I love you dad.



Jag älskar min pappa! Nya Converse check!
Får dem på tisdag! Typ slut överallt i min storlek så dom fick beställa hem på Intersport!


varför drömmer man sånt här kan man ju undra..

Jag drömde världens sjukaste dröm inatt, jag, krille och jimmy åkte bil, krille och jimmy bestämde sig för att "hoppa med bilen", jag klev ur, andra gången exploderade bilen uppe i luften, jag visste inte vad jag skulle ta mig till, ringde ambulansen och hon sa at hon skulle göra allt för att hjälpa mig, sedan sa hon: "jag fick just in hör att Kristofer Nyman avlidit på platsen". Fyfan, det var så hemskt, vaknade och storgrät.. Tog ett tag innan jag somnade om, fortsatte drömma om samma sak, att Kristofer var död, och jag skulle berätta det för alla, satt med pappa i en buss och bara storgrina, allt var så jobbigt, ingenting funkade. FYFAN vad hemskt det var! Vaknade igen på morgonkanten och tårarna rann, sovit jätteoroligt inatt, vet inte varför heller.. :(
Så känner mig lite konstig idag, känns inte som om allt är helt okej just nu, menmen. Nu ska jag platta håret, sen skjutsa lillebror till skolan innan jag begär mig till praktiken.
2 dagar kvar nu bara! Sen looooooov :D

/ Empan.



Ringde till honom för 40 minuter sen, och han lever! En jävla lättnad, men det kändes så verkligt. Jag har för mig att jag var med honom också, och när han skulle dra "så skulle han vara död föralltid"..

You're out of my life.

Idag har jag fått hem avtal och massa papper från Svenskafrisörskolan! Jag ska börja den 16 Augusti, klockan 12!
Har precis duschat, och sitter nu och kollar priser på SJs och SLs pendlarkort, men fattar ju noll, så det var inte det enklaste!
Såg i alla fal i papprena som jag fick hem att jag kommer få en månadslön eftersom jag kommer arbeta som "trainee", och det var faktiskt helt skaplig! Ökade för varje år!
Imorgon ska jag ta och ringa till handelsbanken för att boka tid, så jag kan komma dit och prata om ett lån där eftersom dom har ett samarbete med svenskafrisörskolan.
Nu ska jag klä på mig någonting, sedan göra mig iordning för natten och gå & lägga mig.
Imorgon ska jag bjuda på glass på praktiken! SÅ snäll jag är :) Förresten, så har jag inte berättat att jag fick en chokladask och ett kort av ett syskonpar förra veckan, där det stod "Glad påsk världens bästa fröken, kram Hanna&Elvira", så sött! Och nu så är dom små parvlerna utomlands, fuusk! :P
Nej, nu ska jag sätta fart!
Puss Godnatt sötnowsar!

Jag vill ha nya converse nuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!


<3

I want you to know.

Jag har inte fått mycket gjort idag alls, nästintill ingenting. Har duschat nyligen, tänkte gå och lägga mig snart, så jag kommer upp imorgon. Är faktiskt trött.
Praktik 8:30-15:30 imorgon, ska försöka smita iväg till skolan på min rast och hämta papper till provet i filmkunskap på torsdag.
Jag har inte så mycket mer att skriva, mer än att jag vill ha massa nya kläder, skor, en stundentklänning och en snygg bikini till sommaren! Nytt navelsmycke vill jag ha med, men vet inte vad jag vill ha för något, därför det aldrig blir av att jag beställer mig ett nytt!
Nu ska jag plocka undan kläderna från min byrå, sedan borsta tänderna & gå och lägga mig.

jag vet vad du vill, jag vet vad du håller på med,
men du ska fan inte lyckas,
jag älskar honom!





förståattjagblirledsen, jagälskardig!

Gårdagen spenderades i Örebro med mamma. Var väldigt sparsam med mina pengar, köpte endast två vita ramar och svartvita kort på Ikea :) Man ska inte bara köpa för att köpa! På kvällen var jag med Becca,Tobbe och Krille en stund.. Idag har det varit praktik. Direkt efter praktiken så åkte jag till hud&hår för att fixa ögonbrynen, sjukt ont det gjorde, men det är de värt :)
Förresten så ringde dom från Svenskafrisörsskolan idag, och jag blev inte mycket klokare på det där med lånet, men det skulle stå i papprena som jag skulle få hemskickade nu i veckan, en handpenning på femtontusen, sen hundratiotusen som återstår att betala, så vi får se hur det går!
hejs

Baby.

Någon film kan jag ju säga att det inte blivit av. Duschat har jag gjort i alla fall, sen bara suttit vid msn och degat! Eller nej förresten, jag har städat mitt rum, så nu är det fint igen!
Funderar på att gå och lägga mig, har ont i maaaaagen, mensvärk kallas det! Blääää!
Imorgon blir det troligtvis Marieberg och Ikea! Jag ska köpa lite ramar, väggdekoration och kanske en till spegel! Ett par nya vita converse vill jag ha med mig hem oxå! Men det återstår att se vad det blir! Spännande!

Nu ska jag dra mig, min dator är extremt varm så den måste få sig en tupplur!

Godnatt

En bild från igår & mina två inköp från igår!






/ Empan

nu vet jag hur det känns.

jag har tråkigt.
jag har blivit erbjuden både fest & filmmys, men inget som jag nappar på idag.
jag ska tillbringa denna lördag ensam, helt ensam, hemma i min säng, men min dator, massa godis och en grym film!
det var fan länge sen!

Ska ta mig en fet jävla varmdusch nu, sen hoppa i mjukiskläder och steka sönder!
Pusspådet!

Singing that melody.

Gården var helt okej, men det kunde varit roligare! Var knappt någe roligt folk ute på krogen, OGILLA!
Förfesten började redan hemma hos Tobbe där man blev bjuden på vin, sen vidare hem till Hagge! Jag, Becca och boysen! Jag har upptäkt en sak; jag umgås mest med killar på fester, det är liksom dom som jag har roligt med, likaså på krogen!
Blev efterfest hemma hos Johan på norr, jag, Hanna, Benjamin och Johan förstås!
Men jag blev inte alls långvarig där, utan Victort mötte upp mig och vi gick för att möta upp Matte! Sedan hem! Kom hem straxt efter klockan tre. Frös som tusan då!
Nu ska jag göra mig iordning, sen dra mig ner på stan en stund :))
Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll hemma hos Linda, Glenn och söta Saraaaaa! <3

Laddar upp dom få bilderna jag har från igår!;


En Lalle :)


Jag, Hagge & Lalle!


Alexander & Alexander
Lalle & Alex!


En Hagge!


En stekareeeeeee!


Roooooliga killllar!

Haha, lyckades bara få bilder på samma personer tydligen! Men skitsamma, nu ska jag göra mig iordning!
PussÅkram.

:D

Det blir ppartyyy ikväll i alla fall! NIICE :)
SÅ nu ska jag platta håret och sen bege mig ut med hunden, sen raska hem till Tobbe och möta upp dom :)
Köpte mig en ny jeansjacka förut och en bh! yey!
Skriver mer imorgon när jag har tid!
PUSS

Alive.

Värsta natten upplevde jag inatt, fyfan vad jag mådde skit verkligen! Vaknade hur många gånger som helst och hostade så tårarna bara rann, helt täppt i näsan var jag med så var jättevsårt att andas! Jättejobbigt att vakna på nätterna sådär, uusch!
Jag är hemma från praktiken idag, har ingen lust att gå dit när jag inte känner mig bra alls, och är så pass hostig. Just nu så känns förkylningen bättre i alla fall, SKÖNT!
Nu har jag precis fixat klart mig, ska åka ner på stan en snabbis, kolla om jag hittar ett par nya små örhängen till dom nyaste hålen, och så ett nytt genomskinnligt nagellack. Sen till pappa och lämna bilen, och ringa till en kille och prata lite om lån till frisörutbildningen :)
Jag ska dra mig nu!


Nytagen bild för bara några minuter sen! Färskvara ni vet ;)
DAGENS;
Body - Ginatricot
Kjol - H&M
Ribbade leggings - kommer inte ihåg


Kör på högklackat idag, får se hur länge jag står ut i det. Conversen får åka med i bilen dom med! ;)
PUSS.

jag vet att jag kan.

Förresten, skulle bara berätta att Camilla var grymt stolt över mitt Mahler arbete, så jag fick ett VG+! Så nu är jag klar med allt i Utvecklingskursen, superskönt!
Bara fortsätta med resten, ska ta tag i det som tusan nu under helgen och sen på påsklovet! Jag ska dra hem det här! Jag vet att jag kan, bara jag väl sätter igång!
GODNATT!

Det går bra nu.

Idag var det Stockholm som stod på schemat för mig. Kände mig inte taggad alls, genomförkyld och hostig som inåt.. Sov jätte illa natten tills idag, vaknade och fick värsta hostanfallen, så fick gå upp och dricka vatten och ta en alvedon, ja! jag vägrar ta flytande hostmedicin! Men det var bara att göra sig iordning imorse, ta bilen och ge sig av. Som tur var så har pappa köpt tabletter till mig mot min hosta idag, han tyckte det lät jobbigt när jag hostade, så vi for in på apoteket i Skärholmen! Nu för tillfället så känns hostan någorlunda bättre, men då har jag precis tagit en "hosttablett och en alvedon". Rinner som tusan i näsan gör det med, jag hatar att vara förkyld! Slutpratat om min förkylning nu!
Jag kom hem till pappa vid halv tio, vid tiotiden så åkte vi mot Stockholm, vi stannade på Donkan någonstans, slängde i oss lite mat, sen vidare mot Solna. Vi hittade till frisörskolan, men eftersom det var två timmar kvar innan det var dags för mitt prov så tänkte vi att vi kunde kolla i några "affärer" runt om, men jo tjena! Det fanns fanimej inga affärer där inte, pappa och jag gick och gick, det enda vi gick förbi hela tiden var massa industrier och kontor, vi gick fan runt hela området i Solna strand, sen tröttnade jag, och vi gick till pressbyrån, köpte tidningar och satte oss i bilen. Jag började känna mig hänging så höll på att somna. Straxt innan tvåtiden så traskade vi upp mot frisörskolan, jag möttes av jättetrevliga tjejer. Fick göra mitt prov som bestod av, personliga frågor, teoretiska färgövningar, praktiska uppgifter så som klipptekninker, flättekniker och rullning av permanent! Det var jätteskojj! Och jag blev ANTAGEN till HT-2010! Det känns jättekul! :) Pratade med en tjej som gått där i två månader som hetter Hanna och också var ifrån Katrinholm, hon sa att det fungerade jättebra att pendla och att hon stortrivdes, det var så fantastiskt kul sa hon! På vägen hem så stannade pappa och jag vid Skärholmen en stund, jag köpte mig en blå/vit randig body med halvlång ärm, och en tunn stickad, kort tröja :) NÖJD!
Sedan så åkte vi hemåt Flen. I Flen så käkade vi på Mozzarella, fläsknosseiet med pommes och bearnesås, supergott! & dyrt blev det för pappsen ;) haha. Efter det så åkte jag hem. När jag kom hem blev det utgång med Kimis, och sedan duschen. Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, så jag kanske kan jobba på att bli friskare tills helgen. Fredag imorgon ju, och jag ska inte uuut :) Är sugen på bio eller något kul, shopping på lördag kanske?! :)
Nej, sängen nu vare.
Godnatt älsklingar.



mina två inköp :)
I helgen ska jag beställa studentklänning, och studentskooor! YEY! :)
Puss&Kram.

In my head.

Jag blir bara sämre och sämre på uppdateringsfronten, så blir det när livet sviker ibland, man har ingen lust till att blogga då. Men ska skriva ihop några rader nu hade jag tänkt!
Jag börjar få lite ångest inför studenten, vad ska man ha på sig!? Jag vet inte vad jag ska beställa för klänning, dom flesta har ju leverans på fem veckor, och då börjar det bli dags att man beställer snart. Och balen, ska man gå på den? Isåfall ska man ha en balklänning också, jag vet inte om det är för överskattat kanske!? bal är liksom inte min grej direkt, och slänga ut pengar på allt hit och dit? Är det värt det?!
Jag lunchade med mamma på Barken idag, yey, jag slapp laxen som serverades på förskolan!
Efter praktiken idag så har jag varit nere vid station, nämligen inne på pressbyrån och tankat på mina mobiler, sen en sväng till ÖB och till H&M, där jag inhandlade en ny mascara, 175 spänn! Fan vad dyrt allt blivit!
Jag hostar så jag blir galen, och värker i öronen gör det med. Kommer vakna upp genomförkyld en vacker dag? Kul, och jag som ska på intagningsprov på torsdag i Stockholm, önska mig lycka till föfan!
Nu ska jag gå ut med Kimis! :) Senare så ska jag komplettera Mahler arbetet så jag kan få mig ett VG!
Jag älskar dig så sjukt.

/ Empan

:'(

:'(

Fuck it



Jag mår inge bra, hostig, ont i halsen och öronen. Det suger utav bara helvete..
Var i alla fall i Tuna park med mamma och lillebror förut, köpte mig en tjocktröja inne på Bikbok, nice!
Har också hunnit med att skjutsa hem pappa till flen och så hem igen under eftermiddagen. Nu sitter jag här och gör ingenting, jävligt tråkigt om jag får säga det.
Jag önskar att du var här hos mig nu. Det gör så ont.

/ empan

.

folk säger "gråt inte, han är inte värd dina tårar"
det stämmer inte,
för han är värd exakt varje tår som rinner ner från min kind.

som en kniv i hjärtat när du gör såhär mot mig.

Fredag var bra, trevligt folk osv! Gårdagen bjöd på lite gott och blandat, fest hemma hos Hagge, sen hos nägon Krille och sen krogen. DOCK var jag nykter och körde, min kväll bestod av cola (Y) Så jag kom hem väldigt tidigt eftersom det bara blev jobbigt på stan. Kvällen bjöd på både skratt och tårar kan man ju lugnt säga. Jag hostar så jag tar livet av mig snart, så jävla jobbigt. Värker i mina öron och i min hals gör det med, och skulle inte försvåna mig om jag har feber. Idag ska jag nog åka till Eskilstuna, jag försöker få tankarna på annat hela tiden, men det är inte lätt, DET GÖR SÅ ONT. Jag orkar inte skriva mer om helgen, jag har ingen lust till det just nu.
Hejs

party like a rockstar!

Dagen har varit bra, bara sjukt tråkigt väder! Kom nyligen hem från Flen, hämtade pappa och nu har han tagit bilen! Så nu är det fest som står på listan! :)
Vi ska shotta ikväll bruuudarrrrrrrrr! Pappas citat "bjud dom andra istället, pappa vill inte veta mer hur det slutar för dig efter 4 shoots.. " vad menade han med det?! ;) nej, jag ska ta det lugnt faktiskt :)
Nu har jag hittat lite kläder att ha på mig i alla fall, blir inte så speciellt! Ska sminka mig och fixa håret, sen kila ut med hunden! Sen hoppas jag på att min bror är snäll och hämtar upp och skjutsar mig ner på stan, ska nämligen käka med Beccis innan vi drar igång!
Ha en bra fredagkväll, för det har jag tänkt ha!
/ emelie

dufårmitthuvudattsnurra.

Inget alls känns bra nu, jag vill bara somna och aldrig mer vakna. Jag fattar inte att det alltid ska vara jag som blir drabbad när jag är oskyldig?..
Åkte ner på stan med mamma förut, köpte mig en neonrosa bh på H&M, 70D! har i vanliga fal 70C haha, helt sjukt att jag kunde ha den, den sitter som ett smäck!
Det blev pannkakor som serverades till kvällsmat efter lillebrors innebandyträning, så efter maten åkte jag till PS för att sola. Sjukt skönt det var, så avkopplande! JAG ÄLSKAR DET! Vrida på hög musik och bara koppla bort allting liksom.
När jag kom hem igen så tog jag med mig Kimis ut på en promenad, sen in och fastnat vid datorn, duschat och nu sitter jag här igen. Funderar på att gå och lägga mig snart. Ska trots allt upp tidigt imorgon.
Imorgon kväll satsar vi på utgång, eller hur Linnea?! Favorit i repris:D Beccis ska jag försöka få med mig också :D
Nu ska jag skriva lite mer på msn, folk terrar mig, det blinkar som fan nere i hörnet!
Godnatt snyggingar.

Snälla, ge mig en chans.

Studentklänningar.



Vilken skulle passa mig?! :)
HJÄÄÄÄÄLP MIIIG!

This is my life.

Hejsan alla barn!
Har tänkt på att mina inlägg alltid börjar så tråkigt, så nu kanske det blev lite roligare?! haha, eller inte..
Idag är det en sån här dag som jag inte vet vad jag ska skriva. Var på lektion i skolan imorse, sen åkte jag hem, och blev förbannad/ledsen och besviken på en sak. Jag tycker att det är så sjukt fel att man låtsas som om ingenting hänt, jag föddes faktiskt inte igår! Utan jag har fattat hela grejen, mer än vad du/ni vet.. Sen försöka smöra för mig för att ingenting ska hända, för att du inte vet vad DU ska säga åt mig, du skämms! Åhh, vad trött jag blir!

Ska sluta grubbla över det där nu. Var på praktik idag i alla fall, och det var bra! :) Valle var sjuk och fick åka hem, så bara två småttingar kvar nu, dom andra ligger hemma och är sjuka!
Skrev klart filmuppgifterna i psykosocialt arbete under eftermiddagen på praktiken! Imorgon ska jag planera in den sista aktivitet som dom övriga i personalen tyckte lät jätteroligt! Dom sa att dom kommer sakna mig när jag slutar, "hur ska vi klara oss utan dig sen Emelie?!" hihi :D
När jag kom hem så såg jag att jag hade fått min faktura från H&M, på jackan och skorna! Som hittat, haha! Dock har jag inte fått intialerna till studentmössan som ABCgruppen säger att dom skickat! Jag ska skriva ett mail till dom senare, tycker att jag hetsat tillräckligt på dom nu ju!
Nu ska jag dra mig härifrån och åka ner på stan en snabbis, kolla om jag hittar något kul att spendera pengar på!
Ikväll ska jag åka och sola och sedan hinna med att plugga liiite!
PUSSÅKRAM.


Snygg bild på mig från igår, innan jag promenerade ut med Kimis!

girls just wanna have fun.

Halvligger i sängen och känner mig sjukt trött. Ska skjutsa hem pappa till flen om en halvtimme, och sen tillbaka igen. Endast för att jag ska ha någon bil imorgon, hur fan orkar jag?!
Har inte pluggat någonting nu ikväll, inte haft tid/ork alls, kollat på andra avenyn ist!
Nu ska jag göra mig iordning för natten, hoppa i mjukiskläder så att det bara är att gå och lägga sig sen när jag kommer hem! Egentligen så hatar jag att köra bil ensam i mörkret, är rädd för alla djur och allting, menmen, bara att bita ihop. Ingen som vill göra mig sällskap, alla ska sooovaaa:/
Aja, det blir nog inget mer inlägg idag. Imorgon blir det skola och praktik, jag vill inte! Men är så illa tvungen.. Bara två dagar kvar, och sen två veckor! Sen är det över!
Puss godnatt


student 2010, yey!

/empan

Jagärlitebrafaktiskt.

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med allt i utvecklingskursen! Frågorna tog mig en evighet känns det som! Nu ska jag gå ut med min gnällande hund.
Under eftermiddagen och kvällen så ska jag skriva min sista uppgift i svenskaB och rapporten om puberteten inriktningen!
Börjar kännas som en evighet kvar till studenten nu när jag har så jävla mycket att göra, det är inte roooligt! Ska elda upp alla böcker snart, FAAAAAAAAAAAAAAN att jag ska göra det alltså!
PUSSOCHKRAM.

jagvetnågotsomdualdrigkommerfåveta.

Nu efter maten så har jag suttit här framför ett par vänneravsnitt.
Men nu ska jag ta och rycka upp mig, och kolla om jag kan hitta frågorna till utevcklingen, så dem kanske kan bli klara snart! Sedan så blir det att ta sig ut med hunden.
Ibland gillar jag att ha hund, och ibland inte, idag är det lite sådär mittemellan! Vad konstigt det där lät, men det får ni räkna med. Det är trots allt Emelie Olssons blogg ni läser, och inte någon annans! :D
Innan jag ska dra mig så ska jag bara berätta att jag var väldigt tekninsk förut, jag kopplade in min mobil i mammas bil, och då blev det genast roligare att åka i den! Med bättre musik liksom, inte ens i pappas bil som är lite lyxigare kan jag koppla in min mobil. Utan måste bränna skivor hela tiden, ansträngande ju! Så smidigare att använda mammas bil nu ;) Var egentligen inte det som jag skulle få sagt, utan att jag har sjukt ont i min högerarm, måste sovit på något helsjukt sätt inatt, för gör ont som tusan när jag lyfter den! Jag lär få leva med det ett tag, i alla fall under denna dag!
Pöss va.

superstar.

Jag gillar inte att hosta så som jag gör, jättejobbigt! Som ni säkert redan förstått så är jag inte på praktiken idag, inte så kul att gå runt där och hosta som en tok bland alla barnen!
Morgonen/förmiddagen har varit seg, eller rättare sagt jag har segat mig! Tog mig ett varmbad, rakade benen, tvättade håret med silvershampoo o.s.v, tvättat bort gammalt nagellack har jag oxå gjort!
Så nu ska jag ha på nytt nagellack, ofärgat! Som vanligt ni vet, jag gillar inte att ha färg på dom, bara lite "glans"!
Sen ska jag föna och platta håret, sedan åka iväg och hänta pizza till mig och mamma! :) mums!
Ha en bra dag!
Puss

Somna bredvid dig.

Jag känner mig så jävla seg idag så det finns inte! Hostar som tusan, vilket också gör att jag känner mig jätteseg i halsen, bläää. Nu har jag suttit här och kollat runt efter studentklänningar, men det finns fan inga alls! Jag vet inte om jag ska köpa den som jag reserverat, eller om jag ska avvakta? Jag vill ju ha en sygg, speciell klänning till studenten!
Nu ska jag traska ut med Kimis en snabbis, Sen hoppa in i duschen när jag kommer in, det kanske får mig att känna mig lite piggare?! Fräschare om inte annat!



Jag vill ha ett par nya Converse, mina är så skitiga!
Ska fan klicka hem mig ett par snart alltså! Can't wait!

/ empan

försvinn.

Tro det eller ej, men jag har faktiskt hunnit med ALLT som jag skrev i det tidigare inlägget! Så nu är jag liteee stolt faktiskt, dock har jag så jävla mycket andra uppgifter att göra, så det här var inget att hurra för direkt! Men alltid en början! :) SÅ nu har jag skickat in skiten till Camilla oxå!

Hmm, nu ska vi se om jag kan rabbla upp vad jag har kvar att fixa innan skolan börjar igen:

  • Naturkunsarbetet
  • Uppsats om puberteten (halvvägs)
  • Psykosocialt arbete - Filmuppgiften (typ klar, ska bara renskrivas.), + "omprov".
  • Montessoripedagogiken rapport
  • Frågor om utvecklingsstörning (?)
  • Frågor i utveckling (snart klara)
  • Rapport " ledaren" (inte påbörjat, ska jag ens det?!)
  • Matte B - plugga järnet
  • Kommunikation - 2 prov kvar, + lite småuppgifter. ( Det kirrar jag! har siktat in mig på måndag nästa vecka!)
  • Apu uppgifterna ( Fixar jag färdig i tills slutet på nästa vecka)
  • Uppgift i arbetsmiljö och säkerhet tillsammans med Beccis (halvvägs typ?!)
  • Filmkunskap - Filmanalyser gånger 2(inte börjat, duktigt Emelie!)

Jaaa, som sagt så ser ni att jag har lite att pyssla med. Har säkert glömt något med. Usch, vad sur jag blir på mig själv nu såhär i efterhand. Att jag inte tagit tag i det här direkt när jag fått det, istället för att ha kvar allt tills nu liksom? OSMART tjej! Ska aldrig göra om det, jag lovar! Från och med att skolan sätter igång igen, så ska jag ta tag i uppgifterna med detsamma, istället för att lägga upp dem på hög, för det är inte rooligt ska jag säga er!

Nu ska stänga av allting, gå och dricka vatten och borsta tänderna. Sen soooova. Sjukt trött. Får se om det blir praktik imorgon, jag känner mig inte bra i halsen alls, och hostar som tusan emellanåt, men vi får se. Tråkigt att bara vara hemma med ju. Skulle dock behöva plugga som ni ser!
Nej, nu ska jag dra mig. Och hålla tummarna för att jag slipper åka in till akuten med mamma inatt, hoppas på att hon får sova ostört inatt, och jag med för den delen!
Puss godnatt alla sötnosar!




inte långt tid kvar nu..........
:D

Heroofwar.

Hej!
Nu sitter jag här med datorn i knät, i min säng! Med tända ljus runt omkring mig! MYYYS! :*
Jaja, nu har jag i alla fall plockat undan alla tusentvåhundramiljoner skolböcker som låg utslängda på golvet, och bäddat sängen och allt, så nu är det fint! Fast egentligen.. Varför fan bäddar jag sängen när jag ska sova om några timmar? Har den varit obäddad hela dagen så kunde den ju egentligen fortsatt vara det, skitsamma, nu är den bäddad i alla fall!
Nu ska jag gå och värma min mat som jag aldrig åt förut, sedan skriva KLART rapporten om Mahler, och nu ska den fan bli klar, jag ger mig inte förrens den är färdig! Då blir det promenad med Kimpan, sen duschen!
Ska hinna med att lägga in lite ny musik i mobil, så jag har något bra att lyssna på när jag traskar ut med vovven! Så trött på all gammal musik i mobilen så jag kan slänga den i backen, fast iofs, det gjorde jag tidigare idag. Världens jävla fucking repa på baksidan på den, oooops (det var halt ute, och jag bestämma mig för att gena mitt i backen, inte alltid det bästa allternativet!)
Jag hostar så jag blir helt gråtfärdig, känner mig inte helt hundra i halsen alls. UUUUSCH, jag äter ju pencilin, sägs ju att man ska vara imun mot förkylningar och skit då?! Men det verkar ju inte stämma...
Aja, mat nu!

/emelie


älskling tidigare idag!

vikanfixadettillsammans, baradugermigenchans.

Jag vill ha kladdkaaaakaaaaaaaaa!
Nog med det, nu ska jag styra min kos ner till bilen, ska skjutsa min mamma till apoteket och till ica!
När jag kommmer hem blir det pluggggggg, med massa g;n. Hihi :)
PussPåDig.



Idag;
Uppsatt skitigt hår som inte går att göra någonting med!
Spetslinne - Veromoda eller Vila kanske det var?!
Stor tunika med tryck - Cubus
Lackleggings - MQ

vadväntardupå.

du ska veta att du är värd så mycket mer,
han ljuger för dig och han sårar dig,
så lämna honom nu,
och jag vet att det är svårt att vara själv,
men han ger dig inget du vill ha så lämna honom NU.

DETÄRMITTLIV.

Efter att ha skjutsat iväg robin till skolan for jag iväg till akuten, till mamma. Satt där i 2 timmar, sen höll jag på att frysa ihjäl, hur kan dom ha så jävla kallt i akutrummen liksom?! Så jag åkte hem, hämta kläder och saker till mamma, åkte hem till farfar och pappa bytte glödlampa i bilen. Sen åkte jag tillbaka, satt och väntade i drygt en timme, sen fick mamma åka iväg till nästa läkare. Och jag iväg till barken med pappa och farfar för att käka lite mat. Nu är mamma och jag hemma, vi har precis hämtat robin från skolan. Får se om mamma ska tillbaka till akuten sen eller om det räcker med telefonsamtal, hon väntar på svar från röngten av lungorna.
Aja, skönt att hon är hemma nu i alla fall, tror alla vi syskon varit sjukt oroliga hela dagen! Nu ska jag ge Kimis lite mat, sen ut och gå med honom i det härliga vädret.

Pöss

DETHARHÄNT.

Rolig morgon, har precis kommit hem från att ha skjutsat min mamma till akuten. Fick kasta mig upp ur sängen, dra på mig en tröja och sen åka. Mamma hostade så hon inte fick någon luft, så när vi kom in till akuten kopplade dom in massa slangar överallt, jag pallade inte se det på min egen mamma, så jag åkte hem. Nu sitter jag framför tvn med lillebror, ska göra han íordning för skolan.
Själv så skiter jag i praktiken, hostar som fan själv och sovit jättedåligt.
Pöss

IVÄRSTAFALLFÅRMANALDRIGUPPLEVADETIGEN.

Nu har jag ÄNTLIGEN hunnit med det jag skulle, utom det viktigaste, att plugga då förstås! Men ska ta det imorgon!
Troligtvis så skippar jag praktiken imorgon, hostar som attans, och känner mig inte bra i halsen alls. Lika bra att vara hemma då så jag kanske klarar mig ifrån att det ska bryta ut och bli ännu värre?! Dock är ju min mamma genomförkyld, så det kanske kvittar om jag går till praktiken eller stannar hemma! Men skönare att vara hemma:) Då ska jag ta tag i lite uppgifter som jag ligger efter med som bara sjutton!
Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig, mina ögon svider. Har jag otur så vaknar jag väl upp imorgon och är genomförkyld. JAGVILLINTE! Eller så kommer jag inte kunna sova alls, utan kommer hosta ihjäl mig! det återstår att se!
Hörs imorgon sötnosar!
Puss Godnatt

/ empan


SOMENFJÄRILIMAGEN

Jag har inte fått något gjort denna kväll av vad jag skrev tidigare, fan jag får ju skämmas! Men jag ska vara ärlig.. Jag fastnade vi msn och spootify, inte mitt fel att det finns (a) eller hur? ;)
Haha skitsamma fixar det någongång i alla fall.
Nu SKA jag ut med hunden en snabbis bara, så han får pissa sisodär 711tusengånger! (haha, han lyfter ju på benet lite här & var, men det kommer bara några droppar i slutet, ovärt?!)
Sen ska jag duscha, och efter det ska jag faktsikt försöka plocka undan alla kläderna från mitt golv, slänga in dem i garderoben kanske? ;) Neeh, jag ska försöka vika in dom fint!
Får se vad klockan blir när jag klarat av detta, så jag vet om jag hinner med att plugga lite. Har ju endel att göra som ni redan vet, snart kickar jag mig själv i arslet, för jag gör aldrig klart det jag redan påbörjat, fastän jag vet att det skulle gå fort om jag bara kom igång med allting och väl började, varför gör jag bara inte det då?! BRA fråga!

/emelie

Kommer jag fråga, kommer jag våga?

Hur skönt som helst att bara plugga in musik i öronen, ta på sig bekväma, varma kläder och gå ut och gå med hunden! Bara gå liksom, att man inte har någon bestämt plats eller tid att passa! Jag måste skärpa mig och gå ut längre med Kimpan oftare, han gillade det, den lilla rackaren! Dock blev han jävligt smutsig om tassarna, nybadad för dagen som han var! Men sånt får man väl ta såhär års! Man ska inte ha vita tassar och vara svart upptill, bättre om det var tvärtom! ;)
Det går jävligt segt med mitt städande av rummet måste jag erkänna, har inte gjort ett piss. Så det är vad jag ska göra nu! Sen hoppa in i duschen, och sedan ta tag i mitt pluggande, så jag kommer någonstans. Bara den här veckan och två veckor kvar av praktiken, sen back to school again! Och då får vi bara mer och mer uppgifter, då är det kanske bra om man är klar med dem gamla!
Inte alls långt kvar till stundenten nu, allt går så sjukt fort! I maj sticker vi iväg på studentkryssning, sen springer bara tiden iväg!
Och balen, hur ska man göra med den? Ska man gå eller inte?! Har hört av många att det sög förra året, så är det ens värt att kasta ut massa pengar på det?! Är redan så mycket med studenten o allt ju?! Aja, vi får se hur det blir med den saken. Men ska man gå på balen så vore det ju ett plus om man fick tag på en balklänning så fort som möjligt, och det finns ju inga?! Ingen som jag vill ha, ingen som passar mig! Jag tänker inte slänga ut 3000 på en klänning som jag kommer att använda en gång, den saken är klar! Oväärt säger jag bara!

*10 dagar kvar idag, jag börjar bli lite smått nervös! *
Städa nu vare!
Pöss på er!

Bortblåst?

Nu är jag hemma igen och har nyss slängt i mig lite mat! Lövbiff, pommes och bearnésås :) Nu ska jag byta om till mjukiskläder, och sen traska ut på en långpromenad med min älskade hund!
När jag kommer tillbaka måste jag städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag, inte likt mig! Fattar inte att jag kan stöka till så jävligt på bara en helg liksom, får ju skämmas! Måste lära mig plocka undan alla kläder efter mig, och inte bara kasta det i sängen och på byrån!
Btw, jag har fårr värsta rethostan, låter som jag ska kvävas när jag får mina hostanfall.

/empan

hur mycket tid ska jag ge dig?

Jag har nu insett att mina rubriker oftast inte har något med inlägget att göra, men det är saksamma!

Nyligen kommit hem från praktiken som inte varit något vidare rolig idag! Alla barn var på så sjukt jävla dåligt humör, dom små skulle bäras hela tiden, och dom stora bara bråkade! Vattenkoppor som går, så en liten kille fick vi skicka hem.. Stackarn!
Aja, nog om det, nu är jag hemma i alla fall. SKÖÖNT!
Jag börjar känna mig krasslig i halsen, känns som sandkorn när jag sväljer, förskylning på G kanske? skulle inte förvåna mig om jag säger så.. Bleeeee, jag vill inte vara sjuk!
Mamma min är genomförkyld så jag ska sno hennes bil och åka ner och uträtta ett ärende till henne, och sen hem till min bror och se om jag kan knycka en skiva av honom! :)


Puss på er!


jagvillinte.

jag vet inte vad det är med mig, men jag är sjukt känslig, mår inte bra alls. Duschen nu, sen godnatt.

jag ska aldrig, nånsin, förstöra det vi har.

Dagen har varit sjukt seg. Vaknade vid elvatiden, ingen var hemma så jag lyssnade på musik hela förmiddagen och segade, gjorde mig iordning och gick ut med hunden. Sen åkte jag hem till farfar och käkade pizza med pappa. Becca och Victort kom hem till mig vid femtiden typ, vi lyssnade på musik och snackade massa skit! Fast Victort lyssnade mest! ;) Vi avslutade med att åka ner till maistro för att Becca var hungrig, så vi var sällskap! Sen en biltur och så nu har jag varit hemma ett tag!
Jag har haft en klump i magen hela dagen, får knappt i mig någon mat, det tog stopp förut när vi skulle käka hemma hos farfar, det bara jäste i munnen liksom. Vettefan vad det är.. Kanske pencilinet?
Aja, skitsamma. Imorgon är det ny vecka. Vilket innebär praktik, jag är inte taggad alls, hur kan helgen gå så fort, jag har inte hunnit gjort någonting ju?! Ge mig längre ledighet tack..


Lite cpbilder som är tagna med camen idag, men vad tycker ni, ska jag köra på mittbena oftare? :)

jag kan inte förstå, vad har jag gjort för fel?

Jag hängde med Becca hem till Marco som hade fest nu ikväll, det var kul till en början, sen spårade vissa av grabbarna ur.. Svårt att sköta sig när man är runt 25? Tydligen..
Jag var i alla fall mest vig idag med! Vi la sockerbitar på golvet så skulle man få upp den med munnen genom att bara ha fötterna i backen, och jag fick in snitsen på det där och klarade det galant! Go Emelie! :]

Krogeeen sög idag, hade dock inte förväntat mig något bra iofs, det suger att gå ut på en lördag! Så tur för mig som bara drack en öl, dock var den ölen ovanligt god också:)
Jag kom hem för en halvtimme sen ungefär, har bäddat ner mig i sängen, men kom på att jag inte tagit mitt pencilin för ikväll, så måste gå upp och göra det.. Jobbigt.. jag mår illa och jag är hungriiig.. buuuhuuuuu.
Godnatt alla fina!

:)

Magnus Weideskog – Lämna honom

Jag blir aldrig som dig.

nu har du fan gått över gränsen, så jävla trött på allt sånt här! Du lever ditt liv och jag mitt, vi har inte samma intressen, så äre. Du äger inte mig, jag har ett eget liv, jag gör exakt vadfan jag vill!

Känner inte för att göra någonting ikväll. Sitta och stirra in i mina väggar kanske.. Pöss på er!

Jag vill om du vågar.

Gårdagen bjöd på party! Henke den jäveln fick mig att må illa hela kvällen, taaaaaacK! ;)
Det började med förkrök hemma hos Hagge, sen vinglade vi ner till krogen vid tolvtiden. På vägen stötte vi på Martin och Danne! Och deras kompis, minns inte vad han hette! Så vi fastnade ett tag! Sen utanför SanMarino träffade vi ett gäng med tre killar som skulle utmana min vighet i att gå ner i spagat, killen var inge vidare vig om man säger så! Haha.
Vi stannade inne på lilla där det var både bra och dåligt! Träffade Oskar och Felix där och massa andra! Felix bad mig smälla till honom på käften, och det fick han sota för hela kvällen sen! "Det ringer i mitt öra hela tiden!" Haha, han som bad mig ju, så han får skylla sig själv! Men fick lite skuldkänslor sen ju :O
Nu har jag precis duschat, ska hoppa i mjukiskläder och traska ut med vovven!




ut och traska med hunden nu vare!

Puss

Pillesnopp, jag hatar rubrikerna nuförtiden!

Jag har börjat med tabletterna, dom gick helt okej att svälja! Än så länge har jag inte fått några biverkningar, skönt! Träffade Becca och vi gick runt lite på stan förut, och så stötte vi på Linda, Glenn och Sara. Jag bar runt på Sara så jag fick träningsvärk i högerarmen, tung liten flicka det där! Men sjukt söt och snäll, inte ett ljud säger hon. Snällare unge får man fan leta efter!
Nu har jag lekt lite vid msn, och duschat! Imorgon blir det praktik, sen utgång på kvällen!
Taggggggaaaad! Godnatt

.

Läkarbesöket 13:45 idag, slutade med en pencilinkur, i tio dagar! KUL! Inflammation i slemsäcken i armen, mystiskt men sant!
Så nu ska jag resa på mig härifrån, och åka ner till apoteket för att hämta ut det. suuuuck!

vårkänslor.

Idag fick jag reda på att jag fick VG som betyg i projekt, yey! Känns asskönt att det är klart nu och att jag fick det betyget som jag strävade efter. Idag var det praktik, 8:30 - 15:30, stack iväg straxt efter 10:00 för att hämta ut mina studengrejor, efter mycket om och men så fick vi ut dem tillslut! Allt passade perfekt, dock var mjukisbrallorna jävligt tajta upptill, men det får man leva med! Och texten på mitt glas var klumpigt, så har mailat till abcgruppen. Och strass skulle jag vilja ha på intialerna bakpå mössan, missade ju det!
Efter praktiken åkte jag hem och käkade och gick ut med hunden. Sen ner på stan med Becca för att kolla balklänningar, hittade ingen bra alls. Så vet inte vad jag ska ha på mig, om jag ens ska gå på balen?
Becca följde med hem till mig efter stan, och vi provade studentmössaorna och kläderna, sedan så käkade vi lite, och så åkte vi och solade, eller jag solade och Becca satt och tittade på! Sen skjutsade jag henne till bussen och åkte hem till Krille en snabbis :) Nu haar jag precis kollat på andra avenyn, ska lägga mig och sova nu. Praktik imorgon ju.. Måste hinna duscha och tvätta håret imorgonbitti med..
Godnaatt snyggisar!

hjärtat rusar, pulsen slår.

Praktiken idag rullade på som vanligt, stack iväg vid halv ett för att besikta brorsans bil, och det var inte det lättaste att köra hans bil till en början, men när jag väl fick in snitsen på det, så var det roligt! Bilen gick i alla fall igenom, gjorde en ombesiktining på styrlederna! Kom tillbaka till praktiken långt utöver min rast, men dom sa att det inte gjorde någonting, var över en timme sen, men dom är så snälla mot mig så! Det är bara att se nöjd ut helt enkelt! Slutade vid kvart i fyra idag, då åkte jag hem, ashungrig! När jag kom hem blev det våfflor, jordgubbssylt och grädde, mums! Och efter maten så åkte mamma och jag ner på stan och kikade in på väskaffären, sen vidare in på Animax där jag provade olika bal och studentklänningar! Hittade ingen balklänning som föll mig i smaken direkt, eller en! Men den var minimal i längden, och med ett par klackar till så blir det för kort! Typsikt! Så ska in på Eleganza imorgon, och se om dom har någon bättre balklänning att erbjuda!
Hittade i alla fall en studentklänning som jag reserverade och bad om att få lite omsydd, så dom skulle lägga upp den lite och så sy in den i sidorna :) Sen blir den min! Det känns sköönt att hå någonting fixat i alla fall, och så värst dyr blev den inte heller, det är niiice! :)
Efter all prövning av klänningarna så åkte mamma och jag vidare till Duveholmshallen för att hämta lillebror från innebandyträningen! Sen vidare till PS för att köpa solkort, mamma provsolade också, så vi blev kvar där ett tag! Men nu har jag ett solkort laddat med 200 i alla fall, yey! Men lär få ladda på det på 400 i slutet på nästa vecka! Jag ska bli brun till balen/studenten! Det kan ni slå er i backen på! :D
Pappa var här nyss en stund, och han fyllde på spolarvätska i bilen som jag har! Det varnade om det, så jag ringde till pappsen! Vi var också på Specce och handlade barnmatsburkar till min bortskämda hund! Och nytt foder, eftersom han inte äter det som han har nu längre.. Det nya var poppis i alla fall, och tur är vääl det. Kimis har ätit jättedåligt på sistonde, han går bara och luktar på maten, sen torkar den och då åker den bara i soporna! Min älsklingspojke måste ju få mat i magen! Just nu ligger han här bredvid mig helt utslagen på rygg och slickar sig om munnen, så söt han är!
Nu ska jag plocka undan lite kläder ifrån min säng, sen hoppa in i duschen och gå och lägga mig!

Slänger in en bild på klänningen jag fastnade för, men som var för kort!




Gårdagens outfit!
Lite vårig sisådär;

Jeansleggins - Pieces
Vit tröja - H&M
Linne - Gina
Convers

Dagens outfit saknaar jag bild på, och det lär inte bli någon heller! För nu ska jag ta och hoppa in i duschen! Igår vid den här tiden låg jag i sängen, och var påväg att somna, det är jag långt ifrån idag! Fy på mig, sooooova tidigt var det ju!
Puss Godnatt
/Empan

när en stjärna kallar.

Hey! eller Gokväll kanske man ska skriva?! Saksamma! Jag har precis duschat, skönt som tusan var det! Så nu känner jag mig riktigt fräsch!
Åt massa glass nyss, men den var inte särskilt god. Dumma jag, som skulle pröva ett nytt märke på min favorit, men tillsatte massa oboy och rörde om, då blev det lite bättre! Man lär sig av sina misstag!
Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig, jag är alltid så sjukt trött på mornarna nu när det är praktik, så jag kanske ska testa med att sova tidigt!
Jag är så sjukt förbannad på mig själv, att jag inte tar tag i mitt pluggande, att göra klart det som jag ligger efter med, jag menar, det vore skönt att ha det gjort nu innan praktiken slutar och skolan börjar igen & slänger ut ännu mer uppgifter på en! Jag är skoltrött, jag är trött på att skriva massa tråkiga jävla uppsattser och rapportet om saker och ting som inte ens intresserar mig!
Nej, nu jag ska stänga av datorn, gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Om jag sen somnar, det är en annan femma. Känner mig inte särskilt trött, eller i alla fall inte sisådär "sovtrött" om man säger så! Men slocknar nog tillslut!
8:30 - 15:30 imoooooorgoooon, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Puss Godnattens!
:)

JAGÄLSKARVÅREN/SOMMAREN.

Hemkommen från praktiken för en stund sen:) Härligt väder det varit ute idag, dock har det blivit jäkligt blött men det är sånt som man får ta! Mamma ropar att det är mat, så jag ska gå och äta lite.. Sen försöka få med mig någon ner på stan för att kolla in på H&M, och ner till PS och kolla lite priser :)
Skriver mer senare.
Puss.

allt kommer ordna sig, det kommer de tillslut.



Ibland är gammalt bra.. :)
Godnatt!

utan dig är jag inget.

Kvällen har spenderats tillsammans med Kristofer, vi kollade på "New Moon", redan sätt den så det var inte särskilt spännande, kom ihåg iprincipt allting!
Nu sitter jag på mitt fårskinn på golvet med datorn i knät, ska gå och lägga mig snart. Dags för praktik imorgon, varför går helgerna så sjukt fort för? :/ dom bara swischar förbi..

Jag vet inte vart jag har någon av mina vänner just nu,
jag kan inte lita på någon längre,
jag har tappat förståndet för alla,
och det kan ju inte bara vara mitt fel?
jag menar,
det måste ju finnas någonting som ligger bakom allting?
rätta mig om jag har fel, men jag klarar mig så sjukt jävla bra ensam, utan vänner som bara sviker.

Jag älskar min mamma och pappa så sjukt mycket, ni är bäst! Skulle inte klara mig utan er! <3




Dagens;
  • Ny vit tunika - Lindex
  • Lackleggings - MQ
/ Empan

Hold Tight.

Nu har jag anlänt hem igen och precis kastat i mig lite mat i magen! Jag känner mig korthårig fastän hon tog drygt bara en centimeter, jag inbillar mig bara! Det blev i alla fall mycket jämnare och fräschare, känns skönt! Dock så får jag min lugg fram i ögonen nu när jag böjer mig, men det växer ut snart! :) Jag fick låna pappas gamla Nokia telefon och ha som min comviq, nu under tiden som mamma lånat min tre telefon! Den är mycket mer finesser på, och roligare att använda överhuvudtaget! Nu sitter jag i sängen och funderar på om någon kan skänka mig en tom CD-skiva så jag kan bränna ytterligare en ny till bilen! Det är fullt med skivor i bilen så dem får inte plats i "skivboxen" så får slänga in dem i handsfacket! höhö:) Jag tror nog att jag vet vem, så nu ska jag dra mig! Ha det gött allesammans.
Älskade söndagar!



What more can I say

jag har dålig blodcirkulation, mina händer är iskalla! Bleee.
Jag börjar bli jävligt uttråkad om jag säger så, hoppas pappa kommer snart! Ikväll ska jag plugga, det behövs om jag säger så.. dags att avsluta det man påbörjade år 2009? Bra idé Emelie! :]


varje gång du önskar dig någonting.

Söndag!
Pappa är påväg hit för att hämta mig, jag ska nämligen klippa mig! Jag vill helst inte göra det, men jag måste bli av med de slitna topparna, det lär ju växa ut igen! :)
Bjuder på lite egobilder som jag tog med camen nyss! I mammas högtalare spelas dansbandsmusik för tillfället, jag försöker överrösta den skiten med min musik istället! Men vårat hemmabiosystem äger mina datorhögtalare!




Puss!

studentklänning efterlyses!

Jag fastnade vid datorn, kollade på studentklänningar! Och min fråga är nu; Vart fan ska jag hitta min stundentklännig!? Jag vill ha en vit, neutral med inte för mycket detaljer! Men det finns ju fasiken inga storlekar kvar, bara i L och XL, det kan jag ju liksom bada i?! Var är världen påväg, vi är bara inne i Mars. Undra hur detta ska sluta, inte tar dom hem fler i mindre storlekar heller, så är det meningen att man ska sy sin egna klänning till studenten 2010 eller?! Detta kan bli spännande! Det återstår att se!

Nu ska jag göra mig iordning för natten och sova! Jag är trötter, och jag vill fixa min klänning till studenten så fort som möjligt!
Godnatt!

Fields Of Gold.

Jag måste erkänna att jag varit jävligt seg idag, trött och jävlig! Gårdagen var nice i alla fall :) Kvällen började med förfest, och ölspelet för fulla muggar hemma hos Niklas. Vid elvatiden började vi gå ner mot statt :)) Där var det fullt med ungdomar om man säger så! Träffade människor som man inte träffat på länge, kul! Vi dansade arslet av oss, och det vart sjukt varmt så vi fick svalka oss med massa rökpauser! ;) haha.
Vid ettiden hände det en liten olycka, Mia skulle lyfta upp mig men tappade balansen och vi båda flög i backen utomhus, och jag slog i båda knäna, handlederna och höger armen. Blödde som tusan på knäna, och det gjortde så sjukt jävla ont! Mina strumpbyxor blev ju snygga med, stora jävla hål och jag som köpte dom samma dag! Så kan det gå ibland.. Jag blev i alla fall hämtade straxt efter klockan ett eftersom jag hade så sjukt ont och knappt kunde gå. Så idag har jag haft sjukt ont, gör ont när jag böjer på benen.. och min armbåge har jag ju haft problem med sen jag ramlade förra vintern, och nu blev det ännu värre när jag flög i backen igår, så på måndag måste jag ta mig an och ringa till vårdcentralen. Jag kan ju liksom inte stödja mig på armen längre utan att det gör sjukt ont. Dagen har i alla fall spenderats med mamma och lillebror i Norrköping, jag fick en vårig tunika av mamma, tack<3 och så köpte jag mig ett snyggt linne på Gina, och ett annat efterlängtat svart spetslinne på Vero Moda. Tänkte ladda upp bild på vad jag köpte, men jag har inte installerat skivan till någon av telefonerna så det funkar inte för tillfället, ska fan fixa det imorgon, tycker min blogg börjar få bildbrist alltså! Förresten, så lyckades jag supa bort ett av mina bästa örhängen igår, lyckat Emelie! :] Fick dem av mammsen när jag klarade körkortet, drygt tre månader sen bara, så dem blev inte långvariga hos mig alls... suuuck.. Måste köpa mig ett par nya, mina favoriiiiter ju!

Hittade massa snygga kläder inne på Gina som jag vill ha till nu i vår, men min ekonomi tillåter inte massa klädköp just nu! Smörade till mig en klänning från pappa, dock så struntade jag i att köpa den eftersom XS blev för tight upptill, och kort nertill, och S blev nästan för stor upptill, så typiskt! För den vår så sööööt!
Hittade också ett par lackleggings med dragkedja inne på veromoda som jag är sugen på, dem satt som ett smeck!
I veckan så har jag ju bilen, så ska ta mig en tur till Tuna park eller en vända till Norrköping någon dag efter praktiken. Är som sagt sugen på leggingsen och klänningen tills intervjun i stockholm om drygt två veckor!

Fasiken vad jag skriver, men jag har verkligen ingenting bättre för mig just nu. Sitter i soffan och kollar på tvn till och från. Kvällen har spenderats med familjen, trevligt det med ibland!:)
Imorgon ska jag åka till Flen och klippa mig, eller pappsen min får komma och hämta mig! Dock ska jag endast toppa mitt hår eftersom jag sparar till lite längre, men toppa det bör man göra ibland! :)


Jag vill att all snö ska smälta undan så att jag kan köpa mig ett par nya, snygga, rena, vita, converse! Jag är kär i dom skorna alltså, jag använder mina i alla väder, det finns inga mer bekväma skor alltså! Men kan vara roligt att fräscha upp sig med ett par nya till vårens härliga dagar! Nu är jag verkligen sugen på våren, torr asfalt, att få se gräset och inviga min nya vårjacka!
Jag vill ha en skinnjacka med, från H&M. Ska ner på stan och prova den någon dag i veckan, man måste ju ha lite variation nu till våren.
Min studentmössa SKA jag ha nu i veckan också, så är det bara! För jag ska ta studenten, för jag ska ta studenten, för jag ska ta studenten, fyfan vad jag är bra!

Ett solkort på PS, ska införskaffas i veckan också! Nu jävlar ska jag sätta igång! :)
Tvnnnn nuu, och lite chips eller popcorn kanske?! :D         jaaa, så blir det!
Ha en trevlig lördagskväll allesammans! Det ska i alla fall jag försöka ha! OM inte annat, lugn och skön!

Slänger in en bild på mitt kattskrälle och en tre bilder på mitt hjärta
<3



Hugopojken, gammal kissekatt! Blir 13 i år, tror jag?! Bortskämd katt!





Kimis, min solstråle! Blir fyra år i augusti! Känns inte alls som om det var länge sen som vi hämtade dig!

/ Empan

Nothing Else Matters



låten väcker så starka känslor
<3

JagLever.

Gårdagen var trevlig! Dock har jag jävligt ont i mina knän, handleder och höger armen idag. Jag har svårt att böja mig ner, mina blåmärken är enorma på knäna, fyfan vad det är synd om mig! ÄÄÄÄÄSCH!
Skriver mer senare, nu ska jag städa liteee.
Puss.

Tagga!

Jag har ett stort problem för tillfället.. jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig ikväll! Jag måste nog riva ut hela garderoben snart och ta reda på det!
Jag vet vilka skor jag ska ha, inte meeeeeer! Paaaaaaniik typ?! :D
Aja, det lär ju lösa sig tillslut..
Sitter här i sängen och har sjukt ont i huvudet, fattar inte varför jag alltid får det när jag ska ut? :S Ska ta en alvedon nu i alla fall, och ja, jag vet att det inte är bra att blanda tabletter och alkohol, men jag hade faktiskt inte tänkt börja ännu!




Min cam fuungerar igen, så det firar vi med en snygg bild! TAck för hjälpen Stoffe! :)
Leta kläder nuuu va, sen en sväng till willys!
Puss!

klaaaaaar!

JAG ÄR KLAR MED RAPPORTEN NU! och det var fan sista gången jag fifflade med den! Nu ska jag ha ett betyg på den, så är det bara!
Skrivit lite på Mahler och puberteten nu under kvällen, men är inte klar med något av det. Mitt mål är att skriva klart båda sakerna under helgen, och maila in det till Camilla! Sen är det ur vädret, då är det bara att ta tag i resten!
Imorgon bitti klockan halv nio så kommer Camilla och hälsar på mig på praktiken! Och hon var så stolt över mig för min handledare hade pratat så positivt om mig! (Y)

Så imorgon kör vi på praktik 8:30 - 13:30, sen skolan och hämta studentmössan, sen lektion i skolan, sen hem och testa kläder till kvällen!
Nu ska jag borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen.

Eller snart, först ska jag mixtra med drivrutinerna till camen som Stoffe försöker hjälpa mig med, jag tror inte att vi kommer lyckas, för har testat förr! Men värt ett försök i alla fall!

Godnatt alla glada pojkar & flickor! :)

ibland så saknar jag din närhet.

Praktiken idag gick undan fort som tusan! På morgonen åkte jag med mamma till pappas jobb och hämtade bilen, sen vidare till skolan. Där lämnade jag in min ledighetsansökan till Annika, och hon godkände den! grejt! (: och så var jag på lektion "filmkunskap", vi kollade på filmen Thelma och Louise, tror jag den hette?! Vi ska i alla fall kolla klart på den imorgon eftrmiddag, då vi har lektion igen! Den filmen var faktikst helt okej, tillskillnad på filmen som vi kollade på tidigare, gökboet, den var inte direkt någon höjdare, dock så såg jag inte hela filmen, men det jag såg räckte om man säger så!
Efter lektionen träffade jag Camilla en stund och vi gick igenom min rapport lite snabbt, nu har jag ändrat det som hon hade lite frågetecken på, men har källförteckningen kvar, hittar inte pappret om hur man skriver en faktatext! Så har mailat till Camilla, hoppas hon svarar under kvällen så jag kan skicka in den sen! Orkar inte hålla på med den mer! När jag skulle tillbaka till praktiken så åkte jag förbi korsningen där jag skulle svänga in, helt sjukt! Var inne i helt andra tankar så bara körde! Sen när jag kom ner till värmbol täkte jag, "vad fan gör jag här?!", så kan det gå ibland om man inte är med i svängarna!
När jag kom till praktiken var alla barnen ute, och dom hade gått iväg någonstans så jag satte mig med mina APU-uppgifter. Skrev klart planeringarna till pedagogiskt ledarskaps uppgiften. Och efter maten så började jag med att göra snöbubbar med dom större barnen, 4 barn han jag med! Så har 6 ungar kvar!
Fick sticka väg straxt efter klockan tre för att hinna hem en vända och lämna bilen till pappa, eller han skjutsade ner mig till hud&hår där jag fixade ögonbrynen! Det gjorde skiiiitont & gick på bara några minuter, men det blev resultat! Niiice :)
Nu har jag fifflat lite med projektrapporten, ska skriva lite om Margaret Mahler nu tror jag, det skulle vara inne för länge sen, så kanske dags att börja nu!

Over and Out!
/ Empan

Stamp On The Ground

Dom senaste dagarna har bestått av praktik, sen har jag inte hunnit med mycket mer! Idag har jag i alla fall hunnit med att städa min klädgarderob, så nu är det ordning och reda i den! Dock lär det ju inte vara det så länge till..
Imorgon har jag praktik till 15:30 och klockan 15:45 ska jag till Hud&Hår och färga&plocka ögonvbrynen! :) Efter det ska jag ta mig ett varv ner på stan och kolla om jag hittar något snyggt att ha på mig på fredagen på studentkickoffen! Alltid roligt med något nytt!
Jag har beslutsångest, vet inte om jag ska gå på lektionen i skolan imorgonbitti, eller om jag ska ta sovmorgon och gå till praktiken vid tiotiden! Behöver egentligen gå på lektionen, men det kan vara skönt med en liten sovmorgon ibland?! Har liksom ingen nu när jag har praktik! 4 veckor och 2 dagar kvaaaar... Men jag stortrivs, det gör jag faktiskt! Idag var det faktiskt ovanligt bra! Alla barnen uppskattar verkligen att jag är där, personalen med för den delen, det är kul :)
Nu ska jag poppa lite popcorn som min lillebror tjatat om, sen kolla lite på tv innan jag ska bädda ner mig i sängen!

Btw, jag har alltid haft svårt för att gå upp i vikt under alla år, jag har alltid varit den tjejen som alla klagat om att jag var för smal, "äter du ingenting", och massa sånt har jag fått höra många gånger i mitt liv, och det är väldigt kränkande om jag får säga så. För mig är det samma sak som om jag skulle säga till någon som är stor, "du borde tänka på vad du äter, du är tjock!" hur snällt är det på en skala?! Det är liksom ingenting man säger, alla människor är olika och jag kan lova att jag äter mer än vad en "normalviktig" i min ålder, men jag går i alla fall inte upp i vikt. Fast nu under senaste halvåret har jag börjar rasa upp i vikt, villket känns rätt skönt! Alltid vägt under 50, men nu när jag ställer mig på vågen står den alltid på över 50! Nu när jag vägde mig stod den på 52,7! Nu vill jag stanna här, jag trivs med den vikten och med min kropp, mer vill jag inte väga just nu!
Alla människor är olika, det är de som gör varje människa så unik, kom ihåg det!




Jag saknar min festprinsessa Hanna! På Fredag ses vi på studentkickoffen i alla fall! <3

Puss!



Ge mig ett långt looov, taaaaaaack!

Praktiken började idag igen! Jag var inte alls taggad, och dagen var jätteseg! Jag trivs på min praktikplats, men jag vill bara inte gå dit, jag vill INTE jobba med barn! bleee.
Efter praktiken åkte pappa och jag till willys och köpte en till hårfärg till mig, så det är vad jag ägnat mig åt nu under kvällen, färgat min utväxt, mammas utväxt och slingat min lillebror, niiice!
Hämtade ut mitt paket från H&M förut, det innehöll vårjackan och skorna som jag beställde för riktigt länge sen! Både och passade perfekt, så det får åka in i min garderob! Inte lika rolig faktura på sisodär 700 kr, men det löser sig! :)
Nu har jag precis varit ute med hunden, och nyss ätit en knäckemacka med ost och ett stort glas kall oboy till den! Så nu ska jag stänga av denna sak och föna mitt hår innan jag ska lägga mig i min sköööna säng! Måste borsta tänderna innan oxå!

Praktik imorgon, 8.30 - 15:30, jaaaag villllllll haaaaaaaa loooooooooov, snääällllllla!

Måste bara skriva att jag älskar min Kimis nu när han ligger här bredvid mig på golvet, han är den bästaste!<3


GoDnAtT

RSS 2.0