plugga lite granna, det måste jag göra! Vare sig jag vill eller inte, får se om jag tr mig ut till bie framåt eftermiddagen och kvällen och pluggar lite tillsammans med Beccis! :) det skulle behövas i alla fall om man säger så!

NU ska jag återgå lite till mitt skrivande på msn ett tag, sen sussa med kudden! btw, idag har jag fått upp mina älskade speglar på väggen! Något som är positivt i alla fall, så som jag har längtat efter att få upp dem! Så nu kanske jag kan börja med en dagens outfit som jag skrev för länge sen! Adam var på mig här om helgen och tjatade om mina jädra dagens outfit jag lovade, så nu ska det ändras! Eller jag ska ha det i baktanken i alla fall! haha.

I'm gonna miss you.



what about now

Just nu är jag så sjukt irriterad så det bara kokar i hela kroppen! Skulle kunna slå sönder något, men jag vettefan vad för något!
Höll på att fixa i mitt rum, skulle ändra plats på hyllan, orkade såklart inte mäta ordentligt så satte den där jag tyckte den passade, och såklart blev det på tok för högt, så jag slängde allt i golvet och gav upp! FAN!

Det gör ju inte allt bättre att jag bara blir mer och mer förkyld och att febern stiger, det gör mig bara ännu mer uppjagad! FAN VAD JAG HATAR ALLTING JUST NU!
Var i alla fall och firade Bea förut, hon blev glad över det hon fick!




åhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


happy

Vill ha!


bleeeee.bleeeeeeee.

Kollade precis klart på filmen "The boy in the striped pyjamas", sett den filmen förr, men hittade ingen bättre! Slutet på den är bara så hemskt! men det är det som gör filmen så bra, pojkarna visar att dom verkligen gör allt för varandra, som när dom tar varandra i handen i slutet, det kallar jag äkta vänskap!
Har suttit och kollat runt på olika navelsmycken, jag vill ha något nytt hängande, men jag hittar inget snyggt! Så jag får fortsätta leta tills jag hittar något jag vill ha. Jag kan åka tillbaka till
Gran Canaria, där fanns det massor av fina hängande navelsmycken som jag ville ha, köpte ju ett där, men det har gått sönder! skulle köpt fler om jag hade hål i naveln när jag var där, men vilket jag inte hade! Därför blev det som det blev. Sluttjatat på mina jädra navelsmycken nu! Min hals börjar göra ännu ondare. Jag ska gå och knarka alvedon och massa vatten, sen försöka sova. Just nu är mitt rum stekhett, eller så är det min feber som har stigit, jag svettas som en kåt hund, haha. Jag vill inte vara sjuk, jag hatar att vara sjuk!

Hoppas att alvedonen, vatten och min säääng kan göra mig friskare. Nu vill jag knappt gå och lägga mig för att sova, för jag är nästan säker på att när jag vaknar upp imorgon kommer jag vara genomförkyld, och ha asont i halsen.. och det vill jag iiiinte!
Stackars mig :(

Gnatt pusss.



mitt otroligt fina konstverk som jag gjorde här om dagen när jag hade sjukt tråkigt, haha! Är man lättroad så är man.


Meet Me Halfway - Black Eyed Peas

Efter gårdagens och nattens kyla så har Emelie gått och blivit sjuk! 38 graders feber, början till en förkylning och tjock i halsen! Kul! Jag som hatar att vara sjuk, speciellt feber och förkylningar, det finns fanimej inget värre! Jag känner mig inte så jättevarm nu, men är asvarm så man kan steka ägg på kroppen på mig, och iskall om händerna! Tro det eller ej! haha bleeeeee.
Jag sov mellan klockan halv ett och halv tre, sen mellan halv fem och halv åtta, så jag om någon kommer ha svårt för att sova inatt. Jag kanske helt enkelt får skylla mig själv, men i alla fall! Får slå på någon film snart, för börjar bli sjukt uttråkad! Men har fasiken ingen bra film som jag inte sett på datorn för tillfället, det suuger! Jag har precis fixat så att min nedlattningsprogram till youtube fungerar igen! det har inte fungerat på flera månader, men jag avinstallerade och installerade om det, och nu fungerar det! ASNICE!

Just nu ligger jag i sängen, halvnaken känns det som. En stor t-shirt och bara trosor, inget täcke! det är det för vamt för. Datorn har jag i knät också för er som vill veta! Och mina ljuslyktor lyser fint med tända doftande ljus på byrån! Lite mysig stämning måste man ju ha ibland!
Mina fötter börjar frysa, så jag ska gå och fixa något att knapra på, sen slå på en film och krypa ner under täcket! men vettefan vad det blir för film. Annars får jag helt enkelt nörda på msn, spamma alla kanske? Nja, inte så rogivande en lördagskväll direkt, men det kanske funkar i nödfall. Låter som jag har både en plan A och en plan B, det är bra det! Fall om man inte vet vad man ska ta sig till sen! haha, nu låter det som jag ska göra värsta grejen, men så är det inte!
Kimis snarkar, han måste drömma något konstigt, han skäller nästan! måste väcka honom nu, innan han  skrämmer mig tillsluuuut! "KIIIIIIIIIIIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!"


fryyyyserrr, brrrrrr

Ligger i sängen nyduschad och osminkad! Fryser som jag vet inte vad. Jag håller säkert på att bli sjuk nu, frös som tusan inatt också. Kul att bli sjuk till skolstarten, haha fast egentligen så gör det ju ingenting, då får jag ju lov några dagar till!
Gårdagen var toppen, trots att det hände lite mindre roliga saker hemma hos Stefan, men det löste sig till slut! Hanna hittade inte sin legitimation så hon kom inte in på krogen, hon som var så taggad! Vet dock inte hur det slutade för henne för jag virrade bort mig helt och hållet! Tydligen så har jag stämplar från lilla krog på båda händerna och armarna, hur många som helst! så jävla fult det är och inte fan vill dom försvinna när man försöker tvätta bort dom heller. Josefines pappa stod ju vakt på lilla igår, och herregud vad det känns som jag gjort bort mig inför honom, kommer aldrig mer våga hälsa på honom! Det ska ju vara Robban som ska stå vakt, men istället så super han sig medvetslös tänkte jag säga, han var ju inte lite rund om foten igår ;) Och förlåt Sandra för att det blev som det blev igår, det var verkligen inte meningen! Men det har inte med dig att göra, utan det blev bara ändrat så plötsligt! Jag ber så hemskt mycke om ursäkt!
Mina händer känns verkligen som istappar, jag ryser i hela kropppen så mkt fryser jag! Jag ska sova en stund, är sjukt trött. Skriver senare om jag kvicknat till, man kan ju hoppas på det i alla fall!

partyyyyyy - Boom boom pow!

Jag är så smidig, eller inte. Brände precis hela handleden på kokande vatten, det svider som innåt hevete och är jättesvullet nu ;'( buhu, synd om mig!
Jag somnade jättesent inatt, typ klockan halv fyra, sen gick jag upp straxt innan tio igen. Ska snart hoppa in i duschen för ikväll blire party!
Inte bestämt om det blir hos Henke eller om jag hakar Hänny till Stefan! Det visar sig senare! Frågan är bara vad man ska ha på sig?! dock så får man dricka sig varm eftersom att det är så himla kyligt ute! Något lär jag väl hitta att ha på mig i alla fall.
Kankske skriver ett inlägg senare, innan jag drar hemifrån!
Pussssss va

nattblogg

dagen har spenderats med mamma i norrköping en stund, köpte inget speciellt. Fick en söt blommig kjol av mamma från H&M. Och jag köpte endast en fuktighetskräm och nya hårsnoddar!
På kvällen var jag med Adam, vi var hemma hos honom och käkade glass! mums! haha sen åkte vi lite bil, sen hem till Henke en snabbis:)
Nu har jag suttit vid msn alldeles för länge, ska borsta tänderna och bort med sminket, sen blir det sängen som får sällskap av mig! Jag beställde dom höga skorna från h&m och jackan förut idag, kunde inte hålla mig längre!
Imorgon blir det lite fest hos Henke på kvällen, sen krogen för mig och Sandra!

sov gott sötnosar, det ska jag försöka göra inatt! Inga konstiga drömmar tack!

HUR SKA DET SLUTA?

Den här natten har varit ett rent helvete. För det första så somnade jag inte på kanske tre timmar, sen när jag väl somnat så vaknade jag hur många gånger som helst och verkligen inte kunde somna om. Jag drömde en helt sjuk dröm, vad får man allt ifrån egentligen kan man ju undra?
Det är i alla fall jättejobbigt att man inte kan sova ordentligt om nätterna längre, jag kanske ska skaffa mig sömntabletter eller något, hur fan ska det bli när skolan sätter igång om jag inte får sova ordentligt, jag kommer ju vara helt död rent utsagt!

Nog med mina sömnproblem! Nu ska jag sminka mig, sen åka ner på stan och se om jag hittar något kul på hemtex för mitt presentkort som jag fick i julklapp!


godnatt

 

ALLA TJEJER, SKA
GÖRA
 TESTET!



KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,



KÄRLEK:
Är du kär just nu? pass.
Har du någon kille just nu? nej.
Har du dumpat någon? ja.
Har någon dumpat dej? ja.

Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? nej det har jag inte.
Vem kramade du senast? Kimis
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? nej.

 
SKOLA:
Är du duktig i skolan? nej, inte längre.
Har du bra betyg/omdömmen? enstaka ämnen
Har du fått göra om ett prov någongång? ja.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? om jag har!
Sköter du dej i skolan? ska bli bättre.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? ja.
Haft mobilen på lektionstid? hela tiden.

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? mamma, jag och robin.
Trivs hemma? ibland.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? nja, rymt är fel ord.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? nje
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? haha någon gång, men sällan!
Du älskar din familj oavsett vad som händer? jadå.

VÄNNER:

Du har vänner? ja
Du brukar vara med? olika.
Vem/vilka var du med sist ? Kristofer
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? haha, klart
Är det okej att ha kill-kompisar? yes.

Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? ja det har jag.

 


FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? nej, men oftast! varit segt nu på lovet^^
Putar med läpparna på kort?  nej, bara på skoj isf!
Tar kort på dina bröst? haha, nej.
Använder foundation på läpparna? nej.
Du har kysst en tjej? på fyllan!
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? jag plattar håret ibland!
Ditt hår e knallblont? blont iaf


Is it true

Jag kollade precis in på H&M! hittade vissa saker som jag bara måste ha nu till våren! Vet bara inte om jag ska klicka hem det nu, eller om jag ska vänta. Leveranstiden är i alla fall aslång, h&m är så sega när det gäller leveransen, jackan och skorna leveras inte förräns vecka 8 och 9, men egentligen så gör det ju ingenting, för vädret som vi har nu tillåter varken att man kan använda den jackan eller dom skorna! Alldeles för kyligt ute, och kallare ska det bli sägs det, istiden här snart eller?! hallå, vart är världen påväg kan man ju undra! Jag vill verkligen ha vår/sommar när man kollar på kläder, så skönt att slippa gå ut som en uppstoppad gnu med två tusen plagg på sig, på sommaren är det bara att slänga på sig en tunn kofta pch dra ut liksom, så mycket skönare! Åh, vad jag längtar!




   

 



Detta skulle passa mig så bra! Skorna med dragekejdjan är så sjukt söta och allt det andra med!

Idag har jag inte gjort någonting som jag skulle göra. Jag hade tänkt plugga, men har inte öppnat en bokjävel ännu, och jag tror ju att inte jag kommer göra det under de kommande timmarna heller! Fy på mig!
Jag har varit enormt lat idag, sov till klockan elva, gick upp och glodde på tv, käkade lite, sen gick jag och lade mig igen! Vaknade straxt innan klockan fyra, gick upp och kollade tv, gick ut med hunden snabbt. Åkte med mamma och köpte chips som jag tjatat om hela dagen, sen var vi ute i Förssjö och köpte ägg! När vi kom hem blev det datorn för min del, sen tvingade mamma iväg mig för att köpa pizza, då höll jag på att krocka! haha, inte bra att köra bil när man är trött, körde alldeles för fort för att hinna bromsa i korsningen, det hände ingenting när jag bromsade, bilen bara gled, fasiken vad rädd jag blev! Asnära en bil, haha, men jag klarade mig som tur var!
Nu har jag nydligen duschat, ska klä på mig en stor tshirt, sen glo på en film och sova skapligt ikväll (ska försöka i alla fall)! Imorgon blir det kanske Norrköping :) och jag ska ringa och beställa klipptid imorgon! nu ska de slitna topparna bort, jag har inte klippt mig på hur jävla länge som helst, och då menar jag det! Så nu är det fan dags!
Vill beställa ny hårförlängning med, men vet inte om jag ska beställa 35 eller 40cm långt, mitt längsta hår bak är typ 30cm, så det blir att håret blir pyttelite längre och fylligare på sidorna!


¤

 

Taio Cruz - Break Your Heart


Leave a light on for me - Erik Grönwall

Kvällen har varit lugn, jag har städat lite i mitt rum! Tände massa ljus och det blev riktigt mysigt! Åt hemgjord lasagne gjorde jag också, mums! Åkte och hämtade Kristofer, vi kollade andra avenyn och käkade popcorn! Sen skjutsade jag hem honom igen! Tur att vi kan ses som kompisar i alla fall, trots att det är jobbigt i vissa situationer. Nu har jag kollat klart på sista avsnittet av andra avenyn, och ätit glass! Ska sova när som helst tror jag, är väldigt trött. Jag vill ha hem min "brudkista" från pappa så jag kan börja spara flytta hemifrån saker i den, så ska slå en pling till honom imorgon!

godnatt sötnosar!


:)

Idag har jag inte gjort någon nytta alls känns det som. Finns så mycket som jag måste göra, men jag har ingen ork till det. Har massa pluggande att göra, men hur kul är det på en skala?
Vaknade straxt innan klockan elva idag, svintrött som vanligt! Pappa kom då, så han och jag åkte och köpte nya stövlar till mig, tack pappa! Sen åkte vi till flen och käkade. Vi kollade på bilar, och pappa hittade en mazda med sportkupé till mig, för ett rimligt pris! Han var lite sugen på den allt, och funderar på att sälja moppen och köpa en bil till mig, så snäll han är!
Jag körde pappas automat hem, med pappa som körlärare bredvid! Hahaha det var busenkelt men endå läskigt! Kopplingen saknades ju liksom, kändes speciellt konstigt i korsningar och rondeller. Men jag kom hem oskadd, vafan! jag har ju körkort, då ska man klara av det mesta menar jag!

Nu ska jag städa i mitt rum och rensa i min byrå, lådorna går knappt att stänga! Jag vill möblera om, men inte lätt med en stor jädra säng i mitten av hela rummet. Ikväll blir det att ta det lugnt framför tvn med popcorn!

städning nu vare ja!
hejs!

här och nu vill jag säga det, men du fattar ju inte, har ingen roll när jag säger det åt dig, du kommer aldrig att förstå hur det är för mig..

det blev ändrade planer! Jag försvann hem till Linda, Glenn och Sara istället och blev kvar där hela eftermiddagen/kvällen! Köpte med mig majskrokar till Sara, och dom var populära må jag säga! Söt den ungen är alltså! :) Lekte med Sara där och så käkade vi familjepizza, dock hann den bli iskall då det var dags att äta den, mindre gott! Men bättre än ingenting alls.
När jag kom hem har jag bara suttit här och degat, lämnat tillbaka bilen till pappsen med..
Den här kvällen kan lika gärna ta sig någonstans, jag är inte positiv alls för tillfället, och allt har sina förklaringar så är det, tyvärr!
Ska fan sova, och hoppas på att jag vaknar upp på bättre humör imorgon!
Godnatt för fan!

Higher

Städningen sket sig, inte gjort ett piss! Pappa kom hit, vi käkade tårta istället och nu har jag precis skjutsat han till jobbet! Så nu äre jag som äger bilen tills han slutar! haha. :)
Ska göra mig iornding nu och sen dra ner på stan en stund tror jag, sen åka och handla mandariner på burk, så sjukt sugen på det! Men först och främst så måste jag ut med Kimpan! Ska städa mitt rum senare, jag loovar er!
Pussens!


laddergoat?



Krille visade mig detta igår, han satt och asgarvade i stort sett hela tiden, jag fattade inte vad som var det roliga? Visst, killen är ju helt störd men i alla fall liksom!

heaven

chacha! (enligt adam!)
Jag vaknade för drygt en timme sen, jag måste sluta med att sova så länge, för det första så sover jag bort hela dagarna, så när jag gjort mig ordning och piggnat till så är det mörkt igen! Sen så måste jag vänja mig vid att gå upp tidigt eftersom skolan börjar nästa vecka igen, uuuuusch! jag vill verkligen inte!

Men vad händer idag då?!
Jo, bra fråga för jag vet inte riktigt..
Funderar på om man ska ta en sväng till Norrköping på eftermiddagen, bara för att liksom! Skulle få låna bilen av pappa ikväll så!
Jag behöver köpa en ny foundation, min har läckt ut i hela min necisääär, kul?! Neeeeej, blää!
Jag vill också ha ett par nya, RENA converse, ska köpa det när all jävla snö försvinner, mina är inte i vitaste skick om man säger så, haha, men ska det inte synas att man använder dom eller? ;)

Igår var jag med Kristofer, vi tjockade oss. Käkade kebabpizza med massa vitsås, åt popcorn och haribonappar!
Speglarna i mitt rum behöver borras upp snarast, dom har stått här hur länge som helst nu, om dom inte kommer upp på väggen snart så var det ju bara onödigt av mig att köpa dem! Jag behöver en borrmaskin ni vet, jag har sisådär betongväggar eller vad det kallas?
Min säng behöver bäddas rent, och mitt rum behöver städas ordentligt. Det kanske jag ska göra idag? eller nu i alla fall? Men nja, jag vet inte, så lockande känns det inte faktiskt!

Jag vill oxå ha ett par snygga skor med liten klack från skopunkten, typ att ha till leggings och inte bara köra med conversen och växla med mina fodrade stövletter!

Nej nu ska jag faktiskt börja plocka undan lite i mitt rum, det kan bli kul om jag väl börjar? haha aja, någongång måste jag ju göra det i alla fall, kanske ska skriva en skylt och sätta på dörren " Den som går in, får städa hela skiiiten!" haha nejdå, jag ska bööörja nu.. suck.

puss va.

söndag

Har du städat någonting idag? nja, men plockat undan!

Vad åt ni till middag idag? Ris och kyckling.

Vad ska du göra i helgen? plugga..

Vad är den godaste dryck du vet? cola.

Vem drömde du senast någon romantisk dröm om? iingen aning

Morgonpigg eller kvällspigg? beror på

Vilken är din favoritmaträtt? pizza eller tacos!

Sommar eller vinter? sommar, självklart!

Gillar du att vara ensam? ibland

Vad tycker du om tandläkaren? blääää!

Hur ofta och hur länge sitter du vid datorn? väldigt ofta

I vilka länder har du/ni varit i? Gran Canaria, Danmark, Finland

Hur du några syskon? två

Har du något sommarhus/vinterhus? nej

Hemma kväll eller utekväll? nu förtiden är det mest utekvällar

Vilken tv serie kan du INTE missa ett enda avsnitt av? kollar typ aldrig tv längre

Favorit färg? svart, rosa, grått och vitt

Hur många är ni i familjen? tre som bor under samma tak + hunden!

Vad ser du fram emot? studentkryssningen!

Vad är det mest romantiska du varit med om? allt med Kristofer.

Vad har du för parfym? Britneys spears - fantasy, DKNY, Ralph Lauren

Vilken pryl i ditt hem skulle du inte kunna vara utan? datorn

Trivs du i skolan? nja, det kan jag väl inte påstå 

Om du fick välja vilket yrke som helst, vad skulle du vilja vara då? frisör, sjuksköterska, barnmorska eller reseledare!

Har du husdjur? en katt hos pappa, och en hund hos mamma.

Vad gör du helst en lördag kväll? Ligger hemme framför datorn eller umgås med dom jag trivs med!

Vad skulle du göra om du vann en massa pengar? shoppa,shoppa,shoppa!

Festar du mycket? för mycket..

Gillar du åska och blixtrar? nej

Dricker du kaffe? i såfall vilken sort är favoriten? blä!

Är du kär? pass

Hur ofta pratar du med din mamma? varje dag!

Har du blivit utsatt för något brott? ne

Vilket är det mest omtyckta plagget i garderoben just nu? min stickade tröja!

Hur ser dina naglar ut? glansiga och ojämna, buhu :'(

Vad är det äckligaste du vet? ormar, spindlar och småkryp!

Har du fobi för sjukhuset? ja, speciellt sängarna..

Vad är den äckligaste maten du vet? 
finns mycket!

Vilken färg har du flest kläder i?
svart antar jag

bakdags?

Precis vad det är! Blev inga andra avenyn avsnitt, jag orkar inte! Jag har precis ätit, satan vad jag var hungrig! så nu är jag mätt ett tag kan man ju hoppas. Ska kila iväg till köket och baka mig en kladdkaka som jag är så fruktansvärt sugen på! Och att jag är bäst på att göra kladdkaka gör ju inte saken liiite bättre oxåå!






River flows in you

Igår kollade jag klart på ALLA avsnitt med riverside, och nu är det uppehåll! Ååååh, jag älskar det verkligen, så sjukt bra!
Gårdagen/natten var trevlig! Jag och Beccis var hemma hos Henke, dit kom också Adam och Sandra. Vi smådrack lite och hade allmänt trevligt, straxt innan klockan ett så skulle vi ner till krogen! Adam var nykter så han körde, polisen åkte efter oss och började helt plötsligt blinka med rött och blått ljus, så vi var tvungna att stanna. Jag fick panik eftersom jag inte hade något bilbälte på mig! Så jag gjorde allt för att försöka få på mig det, och det gick ju som det gick! Adam fick visa sitt fina körkort och blåsa, och den andra snuten öppnade min bakdörr och sa "nu hade du tur, där tjänade du 1500spänn, använd bilbälte!" Haha, fyfan vad rädd jag blev, visste inte vart jag skulle ta vägen! Hjärtat satt i halsgropen ett bra tag efter! Vi hamnade i alla fall på lilla en stund, och där träffade vi Jocke som var så stolt efter att ha vunnut 700spänn! jag skulle aldrig ha sådan tur! Adam skjutsade hem mig vid halv tre eller något, då satte jag mig vid datorn ett tag, sen kunde jag inte sova alls. Var hur pigg som helst, så pratade med Kristofer en stund som inte heller kunde sova :) Somnade straxt efter halv fem, skapligt död jag var imorse, vaknade för en halvtimme sen drygt! Sjuk trött jag är idag, så idag blir det att slappa! Jag måste börja plugga, är massor som ska vara klart när skolan startar igen, så jag ska sätta mig någon dag, det ska jag!

NU ska jag göra någonting att äta, sjukt hungrig! Sen blir det lite avsnitt av andra avenyn kanske? missat hur många som helst!

Ha en häärlig söndag vaa!
puss


party?

Sitter och gör typ ingenting. Sandra och Jennifer vill ha med mig på fest, jag är inte speciellt sugen! Hos någon Linus skulle det varaa, jag ska checka in hans bdb, sen får vi se hur det blir! :)



<3


020110

Jag sover jättedåligt när jag sover ensam, drömmer massa konstiga drömmar, får för mig massa konstiga saker. Vaknar hundratals gånger på en natt och har jättesvårt för att somna om. Jag vet inte riktigt vad det beror på faktiskt, det är i alla fall sjukt jobbigt, och det är nog det som ligger bakom att jag är så himla trött hela dagarna, jag får inte tillräckligt med sömn om nätterna helt enkelt!

Jag kollade på flickan som lekte med elden igår/inatt, det var sjukt dåligt slut! Trodde fan att den skulle vara bättre, men icke! Nu ska jag göra mig iordning så att det blir något gjort denna lördag, inte en dag till att spendera i sängen, det funkar inte i längden! skärpning Emelie!
Jag ska ut och gå en långis med Kimpan efter maten, lite frisk luft skadar aldrig!

/ puss

"jag bryr mig bara om mig själv, inte om andras känslor!"

det börjar bra, nästan intressant? hmmm.

Igår var det som sagt fest! Hemma hos Henke! Det var kul trots att det var lite bråk och sånt som hände. Allt kan inte vara en dans på röda rosor, det har jag lärt mig såhär långt i livet. Straxt innan tolvslaget så drog vi oss ner mot stan, och träffade massa glada människor! Kul! Vi hamnade inne på lilla en stund, men det var inte speciellt roligt eftersom dom skulle stänga redan klockan 01:00. Istället så försvann vi återigen hem till Henke på efterfest, det var ingen höjdare så jag stack därifrån och hem vid typ 03:30. Mötte Kristofer ute i kylan! Röd om nosen det var han, måste jag erkänna! Och snackade som innåt skogen gjorde han också, fick be han vara tyst! Inte ofta det händer om man säger så, alkohol kan ändra på mycket, det vet jag vid det här laget!

Idag har jag legat i sängen inprincipt hela dagen, varit ute med hunden en gång. Annars har dagen spenderats i min säng hela dagen, kollat på halva delen flickan som lekte med elden, två ggr! Somnade första gången! haha, blir troligen sista delen senare. Nu ska jag ut med Kimpan, sen ta mig en skön dusch och lägga mig i sängen och kolla film! Försöka få tankarna på annat ett tag, det märks om jag lyckas!



I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end no more stupid lies,
I'm better off without you here by my side.



'

när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner.


RSS 2.0